Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 445 446 447 ... 745 746 747   >
Üzenet
  Franciska49 | #152060 Üzenet | 2010-09-16 14:23:04 |
Kedves Virág1! a sok panaszból egyet fel tudnál emliteni?Mi csak jót tapasztaltunk vele kapcsolatban!
1. ott volt az érkezésünkkor.
2./ este összehivat a társaságot és elmondta mikor, hol, milyen telefonszámon lehet utolérni, elmondta a fontos tudnivalókat, este elvitt bennünket egy körre és megutatta a legfontosabbakat, bolt, orvos stb.
3./ a fekultativ befizetéseknél minden kérdésünkre részletesen felvilágositást adott.
4./nem beszélünk angolul és nem értettük a találkozó helyét egyik alkalommal. Délután fél 2kor felhivtunk hogy kérdezze meg a csoport idegenvezetőjét, hol találjuk a csoportot.5 perc sem telt el visszahivott, de már akkor az idegenvezető is uton volt motorral felénk.
5./ minden este meglátogatott és megkérdezte van-e valami problénánk, gondunk, kérdésünk.
6./próbálta összekovácsolni a csoportot egy közös vacsara ill. egy tengerparti sütögetés megszervezésével. Az egy dolog, hogy voltak akik minden közösből kihuzták magukakt. de ez maradjon az ő bajuk. mi nélkülük is jól éreztük magunkat.
7./ a csoport hazaindulásánál is ott volt.
Kérdem én mit kellet volna még tennie?Éjjel-nappal a rendelkezésünkre állt, legyen az hétköznap, vagy pihenőnap.
  Theia | #152063 Üzenet | 2010-09-16 14:44:43 |
Fazika!
Köszönjük a gyönyörű képeket,nekem nagyon tetszenek!
Végre nem a szokásos "egyen"képek,hanem voltak közötte nagyon különlegesek is!
A szivárványos és a necromanteioni belső kép nagyon ott van! icon_smile.gif
Ja,ahogy nézegettem a képeket,kirázott a hideg....
Holnapután már én is élőben láthatom mindezt.....
Holnap de. indulunk ! icon_biggrin.gif
  Fazika | #152064 Üzenet | 2010-09-16 15:07:22 |
Örülök, hogy tetszenek a képek Nektek is!!!! icon_smile.gif
Igyekszem még bővíteni a felhozatalt, akkor majd jelzem ismét. Nagyon privát képeket nem akarok a nyilvános albumba tenni /pl. fürdőrucisat, vagy úszószemüvegeset icon_smile.gif, pedig van abból is jócskán/.

Theia! Látod, eljött a Te időd is. Nagyon jó lesz Neketek hamarosan! Tuti, hogy nem fogsz csalódni! Jó készülődést!!!!
  Virág1 | #152065 Üzenet | 2010-09-16 15:10:00 | Válasz a #152060. hsz-ra Előzmény #152060
Szia!

Persze.

1.Nem ment el tolmácsolni
2.Nem lehetet megtalálni az irodában
3.A megbeszélt találkozóra nem ment el
4.Egy idős házaspár hiába várt rá,elfelejtett elmenni
5.Rossz címet adott meg,amikor kerestek valamit...

Mi ezeket hallottuk .A szállásnál meg úgy általában ránk zúdítottak mindent,amiben a pláne az volt,hogy alig fogjuk várni,hogy végre haza menjünk innen....

Na,így is lehet nyaralni,de ezt már megírtam,hogy nekünk nem volt bajunk semmivel sem érdekes módon!

Az idegenvezetőről meg mondom,nem tudok nyilatkozni,mert mi nem láttuk őt!Amiket ott mondtak,azokat tudom csak leírni.

Én is olvastam már itt róla jót is meg rosszat is,de a többségében jót.

Mint írtam,mindenkinek elfogadom a véleményét és nem csak jó tapasztalatot lehet írni,hanem rosszat is.

Ott kint túl sokan voltak,akik rosszal fogadtak minket...és elgondolkodtató,hogy akkor nekik volt rossz minden vagy mi vagyunk igénytelenek,mert nekünk meg jó volt szinte minden?!
  Fazika | #152068 Üzenet | 2010-09-16 15:31:23 |
Jajjaj! Nehogy ezzel az utolsó modatoddal felkorbácsold a közvéleményt! Nem hiszem, hogy igénytelenek lennénk, nem ez a baj.
  Virág1 | #152072 Üzenet | 2010-09-16 16:00:44 | Válasz a #152060. hsz-ra Előzmény #152060
Persze kihagytam,hogy szerintem nem Hajniról beszéltek,hanem Zsanettről!De amikor megkérdeztük,hogy hogy hívják az idegenvezetőt,na ezt nem tudták...hát az idegenvezetőnk-ez volt a válasz!

Fazika!
Nem gondolhatod,hogy szó szerint érettem...?!? icon_lol.gif
Csak viszonyításként írtam így....
  Fazika | #152083 Üzenet | 2010-09-16 17:29:04 | Re:
Virág1 írta:

Fazika!
Nem gondolhatod,hogy szó szerint érettem...?!? icon_lol.gif
Csak viszonyításként írtam így....

