Szia Birgi, akkor ezek szerint te írtad a családi apartmant. Azzal könnyű dolguk van, mert egy van belőle! Egyébként meg, ha úgy nézzük, mindegyik szoba a tengerre néz, mert oldalról látni a nagy lavórt .
Aki hajlamos arra a sós tengervíz és napsütés kimarja a száját az feltétlenül készítsen be magas faktor számú krémet és kenje be vele vízbe lépés előtt és utánna is. Toloba nem csak én szenvedtem ilyesmibe hanem egy úr is a Yannisba akinek az életbe nem volt ilyen gondja...Anyucinak írom ma első utam a bőrorvoshoz vezetett. Megtiltotta bárminemű napozást az elkövetkező napokba és adott krémet aminél már most érzem a javító hatást. És ajánlott a következő nyaralásra magas faktorszámú valamit amivel kennem kell vízbe menés előtt és után. A patikába még csak megrendelték holnap érkezik meg ezért nem tudom pontosan mit rendeltem
Szia Kori!
2 ágyas van 1 db az első emeleten (4-es számú), de ha nincs éppen 3 fős igény, akkor a 3-as számú is lehet 2 ágyas, ott azt hallottam, hogy vendégágy volt a harmadik. Illetve a másodikon van még 1 db 2 ágyas, és a családi. Még lehet szerencséd, és megkapjátok a 2-est (mi ott voltunk), ott egy dupla és egy szimpla ágy van. A fél emeletről nincs infóm, de ha van valami logika a számozásban, akkor 1 apartmannak még kell lennie valahol a fél emeleten is. A 4-es számú 2 ágyast megnéztem, az is kulturált szoba, csak kicsi az erkélye, éppen csak az asztal és 2 szék fér el rajta, ahogy elnéztem, körbetáncolni már nem lehet .
Szia Tomi!
Gondolom, amit megrendeltél, az is olyasmi lehet, amiről mi is beszéltünk neked. Mindenesetre 3 hét múlva légy óvatos, nehogy megint így járj.
Pontosan olyan gondolom én. De mindenre felkészültem csak ilyesmire egyáltalán nem. Régebben a szőlőzsír hatzásos volt. Most is az első hétbe. De a másodikra már nem.
Igen anyuci68, én írtam .....na ezek szerint a "nagylavórra" néző szoba nem kiváltság, hanem "szériatartozék" he-he
na mindegy ....azt hittem, ez valami bónusz!
Légkondival nem volt problémátok egyébként? azon kívül, hogy nektek kellett leügyezni?
Értem, értem persze.
Köszönöm, hogy megírtad, ide mennek a szüleim, hamarosan.
De, külön kértelek, hogy a saját topikjában tedd ezt.
Azért, mert itt Off, és azért mert az odautazóknak jól jöhet.
Ha gondolod írhatnál bővebben is róla. De léci oda, és ne ide
Sziasztok! Rájöttem, hogy fogom megoldani ezt a lavórban láb leöblítés kérdést. Fogok rendszeresíteni erre egy 1vagy 1,5 l-es palackot, mielőtt lemegyünk a partra megtöltöm vízzel, inkább lecipelem magammal és azzal a vízzel fogom leöblíteni a lábam. Szerintetek?
A sima szőlőzsírral vigyázni kell, majdnemhogy jobb, ha semmivel se keni az ember. Simán felerősíti a napsugarakat, csak faktoros szőlőzsírt szabad használni!!!!!
79kori, a választ te magad írtad meg. Pontosan azért nem tudják, illetve szerintem lusták megkérdezni az ibuszosok, mert nem a saját útjukat értékesítik. Ilyen szempontból előnyösebb, ha ott jelentkezik valaki az útra, amelyik utazási irodáé. Nekem még szóltak is az Apollonnál, hogy ne az első emeletre foglaljak, hanem a 2.-ra, mert onnan a legszebb a kilátás. Ez mondjuk az Elektrára vonatkozik.
Jó neked, hogy pár nap múlva indultok!