Ati féle meglepírõl nem tdok semmit, csak annyit, hogy lesz meglepi. De én sem tudok több infót .
Pöpi nagy személyiség volt és van és lesz itt. De nem fog kihalni a fórum, mert nagyon sok klassz ember van, bár igaz együtt jó a nagy csapat. De mi életben tartjuk a fórumot és biztos vagyok benne, hogy hiába van kint Pöpi amint tud fel fog nézni és írni nekünk.
Igazatok van, ez most nekem kiesett! Az én szemem elõtt a tenger lebeg, képzeljétek el, hogy ilyen idõben, mint ma is, mekkorát lehetett volna loccsantani és most pergetnénk le magunkról a sót!
Szia Imi! Hát az az igazság, hogy Pöpi lepihent, remélem jól fog aludni és Jowissán és Christee, valamint én voltam a topicon. Remélem, hogy nem tûnik el mindenki!
Engem is, már kértem, hogy súgja meg, de nem reagált! Azt írta, mármint Pöpi, hogy a pöttyös túrórudit szereti. Azt viszont csak hûtõtáskában lehet vinni, mert mászna mire kiérünk.
Én amint tudok jövõk de rohanos az élet. Mónim tanul és csak este talizunk és mire hazaérek hulla vagyok és reggel 5 kor riadó. Az alvás az mesze áll tõlem. Normálisan 1 éjszaka van egy héten. De nem panaszkodom, jó oldalát nézem, így gyorsan telik az idõ és csak azt veszem észre, hogy Paralián vagyok/leszek
Móninak mikor lesznek a vizsgái? Szerintem még pocséksbb tanulni ilyen idõben, mint dolgozni, mert a tanulás eléggé monoton, azért ha az ember dolgozik, jobban megy az idõ! Én is ezzel áltatom magam!
Hello! Túrórudit biztos viszek neki. Hûtõszerelõ vagyok, és van egy titkom: tapasztalatból tudom, hogy ha egy bizonyos szovjet fagyasztónak a hõfoxabályzóját áthidaljuk akkor elérhetõ vele minusz 37 celsius. Ez majdnem lehetetlen freonos hûtõvel. De az orosz ipar remeke erre is képes. Az úgy behûtött jégakku elbírja paraliáig.