Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 445 446 447 ... 1105 1106 1107   >
Üzenet
  Afrodité89 | #150811 Üzenet | 2010-08-31 14:52:01 |
Sartin hánykor érdemes kimenni napfelkeltét nézni? Gyönyörű pirkadatos és napfelkeltés képeket láttam és idén mindenképp meg akarom nézni.pedig 3adjára megyek de eddig még mindig sikerült elaludni:)
  Badminton | #150816 Üzenet | 2010-08-31 16:01:24 |
mi is a sarti beach.ben voltunk, én nem találtam wifi-t, de a faluban több helyen lehet netezni, a főtéren padon ülve is...
  GyuriEncsi | #150831 Üzenet | 2010-08-31 18:20:49 | Válasz a #150811. hsz-ra Előzmény #150811
Mi kimentünk napfelkeltét nézni, de fél 7 körül volt olyan szép színű az ég és 7 felé kelt fel a nap. Augusztus elején voltam.
  Pintyőke60 | #150834 Üzenet | 2010-08-31 18:27:01 |
Sziasztok.Mi is voltunk Sarti beachen, és mi találtunk ingyen wifit, a Sarti Holiday Apartman ,közvetlen környékén lehet használni és nem kér kódot:)
  Rangerarpi | #150844 Üzenet | 2010-08-31 19:34:42 | Válasz a #150748. hsz-ra Előzmény #150748
ki tetszett hagyni ,,ssok sok euro
zöldkártya ,,,autónál,,
jégkocka zacsi,,jól jőtt volna,,
biztosítás külőn ,, unica,, nekünk kellett használni,és nem kellett fizetni semmit
varrógép olaj,,,ágyak ajtók csikorognak... ez még 6 dolog..
ja füldugó ez már hét
  Maxité | #150859 Üzenet | 2010-08-31 20:19:26 |
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Tavaly Görögországot néztük ki úticélul, végül jobb ár-érték arány miatt más ország mellett döntöttünk.

Akik évek óta járnak ide, megírnák nekem, hogy mennyire jön ki egy nyaralás
- saját autóval
- repülővel
- apartman
és mennyi pénzt számoljak ételre, italra egy hétre. Igazából ezt abszolút nem tudom, hogy mennyi lehet.

Illetve Görögországon belül mit ajánlanátok? Nekem elsősorban Sarti szimpatikus, de érdekelne, hogy kinek mi tetszik és miért.

Köszönöm előre is mindenkinek!
  Ginaaa79 | #150866 Üzenet | 2010-08-31 21:34:44 |
Szia Maxité!
Mi 3x voltunk Görögo-ban. Először busszal, aztán repülővel, idén kocsival, most Sartiban.
Ha 4-en mentek, tételezzük fel Sartiba, autóval jobban ki lehet jönni. Nekünk 60 ezer volt durván, de kint is kocsikáztunk. A buszjegy 20E /fő-nél kezdődik. Igaz a buszt nem kérdezted...
Repülővel nem tudom mennyi, ált. benne van a repjegy +apartman /szálloda (mondjuk Sartira nem nagyon mennek repülővel, Thesszaloniki a legközelebbi repülőtér, 140 km). De aki ügyes ki tud fogni akciós repjegyet, ahhoz kell vadászni szállást.
Apartman árak is változó. attól is függ mikor mennétek. most már nincs főszezon, olcsóbb, szept. vége felé még olcsóbb, csakúgy mint május közepe felé, amikortól lehet menni.
Mi 2 szobás 4 ágyas apartmant 50 euro/ nap áron foglaltunk, ami elég jó ár, nem utazási irodával voltunk. Ez főszezoni ár, szeptembertől pl. 40 euro ugyanez. De az utazási irodáknak is vannak akciós ajánlatai, last minute, bár általában buszosak.
Költőpénz: változó. Valaki visz kaját, akár hideget, vagy ott főzőcskézik, vagy mindent készen megvesz, étteremben eszik, fakultatív kirándulásoknak is ára van....
Mivel ez a topik Sartiról szól, nekem bejött nagyon, nyugodtan ajánlom. Persze van akinek nem tetszik, valakinek a hely nem, valaki megszívta az utazással (határokon sokat várt) vagy a szállás nem volt megfelelő. Nekünk szinte minden nagyon szuper volt:)
  Vanda | #150867 Üzenet | 2010-08-31 21:35:07 |
Maxité,

Görögországon belül én sok helyen jártam már,de Sarti fogott meg a legjobban.Gyönyörű,nem lehet unatkozni,sőt 1 hét kevés arra,hogy mindent lássál! icon_confused.gif Nagyjából autópályadíjjal + üzemanyag max. 100 000 Ft. Nekünk 90 000Ft-ból kijött idén,mert jól fogyasztott az autó.Az apartman....ha csak arra kell,hogy aludj,akkor 30 000Ft/főért találsz,de ez főszezoni ár! Most már 10 000Ft-ért is találsz/fő utószezonban. Mi általában kint szoktunk reggelizni,ebédelni,vacsizni 8000Ft/nap/2fő. De egyén függő. Reggelire fánk,ebédre Gyros,vacsira mikor-mi! icon_lol.gif Üdítőt,vizet,sört,bor mi szoktunk kivinni,mert az húzós kint! Szóval szerintem utószezonban ha ketten mentek kocsival és nem oszlik az üzemanyag nagyjából 200 000Ft-ból minden kijön! (utazás,szállás,kaja,költőpénz) De ez egyén függő szerintem,nem lehet általánosítani.Attól függ,ki mekkora lábon él!
  Lafka80 | #150883 Üzenet | 2010-09-01 06:47:46 | Válasz a #150867. hsz-ra Előzmény #150867
Szia Vanda!

