Persze kihagytam,hogy szerintem nem Hajniról beszéltek,hanem Zsanettről!De amikor megkérdeztük,hogy hogy hívják az idegenvezetőt,na ezt nem tudták...hát az idegenvezetőnk-ez volt a válasz!
Fazika!
Nem gondolhatod,hogy szó szerint érettem...?!?
Csak viszonyításként írtam így....
Már amikor az első ilyen tárgyú hozzászólásodat olvastam, gondoltam, hogy elbeszéltek egymás mellett.
Hajni a Walteres, Zsanett, meg Apollonos.
Azt hiszem.
A'La Rasta! Igazán nem értettem, hogy kiről ír, pont azért reagáltam rá, mert ismervén Hajnit ő nem ilyen! A másik idegenvezetőt nem ismerem!
Virág 1 idegenvezetője a Zsanett (Apollon travel). Virág szerint az ő működésében vannak még kívánnivalók.
Itt viszont a többség Hajniról (Walter travel) beszélt elismervén az ő munkásságát. Egyébként mi is többször láttuk őt egyenpólóban "szaladgálni" Parga utcáin.
Innen eredtek a nézeteltérések, mert Virág úgy reagált az idegenvezetős (Hajni) hozzászólásokhoz, mintha Zsanettról lenne szó, és csodálkozott rajta, hogy miért dicséri itt mindenki, mikor alig csinál valamit.
Remélem sikerült helyre rakni a dolgokat!
Sajnos De Pargán még azért nyár van, mindennap megnézem a webcamot és ma meglepetésemre szinte élő közvetítés volt, hanggal meg mindennel.Nekem idáig kb. csak 15 másodpercenként frissített. Szépen sütött a nap, de látszott, hogy állatira fúj a szél.
Sziasztok!
Vasárnap indulunk a párommal Pargára és ha valaki tudna abban segíteni, hogy a Vikos kanyonhoz mivel érdemes menni, jó lenne. Busszal vagy autóval. Régóta olvasom már a fórumot, de látom itt az ősz. Már senki nem fog utanzi????
szia! Lehet hogy biztosabb, ha kocsit béreltek, mert mi is csoporttal szerettünk volna elmenni, de előző este közölték, hogy nem jött össze a csoport, igy Vikost nem láttuk. Egyébként a magyarok vagy érdektelenek a szervezett fakultativ utak iránt vagy megoldják magánúton.Valamivel úgy olcsóbb.Aug végén csak mi ketten voltunk a párommal ezeken az utakon, kivéve a nagy hajóutat.
Szeretnék segítséget kérni minden Parga rajongótól
A kiállításom Parga-s (és környéke) képeihez kellenének jó
pár mondatos magyarázó szövegek amit alá rakhatnák.
A képek A4-esek lettek vékony kerettel fekete fotós fekvő A3-as paszpartura rárakva tehát lesz alatta hely.
A képeket feltöltöttem a Pisassa-ra várnék ötleteket ki milyen szöveget írna melyik alá.
Pl ilyesmire gondolok
"Fehér kavicsok a part keskeny sávján, amit reggel árnyékba borítanak a meredek sziklák, a tenger mely annyira tiszta, hogy a lehorgonyzott hajók árnyéka elsötétíti a tenger alját nos, ez Porto Katsiki. Ez a kivételes szépségű strand Athani-tól 9 km-re, Lefkada városától 40 km-re délre található. Porto Katsiki-t nyers szépsége, jogosan emeli Görögország legszebb strandjai sorába."
Sziasztok! Szeptember 19-én érkeztünk vissza Pargáról, benéztem a Fórumra és Rozita véleménye miatt, vártam majd egy hetet a beírással, kifújtam az orromon a füstöt. A Walterral semmi gond nem volt, Pargára görög idő szerint reggel 9-re leértünk. A tegeződést a sofőrök és a Hajni is megkérdezte, mindenki azonnal e mellett döntött. Visszafelé a határ átlépések már nem mentek olyan gördülékenyen, a Szerbek kipakoltatták az egész buszt, a Norbiról ömlött a víz, érdekes lett volna ezt frakkban csinálnia.Toi toi egyszer volt egy hegytetőn Parga előtt, addig teljesen kulturált benzin kútakon álltak meg. Nekünk nagyon tetszett Parga, a Piso kicsi strand volt a kedvencünk. A Lichnosi strandot is gyalog oda-vissza megjártuk. Ettünk a Bachossban, Sakisban, Viktóriában, és a kicsi strandnál lévő tavernában (nem jegyeztem meg a nevét) ahol zenés esték vannak. Sok turista volt még ebben az időszakban, de már nem volt az a tömeg amit főszezonban írtatok. Az idő egy nap kivételével nagyon jó volt, vasárnap egész nap szakadt az eső. Ezen a napon a bazárokat néztük meg, a sok kis kütyüt, és megvettük az apró kis ajándéktárgyakat amiket a barátainknak hozni akartunk.Voltunk a kis vonattal Ali pasa váránál és a Paxosi és a Jón tengeri hajóutakon. Így utólag azt gondolom,hogy elég lett volna egy hajókázás és helyette a Vikoszt kellet volna megnézni, de sebaj van miért visszatérni. A Korfui kirándulás elmaradt, kevesen jelentkeztek rá. De a Meteora, Albánia kirándulásra mentek a csoportunkból. A Dallas ABC még mindig jó, sokat vásároltunk ott, hát a COOP-ban is voltunk sokat, de őszintén többet vártam tőle az itt beírtak alapján.