hi nem tudtok valamit a stellaról illetve mikor szálltatok fel kecskeméten és mien busszal mentetek? valamint a nemzetközi diákot elfogadják valahol az autóbérlés drága? illetve eligazítanak amikor kiérkeztek az idegenvezetõk hogy merre van aszállás?
Kecskeméten 10:10-re volt kiírva az indulás, 11:30-kor el is indultunk.A busz Mercedes, emeltszintû és nagyon szép.Van italautómata, tv, wc.Odafele és vissza is ilyen busz volt:http://www.sadds.sk/
A Stellát nem láttam.Az idegenvezetõ/Andrea/ amikor megérkeztek várni fog a busznál és ad egy helyi térképet amin a szállások is fel vannak tüntetve.
A diákról sajna nem tudok semmit.Autót nem béreltünk csak robogót.Szerintem az Argo-nál érdemes.12Eur/alkudjatok, mert 15-re mondja/ és nagyon szép robogók.Ha egy napra bérlitek ne tankoljatok bele sokat.Üresen adták oda, teletankoltuk 5Eur-ért és a több mint 100km alatt amit mentünk vele csak egy csíkot ment le a szintjelzõ.
Szia Vio! Köszi, hogy sok fontos infót osztottál meg velünk! Kérlek mesélj még kicsit az apartmanról. Írtad, hogy mi milyen messze van... elég soknak tûnik... nincs naaaaaagyon messze mindentõl? És milyen maga az apartman? Ha tudsz, légyszi rakj fel képeket vagy esetleg emilen küldj a kkata@hotmail.com-ra, Nagyon megköszönném! Ha eszedbe jut bármi más, kérlek mesélj még! Már rajtam is kitört az utazási láz )) Tudom, hogy írtad, hogy szuper volt a nyaralás, de mi volt, ami a legjobban tetszett? Na jó abbahagyom a kérdezést )) Elõre is köszi a válaszokat!
Andra | #35981 | 2007-07-12 08:13:40 | Válasz a #35942. hsz-ra
Isten hozott itthon Vio!!!
De jó, hogy végre már mond nekünk valaki valamit!!!
Szóval drágaság van???
Gyros, mouszaka kb. mennyibe került, már ha ettetek ilyet, bár gyanítom, hogy igen.
A tej, kenyér máshol is drága náluk, nem csak Pargan.
A VAltos ilyen messze van a városközponttól????
Vagy rosszul értettem?
Lefkadara nem volt véletlenül kirándulás? Kakadu képei után szeretnék oda is eljutni, mert csodás hely lehet.
Ezek szerint nem volt semmi gond az úton a buszokkal?
Mi is Kecskemétnél fogunk felszállni. Ott honnan indul a busz?
Nem is ismerem Kecskemétet, azt se tudom hogy jutok el a felszállási helyre, de majd csak megoldom.
Isten hozott itthon Vio!!!
De jó, hogy végre már mond nekünk valaki valamit!!!
Szóval drágaság van???
Gyros, mouszaka kb. mennyibe került, már ha ettetek ilyet, bár gyanítom, hogy igen.
A tej, kenyér máshol is drága náluk, nem csak Pargan.
A VAltos ilyen messze van a városközponttól????
Vagy rosszul értettem?
Lefkadara nem volt véletlenül kirándulás? Kakadu képei után szeretnék oda is eljutni, mert csodás hely lehet.
Ezek szerint nem volt semmi gond az úton a buszokkal?
Mi is Kecskemétnél fogunk felszállni. Ott honnan indul a busz?
Nem is ismerem Kecskemétet, azt se tudom hogy jutok el a felszállási helyre, de majd csak megoldom.
Mi a Zachariasba voltunk és onnan ennyi a Valtos.A központtól nincs messze.Kecskeméten az Auchan/Pólus Róna elõl/ indul a busz.Szegény sofõrök alig találták meg.Lefkadára a Ion szigeti kirándulás megy.Busszal Nidri majd hajókázás.Nagyon szuper volt.Mondjuk én nem is a kilátást sasoltam hanem a kapitányt.
Remélem elraktam azt a térképet. Ha igen, akkor beszkennelem.Majd teszek fel képeket is.
Andra | #36002 | 2007-07-12 10:18:35 | Válasz a #35984. hsz-ra
Szia ericsike!
Köszi a választ!!!
A jó nagy adag nem baj, mert imádjuk mindkét kaját!!!!
40 euró azért nem kevés.
De Lefkadát szeretném a saját szememmel is látni, még ha csak futólag is.