Szia Jorgi, köszönöm a segítséget. Amikor elküldtem rájöttem, hogy hülyeséget írtam . Persze van térképem, de otthon. Munkahelyemen meg nem igazán volt lehetõségem térképeket bogarászni a netrõl.
Segítséget kérnék. Tudom, hogy Athén mellett van Attiki. Tud valaki errõl a helyrõl mondani valamit, vagy hol tudok keresni róla fotókat?
Köszi a segítséget elõre is
Athenban sut a nap, de az a baj hogy... mindenki sztrajkol!
Ma nem jart a merto, napok ota nem jar a szemeteskocsi, es naponta van legalabb egy aramszunet...
Igen ez a sztrajk egy kicsit sokaig huzodott, naponta ketszer ketoras aramszunet ami tobbek kozt a szamitogepunket is tonkretette, most vettunk ujat... Tegnap este ota potyognak a cserepek mindenhonnan a szel miatt, ma pedig elmosta az eso az unnepseget...
Athenban sut a nap, de az a baj hogy... mindenki sztrajkol!
Ma nem jart a merto, napok ota nem jar a szemeteskocsi, es naponta van legalabb egy aramszunet...
Tudom, hogy ezzel a kérdéssel a inkább a meteorológiai szolgálathoz kéne fordulnom ....
Milyen idõ van most Athénban, mire számítsak holnap amikor leszállok a repülõrõl?
Igen, Toloban pólóban...Igazad van az elmúlt hétvégén én is tapasztaltam mennyire jó idõ volt Athénban, rendesen melegünk lett mire megmásztuk többek közt a Lykabettos dombot...hétfõn még minuszok voltak a hét végén pedig 20 fok feletti hõmérséklet.
Igen ez tenyleg igy van, a hiradoban is szinte csak ez ment reggeltol estig, es valoban szokatlan itt ez az idojaras, de szerintem nagyobb katasztrofanak allitottak be mint amilyen. Sajnos az is igaz hogy a termeloknek komoly karokat okozott, de azert szerintem volt aki elvezte a havazast...Szinte hihetetlen,hogy par napja minuszok voltak es havazott, most meg poloban lehet setalni a tengerparton (legalabbis nalunk)...
Szia AgniTolo!
Toloban lehet setalni poloban?
Athenban is!
Esett a ho, es pont egy het mulva, 23 fok van Athenban...
Igen ez tenyleg igy van, a hiradoban is szinte csak ez ment reggeltol estig, es valoban szokatlan itt ez az idojaras, de szerintem nagyobb katasztrofanak allitottak be mint amilyen. Sajnos az is igaz hogy a termeloknek komoly karokat okozott, de azert szerintem volt aki elvezte a havazast...Szinte hihetetlen,hogy par napja minuszok voltak es havazott, most meg poloban lehet setalni a tengerparton (legalabbis nalunk)...
Akkor is, reggel mentem dolgozni, es zarva volt a munkahelyem!
Kesobb elmentem kifizetni egy szamlat, es zarva volt a bank!
Nem jart busz, es alig volt kocsi az utcan.
Amikor esik a ho nalunk, orszag paralizis kovetkezik...
Tegnap délután az ERT görög adót néztem és én is megdöbbentem, hogy esik a hó. A ma reggeli hírekben is mutatták Athént a magyar televízióban, hogy belepte a hó.