A.Sostisban nyüzsire azért ne nagyon számíts. Amikor mi voltunk 2008-ban , csend és béke honolt Ha a nyüzsi alatt szórakozást értesz,éjszakai szórakozást, akkor Laganas a nyerő, a parton sétálva kb. negyed óra-20 perc emlékeim szerint. Nekünk nem jött be Laganas, messze elkerültük, a brit fiatalság már délben félpucéran betépve őrjöngött... millió bár és disco.
A.Sostisban mi a Renesis-ben szálltunk meg, kis túlzással 5 lépés a part, akkora erkélyünk volt, hogy el sem hittem akkora is létezik:) A víz olyan meleg volt, hogy a partra mentünk ki hűsölni:) A helyiek mondták, hogy ilyen meleget rég éltek már.
Étteremben nekünk Tassos úr tavernája volt a befutó. Jó kedélyű, kedves idősebb úr, mindíg mosolygott, és remekül főztek. Mikor eljöttünk, ajándékot kaptunk tőle!
Gyönyörű a sziget. Ha a kék öblökhöz mentek, a kikötőben lehet magán hajót is bérelni, és nem drágább,mint a szervezett. Nálam egy úr magát alkudta egyre lejjebb, csak menjünk vele. Nem is tudtuk, hogy hajót ad ki, beszédbe elegyedtünk, és akkor mondta:) Árakra már nem emlékszem, és nem is hiszem hogy mérvadó lenne ennyi év után
Az autókölcsönzéssel nagyon jól jártunk. Kértünk egy kis autót. Amikor kihozták, a srác a kezét tördelve mondta, hogy nagyon sajnálja...de egyszerűen nincs H. Athos...ha gondoljuk...akkor talán...ha elfogadnánk...ezt a terepjárót...Athos árában.... Elfogadtuk. Nagy duzzogva Lehajthatós tetős terepjáróval furikáztunk. Azóta sem volt ilyen:)
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék kinek van infója a A.Sostis-ba a Villa_Maria és a Koukla valamint a Sofia apartmanról a Grand tourstól? Elég kevés infót találtam róluk. Aki volt, melyiket ajánlja? Először megyünk (jövőre) Zakynthosra. Éjszaka szeretnénk azért pihenni, de napközben, este a "nyüzsisebb" részt sem bánjuk. A tengerpart, strand közel legyen a szálláshoz, ezért ne kelljen sokat kutyagolni. Természetesen a fórumon említett szép helyeket, strandokat mi is szeretnénk meglátogatni
Előre is köszi ha valaki válaszra méltat
Sziasztok!
2 éve voltunk Agios Sostisban Laganas mellett. Saját autóval mentünk, és rengeteg quad-os turistát láttunk mindenfelé. Tudja esetleg valaki, hogy Laganasban kb mennyiért lehet quadot bérelni? Csak kíváncsiság..
Amúgy mindenkinek nagyon jó nyaralást kívánok, aki még készülődik.
Gerakas tengerpartját ne hagyjátok ki, meg a teknősmúzeumot se! Vigyázzatok a tekikre!!
Trepac, ugye te kérdezted meg ugyanezt a facen? Mert ott már megírtuk többen is neked, hogy miért a QBE Atlasz biztosítás a jó, ha Görögországba utaztok.
nem ,szerencsére nem kellett használnunk, de itt is előre kell fizetni ,számlát kell kérni és a biztosító kifizeti. valahol olvastam egy másik fórumon hogy az illető az allianz.-al kötött biztosítást 3900ft /fő és azt a biztosítást a görögök elfogadták , nem kellett semmit fizetni
előre.
Sziasztok!
Érdeklődnék ki, hol kötött utasbiztosítást, mennyiért.
Mi a K&H tengerparti nyaralás utasbiztosítás emelt csomagját néztük ki.
Valaki kötött már ilyent, megéri?
Köszi előre is
Esetleg ha valakit érdekel: http://www.virtualzakynthos.gr/laganas/fast-food.html ebből az is megtudható ki merre lesz elszállásolva, sőt még az ún. buli utca is kiderül, hogy merre van Mi szerencsére jó messze leszünk tőle
köszi hogy válaszoltál .
természetesen így már érthető a dolog , megértem nekem is van egy lányom ,bár ő még csak 2,5 éves , idén mi is úgy választottunk úticélt , hogy ő jól érezze magát (csúszdapark)
mi 2011.-ben voltunk tsilivin az aquaparkban , bár akkor még gyerek nélkül,
és a férjem nagyon élvezte , van egy nagy kamikaze csúszda , volt egy tölcséres , nem tudom máshogy megfogalmazni, ennek nyitott a teteje, és körbe csúszol és a végén kipottyansz,
volt egy olyan mint egy síugró sánc, erről lecsúszol és egy másik félköríves csúszdán jössz le (ez zöld színű ha jól emlékszem )
volt a kisgyermekeknek kismedence ,kb 30 cm.-es vízzel, kicsi csúszdával, dézsával ,amiből időnként rád ömlik a víz .
Bocsánat a gépem vacakol még nem akartam elküldeni.
Szóval a lényeg, hogy persze Neked is igazad van, ne legyen sok értelmetlen kérdés, de én pont megnéztem a neten a buszt és nem találtam, ezért gondoltam, hogy más, aki esetleg már volt ott talán tapasztalatból többet tud erről a témáról. Na mindegy egyáltalán nem vitázni akarok, hiszen ha Te is jártál már arra, amerre én még most megyek, akkor csak megköszönöm az infókat.
Szóval velem "béke van" .