Jól tudod. A két települést jól kiképitett sétány köti össze. Bármikor át lehet sétálni, de van helyi autóbusz közlekedés is. O.B-nek sokkal szélesebb homokos, helyenként aprókavicsos tengerpartja van. A strand jól kiépitett. vannak zuhanyzók, öltözőkabinok, ivókutak, mobil WC-k. Mivel a település nem túl nagy, ezért minden közel van. Van néhány motorkölcsönző, helyi utazási irodák, ahol olcsón kinálják a fakultativ programokat. Sok kis üzlet, amely bőséges áruválasztékkal kinálja portékáit. Jól lehet shopingolni. Ruhaféléket már 1-2 aurós darabártól kinálják egész szezonban. Szerintem az éttermi árak nagyon elfogadhatóak. Tavaly 4-5 eruóért lehetett kapni egy-egy adagot. Pl. Muszakát, Kalamárit körettel. Hozzá mindig kaptunk ajándékba Ouzót, a nők valami különlegesen finom likört. Vacsi után még egy jégkrémet vagy süteményt, esetleg gyümölcsöt. Piaci napon érdemes bebuszozni Katerinibe.
Nem tudom mire vagy még kiváncsi? Krezz, szivevesen válaszolok, esetleg priviben küldesz e-mail cimet, képeket is küldök át.
Üdv mindenkinek!
Idén rászántuk magunkat, hogy meglátogatjuk Görög országot. Az utazási irodában Olympich Beach-et ajánlották, ott is az Elli apartmant. Olyan helyet keresek, ahol két kis gyerekkel lehet nyugodtan nyaralni és pihenni. Tehát éjszaka nem kell discot és részegeket hallgatnom, hanem aludhatunk nyugodtan. Az fenti hozzászólások alapján, nem tudom, hogy érdemes-e megpróbálni a fenti helyet, vagy keressek mást. A válasz sürgős lenne, mert egyre kevesebb a hely, amit le lehet foglalni.
A válaszokat köszönöm!
Kedves Macyca!
OB a nyugodtabb helyek közé tartozik. Szerintem gyerekekkel bátran választhatod ezt a helyet. A part is lassan mélyülő, és nincs az a nagy ricsaj sem mint Paralián.
Köszönöm a gyors választ! Megnyugodtam, délután megyek is az Apollon Travel-hez. (Ha már a Campus Club nem vette a fáradtságot, hogy szóljon megszűnt a kapcsolata a lefoglalt Nei Pori apartmannal. ) Ha nem nézem meg a szállás képeit újra, akkor ugrott a nyaralás.
Sajnálom, ez nem túl jó.
Az Apollon viszont jó azt mondják.
Idén én is OB-t néztem ki, de majd eldönti a sors, mert mi a Fortuna lehetőséggel utazunk.
Szóval merem ajánlani!!! Sikeres foglalást.
Kedves Macyca!
Jobb szállást, mint az Elli apartman keresve sem találhatnál. Két kisgyermekkel nagyon ideális. A 4 ágyas apartmanok két különálló szobából, külön légterű konyhából állnak. Tágas és világos.Hatalmas erkély tartozik hozzá. A házzal szemben van egy focipálya, kicsit odébb, a templom tulsó oldalán jó kis játszótér. Mindenhez közel van. A központ és a part is néhány perces sétával elérhető. Ha érdekel, szivesen küldök át képeket róla. Küldjél priviben egy e-mail cimet. Ha bármi kérdésed lenne, fordulj hozzám bizalommal. Szivesen válaszolok.
Sziasztok!Most közölték hogy az Areti apartmanban nem kapták meg a 2-3 fős studiót,ezért a Niki apartmanban leszünk.Állítólag a központban van,de a képen nem ismerős!Ismeri valaki?
Rossz vicc volt OK. Hittestvért mégsem mondhatok neki ! Mert én nem vagyok az. Az eszmetárs, meg hülyén hangzik. A polgártárshoz, meg nemfűlik a fogam. Viszont egy elvet vallunk. Azaz, odavagyunk Görög honért mindannyian és visszajártok (én még most megyek először), de nagyon szeretem őket.
Azért nincs harag senkivel remélem!! Nagyon szimpatikus az itt összejött társaság!
Üdv: macyca
-törölt nick 12762 | #161407 | 2011-05-08 16:15:51 | Válasz a #161312. hsz-ra
És megmagyarázta...
Persze, semmi harag, nekem is szavajárásom egyébként, pláne mióta láttam Eperjest a Csapd le csacsi c. filmben
Na, hadd ne offoljak tovább: O.B.-n ajánlanék Neked egy éttermet: a White Rose-t. Minden paraliai utunk alkalmával átmegyünk ide enni. A kaja szuper, a tulaj srácnak meg olyan a modora és a humora, hogy le a kalappal. Minket nagyon megfogott összességében, csak ajánlani tudom.
Én is abból a filmből vettem. "Elvtársak takarás!" Ki fogom próbálni az éttermet! "Sajnos" imádom a hasamat és az eredeti görög ételeket is nagyon! Persze a családom is. Köszönöm a tippet! Hülyére zabálom magam! ( Nem lesz nehéz )
Üdv!