Citroen C3 40-50E között van már! (Az a legkissebb, legalábbis a kukoricás nénik éjszakai táborhelyének a sarkánál lévő kölcs.-ben.)
Főszezonban 55-65E. Ne sokat várj tőle, érdemes nagyobbat bérelni a szerpentinek miatt.
Egy napot kifogtunk esősre és béreltünk Thessaloniki városnézéshez. Hááááááát, kicsit le volt lakva gondolom mindenki csak ölte, volt ahol csak 2. ban akart menni, klímával meg csak 1-ben, úgyhogy ki is kapcsoltuk. Kevés oda az 1.1 motor, főleg 4 személyhez.
Amúgy Ti tudjátok.
Szia! Köszi az infót, remélem sikerül normális autót kifognunk. Mi csak ketten megyünk a párommal, eddig mindenhol elég volt a kis kocsi is, meg bírta is, pedig Santorinin és Thassoson is vannak azért rendesen szerpentinek. Helyileg is tudod esetleg, hogy Sarti melyik részén lehet autót bérelni? Én csak Sassost ismerem, mert pár éve tőle kölcsönöztünk bicajokat a lányommal.
Üdvözlet mindenkinek Sartiról!Ma érkeztünk reggel 9-kor!Az idő borús,szeles,igazi szörfös idő!De kár,hogy nem tudok!Remélem nem így fog eltelni a 2 hét mert akkor ..... szúrom !Mindenkinek szép napot!
Báró | #151155 | 2010-09-04 15:50:45 | Válasz a #151151. hsz-ra
Mi augusztus utolsó hetében voltunk Sartin, akkor 45 euro volt a legkisebb kategóriájú autó (Hyundai Atos), de úgy, hogy 4 napra béreltük. 1-3 napig 50 euro/nap és nem engednek belőle 1 centet sem. Ez a kölcsönző Lafka80 által is írt éjjeli kukoricásnénik táborhelye mellett van. De egyébként mindössze kettő autókölcsönző van Sartin és teljesen egyforma áron dolgoznak, ez megállapodás köztük.
De bejártuk a "kicsi kocsival" az egész Sithoniát + Thessalonikit is, nem volt vele semmi gond.
Nemrég értünk haza, sajnos, semmi kedvem nem volt hazajönni! Végérvényesen és örökre beleszerettem Sartiba:)! Amint kicsomagoltam, meg elrámoltam, írok majd egy hosszabb beszámolót!
Szívesen. Hátha szeptemberben már olcsóbb lesz az autóbérlés. Elég sok helyen jártunk már Görögországban, megjegyzem ilyen drágán még sehol nem béreltünk autót, szerintem horror ár, de valószínű, hogy azért mert csak két kölcsönző van Sartiban és nincs konkurencia. (Thassoson 3 napra 65 euroért béreltünk B kategóriás autót idén július közepén vastagon főszezonban, azután dobtunk egy hátast, mikor meghallottuk a Sarti árakat).
én voltam tavaly szeptember közepén most juli végén.most többen voltak az utcákon egy kicsit,mást nem vettem észre,ugyanugy nyitva volt minden árus étterem stb.
Jó napot!
A hónap végén megyek Sartiba. Mégcsak most kezdtük el a felkészülést. tud valaki segíteni ,hogyan lehet minél olcsóbban eljutni a Meteorákhoz? Bármilyen megoldás érdekel, de ha mód van rá, akkor a saját szervezés leginkább.
Köszi.