Szia Andra!
Örülök,hogy tetszettek a fotók,már most annyira hiányzik,vissza akarok menni.....
Én is megnéztem a Te fotóidat,nemcsak Pargáról,hanem Hydráról is..... Egyszer én is el szeretnék oda jutni,imádom.
Szia Andra, megnéztem a fotóidat én is. Gyönyörűek. Nagyon szép nyaralás lehetett, az idei és a tavalyi is.
A nafpliós fotóknál néha olyan "Parga feelinget" éreztem!
Parga egy örök szerelem nálam is!!!
Én is ezt éreztem, mikor visszatértem Pargaról. Ugyan ilyen lelkesedéssel meséltem róla, ahogy most te is.
Imádtam és teljesen elvarázsolt. Bármikor szívesen visszamennék Pargara!
Hydra egy mese!! Oda menj el, ha teheted, mert valami gyönyörű kis sziget, de az egész környék úgy, ahogy van, nagyon szép!
Tényleg gyönyörű volt az egész nyaralás. Sokszor éreztem pargas feelinget, még Tolo strandjánál is.
Mivel hasonló az ízlésünk és Pargat te is ugyan úgy imádtad, ahogy én, biztos vagyok benne, hogy Tolo és környéke is nagyon fog tetszeni.
Döme! most néztem meg a fotóid,nagyon klasszak.Nagyon jó lehetett így bejárni a kis szigeteket.Bárcsak lennék én is bátor,hogy így járjam körül Sivota és Parga környékét.!
Andra, már nagyon várom, hogy jövőre láthassam én is Tolót, környékét és a Peloponnészoszba is belekóstolhassak!
Remélem jövőre már nem jön közbe semmi!!!
Köszi a fotókat, nagyon jó volt nézegetni őket!
Szia Anikó!
Én biztos vagyok benne, hogy nagyon fog tetszeni Neked Tolo és persze a Peloponesos. Biztos sikerülni fog eljutni oda jövőre. Drukkolunk neked.
Puszi: Josza és Cilla
Köszi Andra és Josza! Így legyen! Remélem igazatok lesz!? Idén is bíztam benne, de talán nem eléggé, de most már nem adom fel.
Nagyon hiányzik Görögország! Már rég hagytunk ki egy évet utazás nélkül.