Nem, tudod csak kiváncsiságból felhívtam õket ,már mint az utazási irodát,hogy hátha netán mérséklõdtek az õ bérlési áraik.De nem .Lényegében tudtam a dörgést és nem is érdekel, de szerinted ezek rentábilis árak lennének szerinted? Egy kicsit talán bíztam abban ,hogy az idõ folyamán megváltozik kedvezõen.Más.Figyelj, elment hozzád az én emailom,vagy csak te nem válaszoltál?Nem emlékszem.Hülyülök,vagy szétszort vagyok.
Igazi zûrzavar uralkodik mindenhol, ami nem jó.Az egyik bekavar a másiknak anélkül,hogy konkrétumokat tudnának és ez direkt helyzetben a pánik alapja.Zantét egyátalán nem érinti, hacsak valami izomagyú heccbõl már azt is látja égni.Inkább az õ terpszinû gatyája fogna tüzet... Sajnos vannak ilyen féleszûek
Nem, tudod csak kiváncsiságból felhívtam õket ,már mint az utazási irodát,hogy hátha netán mérséklõdtek az õ bérlési áraik.De nem .Lényegében tudtam a dörgést és nem is érdekel, de szerinted ezek rentábilis árak lennének szerinted? Egy kicsit talán bíztam abban ,hogy az idõ folyamán megváltozik kedvezõen.Más.Figyelj, elment hozzád az én emailom,vagy csak te nem válaszoltál?Nem emlékszem.Hülyülök,vagy szétszort vagyok.
Üdv:Atosz
A szamár nem jó? Sokkal olcsóbb, s alig fogyaszt valamit, ugyanakkor nincs elõtte akadály! Igaz, pszihológus kell hozzá, mert egyébként egy kicsit lassú.
Áá,AZ NEM JÓ mert megérzi egy sárlo kanca nemes illatát és akkor avval te nem mész addig sehova még felálló feladatát elnem végezte.Csak dörzsölheted kinodban a tenyeredet...Kell ez neked?És légkondi se nincs.Bár a farka alol néha kicsap egy kis szél,meg néha megáll és bõségesen folyik belõle a kondivíz...Egyenlõre maradok a gk-nál.
Az lenne a kérdésem, hogy Argasi közelében szép, sziklás - de azért fürdésre alkalmas - tengerpart van-é? Érdekelne hogy a közelben van-e konkrét taverna amit ajánlanátok? Valószínüleg robogót fogunk bérelni. Ennek mennyi a napi díja? Kell hozzá jogosítvány? Van konkrét hely amit ajánlotok?
És érdekelne az is hogy ti mit tudtok az erdõtüzekrõl? Ez mennyire érint minket?
A nagy csomagolás közepette ma még tuti feljövök párszor, aki tud az válaszoljon plíííííz.
Ja viszünk kamerát is, úgyhogy ha jól sikerül megosztom azt is veletek.
Hát én is kicsit lemaradtam a válaszokkal, de megpróbálok most visszailleszkedni! Köszönöm a segítséget - még csak ismerkedem a honlappal, de máris rendeteg hasznos információval gyarapodtam!
Ugyan egy olyan utazási irodánál foglaltunk, akit ismerõs javasolt, de mostanában azért kicsit mégis tart minden ilyentõl az ember (korábbi hozzászólások is ezt támasztják alá). Nincs valakinek esetleg egy kis tapasztalata a Dias Zeus utazási irodáról és annak idegenvezetõjérõl
Találtam amúgy egy viszonylag jó honlapot, ahol leginkább az autóbérlés része kihasználható (a többi túlságosan átfogó). Mi robogót akarunk bérelni 10 napra és ez 130 Euro lesz ahogy itt láttam - legalább kiindulásnak már jó ár.
Juj már annyira várom - olyan sok szépet láttam - hallottam már errõl a szigetrõl
Van esetleg itt Argassi-ban olyan étterem, amit semmiképp ne hagyjunk ki? Akarunk menni hajókirándulásra - vajon mi a jobb, ha az idegenvezetõvel megyünk, vagy inkább privát, egy helyben szervezett kirándulásra menjünk? Én beszélek angolul, tehát nem gond, ha úgy beszélnek, de a párom sajnos nem...