Nem, valóban nem gondoltam komolyan! Annál is inkább , mert Tsz. 1 személyben írtad! icon_biggrin.gif
Most éppen 2 pofára falom a Pargáról hozott "mézes-miskulanciával" összeragasztott mandulás-szezámmagos édességet. Piszkosul fogy!
  Franciska49 | #152093 Üzenet | 2010-09-16 20:21:42 |
Igen, a szervezett utakkal az a baj, hogy általában inkább nyugati turisták veszik igénybe, igy magyar idegenvezetés nincs. Mi is csak ketten voltunk a párommal mert mi nem vagyunk bevállalósak a 60.-egynéhány évünkkel.Szerettünk volna viszont olyan helyekre eljutni amelyekről csak a könyvekben olvastunk, igy maradt a szervezett ut angol idegenvezetővel.De ezt is megoldottuk, mert előre olvastunk hogy mit fogunk látni.Aztán este a körülöttünk lévő fiataloknak elmeséltük mit láttunk. Fel tudtuk kelteni az érdeklődésüket s igy ők is eljutottak oda saját szervezéssel persze olcsóbban.Igy, hogy nem csak a fürdőzéssel foglalkoztunk olyan csodálatos helyekre jutottunk el amit nem lehet elfelejteni. Most ebben a rideg időben mi is ugy vagyunk:"jöttünk, láttunk ,visszamennénk"
  Theia | #152100 Üzenet | 2010-09-16 21:38:33 |
Sziasztok!
Még utoljára bejelentkezem,hogy elbúcsúzzam.
Holnap délelőtt irány Parga! icon_biggrin.gif
Szept. 28-án fogunk hazaérni,megpróbálok onnan is bejelentkezni,de nem ígérem meg....
Nagyon sok segítséget kaptam itt sok emberkétől,amit nagyon köszönök,rengeteg infót tudtam meg,kinyomtatva viszem magammal a térképekkel együtt....
Amint hazaérek,írok beszámolót,és képeket is láthattok majd.
Már nagyon izgulok,és várom a holnapot! Nem sok alvás lesz.... icon_eek.gif icon_biggrin.gif
Szóval,búcsúzom,28-án jövök !!! Pussz !
  Vio | #152102 Üzenet | 2010-09-16 22:05:20 | Válasz a #152100. hsz-ra Előzmény #152100
Jó utat, gyönyörű, szikrázóan napos jó nyaralást kívánok!Érezzétek jól magatok és mindig nézzétek a dolgok pozitív oldalát icon_smile.gif
  Josza2 | #152103 Üzenet | 2010-09-16 22:34:28 | Válasz a #152100. hsz-ra Előzmény #152100
Kedves Theia!
Kalo Taxidi! Vigyázzatok magatokra!
Üdv: Josza
  Breki1 | #152115 Üzenet | 2010-09-17 11:32:03 |
Már azt is beírjuk mit beszélnek kint az idegenvezetőkről? icon_razz.gif

Theia jó utat nektek !
Érzem, hogy te jól felkészültél és élvezni fogod a nyaralást

Nem szoktam, de most irigykedem
  Zsoka65 | #152128 Üzenet | 2010-09-17 18:16:04 |
Szia Virág!

Amiket leírtál azok a problémák nem Hajnira jellemzők, aki ismeri az tudja, hogy ha meg van beszélve valami akkor tuti, hogy ott van, és maximálisan segít annak aki megkéri.
Fakultatívokról annyit, ha csoportosan mentek pl. 20 fő akkor megy veletek magyar idegenvezető. Meg kell kérdezni, hány főnél utazik veletek! Velünk az összes programnál volt magyar idegenvezető és végig mesélte a hely történetét.
Jó utat nektek Thehia!
Már alig várom, hogy okt. 5 legyen és indulhassunk mi is! Mi most autót szeretnénk bérelni és úgy körbejárni a környéket.
Tippeket várok merre voltatok és merre érdemes elmenni, hol érdemes autót bérelni és mennyibe kerül!
  Breki1 | #152130 Üzenet | 2010-09-17 18:59:45 |
Már sokszor leírtam, hogy hol a legolcsóbb szerintem az autóbérlés.
Tavaly az összeset bejártuk és az az egy volt jelentősen olcsóbb a többinél.

Arról, hogy miket érdemes bejárni oldalakat lehetne írni Zagoria villages és Vikostól kezdve

https://www.pbase.com/ruvy/zagoria

Lefkada-n Kefalonián át a környező strandokig sorolhatnék mindent amikről korábban szó volt itt, a docokban a többség benne van.
  Zsoka65 | #152135 Üzenet | 2010-09-17 20:06:12 |
Szia Breki!

Még nagyon új vagyok, és ezért ezeket biztosan nem olvastam! Köszi a tippeket! Majd megpróbálok visszakeresni!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 445 446 447 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu