Ez egy lehetőség Nem kötelező jellegű. Szerintem gyakrabban nézik facebookot, illetve több lehetőség van ott. Ha írnak 20 kommentet akkor nem foglalja a helyet például. Képek, videók, dokumentumok feltöltése és ott akár chatelni is lehet a tagok között. Nekem facebook jobban bejön és pl ezt a fúromot is ritkán nézem, de sokkal interaktívabb az ottani csoport mint itt a fórum... Kinek mi jön be. Van akinek a fórum jelleg van akinek a facebook csoport A lényeg hogy mindkettő Marmaras körül forog és ugyanazzal a céllal jött létre
A facebookos csoportnak semmi köze az üzlethez, nem kapok érte pénzt és nem tukmálok rá utakat senkire LOL csupán akit érdekel egy kisebb családias interaktív csoport Marmarassakl a középpontban annak nyílt a csoport illetve mindenkinek aki szeretne csatlakozni. Azért hoztam létre hogy egy helyen legyenek képek videók élmények dokumentumok(pl. vámszabályok, magyar görög szótár...stb) és mindenki meg tud osztani bármit - és nem cenzúrázom -. Nekem az az öröm amikor megköszönik és látom, hogy másoknak tetszik és jól érzik magukat és örülnek hogy létezik...
Zsófi73. Vaesz.
Teljesen véletlen keveredtem ide, de ha már igy alakult, akkor irom.Az Amualiani szigeti hajókirándulás Sartiból indul a Sithon travelnél. Második éve megy. Hogy milyen nem tudom, mert még nem voltam.
Íme egy 2009 es videó, Neos Marmarasról. Nemrég jöttünk haza Tunéziából, de nekem Marmaras még mindig sokkal sokkal nagyobb élmény volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
http://videa.hu/videok/kreativ.....szVw9sgKmz
sziasztok, immáron végleges: megyünk idén Neos Marmarasra! befoglaltuk a szállást a Grandos Mouses apartmanba, autóval megyünk.
akinek van tapasztalata a településsel kapcsolatosan, az bátran ossza meg velem! köszönöm előre!
Renault | #178191 | 2012-01-10 19:16:43 | Válasz a #178183. hsz-ra
Szia
Én tavaly megnéztem apartman mert arra jártam szép kivülről , de a parkirozás nem egyszerűdolog . Sötét és szűk volt az utca . Jó helyen van , központ nagyon közel van , a nagy strandra onnan lehet egy kicsit sétálni .
De nagyon szép Marmaros már töbször voltam ott és még mindig tetszik
Jó Nyaralást
szia, akkor majd parkolunk máshol - vagy megoldja a párom, végülis oktató
egész héten mászkálni fogunk a környéken robogóval, ezért nem baj, hogy a nagy strandtól távolabb fekszik.
miket érdemes megnézni a környéken? azt láttam a fórumon, hogy csütörtökönként van piac; az adott.
Renault | #178211 | 2012-01-11 20:08:37 | Válasz a #178198. hsz-ra
Szia
Piacot javaslom, nem rossz, kedvesek, megkínáltak engem ouzoval.
Közeli strandokat Nikiti felé is ajánlom, nekünk tetszett, 5-15 km között.
Sarti felé a halott város is érdekes, nincsenek házak, és utánna
Orange beach. Ez nagyon tuti. És hajó túrával az Athos hegy is megnézhető. Mi egy régies 3 árbócos, 3 fedélzetes fahajóval mentünk. Már ez megérte az utazást...
A halott városnak nem tudod a nevét véletlenül, hogy be tudjam lőni a térképen? Igen, valami hajókázást én is szeretnék. Mivel ott a kikötő, ezért magánszervezésben inkább. Ti kivel voltatok? Bár a grandos éjszakai hajókázás is jól hangzik.
miket érdemes megnézni a környéken? azt láttam a fórumon, hogy csütörtökönként van piac; az adott.[/quote]
Szia!
Mi 2009-be voltunk szintén autóval Marmarason,aztán még 4 napot Torinaban. Az egész Shithon félszigetet körbejártuk, nagyon sok helyen fürödtünk, szebbnél szebb partokon.Voltunk Sitiában nagyon nagy élmény a helyieket egy kávé melletti beszélgetéssel megismerni csak ajánlani tudom.
A piacot ne hagyjátok ki.Mi saját szervezéssel mentünk el Ouronapoliba és ott helyben fizettünk be az Athos hegyi hajóútra,ha tehetitek ezt sem szabad kihagyni.Nagyon színvonalas görög est van Marmarason érdemes rá befizetni.Aztán mi még befizettünk egy naplementés hajózásra a Teknőc szigethez. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
Az albumjaim közt megtalálod a képeket a strandokról,Marmarasról és az Athos hegyi hajóútról is,Jó készülődést kívánok!