"Nagyjából autópályadíjjal + üzemanyag max. 100 000 Ft. Nekünk 90 000Ft-ból kijött idén,mert jól fogyasztott az autó"

Mennyit csavarogtatok a Görögországban, hogy 90E ft ba jött ki a tankolás+ aut.pálya? Az elég soknak tűnik. Mi durván 350 km-t tekeregtünk a félszigeten pluszban, és a 2x1070 és így jött ki cirka 45E + 11E pálya / autó / 4 fő. (benzinessel).

Üdv.
L.
  -törölt nick 12762 | #150884 Üzenet | 2010-09-01 07:05:14 | Re:
rangerarpi írta:
... varrógép olaj,,,ágyak ajtók csikorognak ...

icon_idea.gif tusfürdő.... icon_idea.gif
(aki volt katona, biztos tudja icon_rolleyes.gif )
  Ginaaa79 | #150887 Üzenet | 2010-09-01 07:39:10 | Re:
Bitang írta:
rangerarpi írta:
... varrógép olaj,,,ágyak ajtók csikorognak ...

icon_idea.gif tusfürdő.... icon_idea.gif
(aki volt katona, biztos tudja icon_rolleyes.gif )

Ennyi erővel gy egész szerszámkészletet lehetne vinni. Nálunk minden rendben volt az apartmanban, kivéve a wc, lefolyók, stb. de az helyi sajátosság mindenhol...
  Sancho.dl | #150889 Üzenet | 2010-09-01 08:24:01 |
Most hallottam, hogy Ausztriában esett a hó... icon_sad.gif Megvan bolondulva ez az időjárás? Sartiban bezzeg jó idő van. Minden most indulónak azt kívánom, hogy továbbra is gyönyörű időben legyen részük és csak azért gondoljanak erre a motsok időre Sartiban, hogy a nagy hőséget picit csillapítsák legalább gondolatban icon_smile.gif

Nézegettem a felsorolásokat, hogy mi mindent kell, vagy tanácsoltok vinni icon_smile.gif
Jókat kuncogtam. Szerintem ennyire nem kell túlzásokba esni icon_smile.gif

Az utazás árairól... Hm ez valóban annyi mindentől függ... Én Göröghonban még nem voltam autóval, de Olaszországban, Franciaországban és Monacoban már igen. Nos... Soha többet icon_smile.gif

Soha nem jön ki annyiból amennyi be van tervezve, ezenkvűl sokan arra hivatkoznak, hogy gyorsabb és kényelmesebb autóval. Ha négyen ülnek ennyi időt egy autóban csomagokkal, mennyivel van nagyobb hely és kényelem, mint egy buszon? Ami ráadásul olcsóbb is. A buszjegy 23500 Ft volt oda-vissza...
A gyorsaság sem minbdig jön be, mert előfordul nem egyszer, hogy amíg a személyautók állnak a határon a dugóban, addig a buszok a külön sávban gyorsabban át tudnak jutni icon_smile.gif

Kinn béreltem, vagy autót, vagy robogót, vagy quadot és bejártam mindent icon_smile.gif A többlet pénzt inkább másra, vagy magamra költöttem icon_smile.gif

Természetesen ez csak az én álláspontom icon_smile.gif Mindenkinek más véleménye lesz, de én azt a kis kényelmetlenséget vállalom a buszon és a többi pénzért élvezem a nyaralást icon_smile.gif
  Ginaaa79 | #150891 Üzenet | 2010-09-01 08:32:45 |
Igazad van Sancho, hogy a buszon több csomagot lehet vinni, de azért a kisautóban mi se nyomorogtunk visszafele. Meg, mivel 4-en mentünk, olcsóbb volt, mint busszal. Busszal 93 E lett volna a 23500--as árral számolva. Így meg durván 60-ból kijött az oda vissza út mindennel, plusz voltunk Narancsparton, Vourvoru-ban, Nikitiben (boltban, mert ott voltak olcsóbb dolgok, mint sartin), Neos Marmarason, halott városban, Sykiában, meg Sarti beachről nem kellett dögmelegben a kiskikötőig gyalogolni pl.
  Lindi | #150892 Üzenet | 2010-09-01 08:39:25 |
Sancho!

Valahol igazad van, de azért az anyagiakban nem biztos icon_smile.gif Mi pl 50ezerből kijöttünk Sartira oda vissza egy autóval négyen. Busszal akárhogy is számolom duplája lett volna. Nem beszélve arról, hogy nem kellett autót, motort kölcsönözni, mert ott volt. Ezen is spóroltunk. Na jó az autópálya díjakat nem számoltam, de még akkor is jóval olcsóbb volt.
Igaz a mi autónk lerobbant icon_smile.gif de szerencsére nem ez a jellemző, így is 17 óra alatt kint voltunk és annyiszor álltunk meg ahányszor akartunk.
A busz előnye, hogy nem kell vezetni, tudsz pihenni icon_smile.gif Mindenki mást szeret, nekünk főleg a gyerek miatt az autó jött be icon_smile.gif
Voltam busszal is régebben Spanyolban, az se volt rossz, bár szerintem kényelmesebb volt az autó. icon_smile.gif
Azt azért megjegyzem, hogy a motort szivesen kipróbáltam volna, ami így elmaradt, bár erre megint csak azt mondhatom, hogy kisgyerekkel az is nagyon megfontolandó icon_smile.gif főleg Sartin!
  Lindi | #150893 Üzenet | 2010-09-01 08:40:34 |
Gina icon_smile.gif de egyszerre gondolkodtunk icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 445 446 447 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu