Mi oda és vissza is 24 óra alatt tettük meg. Délbe indultunk és délután negyed kettőkor szálltunk le a buszrol Toloba. Vissza ugyan úgy. Nagyon sok múlik a határokon.... wc van de mindenkit megkértek a sofőrök csak végszükség esetén használják. Hozzá tették bármikor megállnak ha szükséges. Nekünk nem volt szükség rá mert elég volt a 3,5 - 4 órás megállások. De a válasz a kérdésere van wc.
Köszönöm szépen a választ. A 24 óra még bírható szerintem. A WC tulajdonképpen csak pszichésen fontos. Az utastársam nagyon para ha nem működik a mosdó. Lehet egyszer sem megy el, de ha nincs, akkor pánikol.
Nagyon várjuk a nyaralást.
Sziasztok!
Unic megadta a válaszokat a kérdéseitekre (köszi Tomi)!
A buszos út kibírható volt, tényleg 24 óra alatt letudták a Romcar-os fiúk. Ha nem kellett volna még Paraliára is bemenni, még hamarabb ment volna. Olyan még az elmúlt 20 év alatt egyszer sem volt, hogy hajnali 1/4 4-kor átlépjük a görög határt, most sikerült. Nagyon jók voltak ismét a sofőrök, mi ezért is vagyunk hűségesek az Apollon-hoz. Most még a szállással (Thetis apartman) sem volt probléma.
Szia Anyuci68!
Mi is a Romcar-os fiúk miatt ragaszkodunk az Apollonhoz,bár már csak 4-en vannak akik a kezdetek óta dolgoznak mint sofőrök.A személyes kedvencünk az emeletes zöld busz sofőrjei a Váradi Sanyi és a Gáncs Józsi,ill. az emeletes pink buszon a Beck Csaba! Idén már voltunk 2 hét Paralia-Nei Pori,25 nap múlva Stavrosra megyünk.Bocsánat inkább a dumcsi rovatba kellett volna ezt megírnom.
bocsi, nem tudom most miket irtatok, telefonrol nehezkesebb olvasni csak azert irok, mert mar Toloban vagyunk, epp a Dimitra apartman erkelyen "kockulok" ez a hely nagyon jo!!!! Maga Tolo es az apartmanink is! A part kicsit keskeny, de a nagy strandon szeles, mi oda jarunk. Mi ott szoktunk napagyat berelni, ami amugy huzos, ket agy napernyovel 6 euro (Angelo's sun bed). A tulaj egy nagyon vicces es kedves figura mindenhol beszelnek angolul, legalabbis ahol eddig jartunk )) Ha vkinek barmivel kapcs-ban van kerdese, irjon sziasztok!
Szia! Én is úgy hallottam, hogy 24 óra alatt lehet leérni Tolóba. Parázok is tőle, mert nagyon hamar bedagad a bokám. Egyszer nagy szerencsénk volt, Asprovaltára utaztunk és nem volt tele a busz, így fel tudtam tenni a lábam. Ráadásul a legutolsó sorban, szinte végig feküdtem az utat. Szintén a Romcar-os fiúkkal szeretek utazni.
Szia
cheeky! De rendes vagy, h gondolsz ránk és bejelentkeztél! Nagyon jó nyaralást és jó időt kívánok! Nekem lenne is egy kérdésem. Ott, ahol a napágyakat bérlitek, tényleg kötelező használni a láb öblítő lavórt?
Szia, érdekelne a fakultatív programok ára. Athen, Hydra, görög est stb.
Milyen lehetosegek vannak? Hamarosan indulunk Toloba és nem tudom mennyit kalkulaljak a programokra. Koszonom ha valaszolsz. Szia
Ferikecske privátba átküldöm a teljes árlistát. Melus16 igazad van pár oldalal előbb ki van téve de az egyáltalán nem a teljes átrlista volt.
Amit küldök 2 héttel ezelőtti árak lesznek.
Minden napagyhoz jar lavor, mi mindig bele lepunk mielott a napagyra fekszunk, de nem azert, mert kotelezo. rank sosem szoltak, ha esetleg nem hasznaltuk, es nem is mondtak, hogy kotelezo!
Ma voltunk Hydran, 34euro volt. De NE hagyjatok ki!!!!!!! Szerdan megyunk Athenba, holnap Napflioba(sajat szervezessel).
Koszi amugy, nagyon kiraly itt Toloba!!