Mi mindig Sassossal szemben vettünk görög- és sárgadinnyét is. Igaz 1 hónapja, aug .eleje, közepe táján, de mindkettő nagyon fini volt akkor. A görög asszem 30 cent volt. A sárgát meg itthon nem szeretem, de az ottanitigen!!!!
Köszönjük Sancho! Villa Mariaban gondolom evőeszköz is volt, ha edény igen! Most jöhet a gondolkodás, h mindent elraktam-e, és h mit felejtek itthon.........
A Villa Mariaban elvileg minden van, dugóhúzót kivéve, de ne aggódj. Túl sokmindenre nem lesz szükségetek Az éttermekben adnak evőeszközt, a gyroshoz meg nem kell A Mythost pedig ki lehet nyitni az ajtózárral is...
Köszönök minden új infót -- azt hiszem, már mindent tudok? Majd meglátjuk. Brada Zolival is felvettem a kapcsolatot. Szerintem Sarti legjobb idegenvezetője. Hát, már csak a jó időt várom!
Barátnőm üzeni:Szeptember második hetében rendezik meg Thessalonikiben a Nemzetközi Vásárt Papadimitriu Athina szeptember 15 körül Sartiban lesz a tengerparton.
Köszönöm szépen, már csak tizenvalahány nap.....nagyon várjuk!!!! Izgulok az időjárás miatt, de nézem naponta a Sarti webkamerát, ott látni a napi hőmérsékletet is, tegnap 34 fok volt. Remélem, még nekünk is jut egy kis jó.
Nem nagyon "él" a fórum! Tegnap este néztem a webkamerát,jó kis vihar volt Sartin. Nem irigylem aki most van kint,mert elég cudar lesz az időjárás az elkövetlező napokban. Most is esik! De én azért így is visszamennék! Mi soha nem szoktunk 1 helyre többször visszamenni,de Sartira visszafogunk,mert nagyon megfogott mindenkit!
Ugyanígy vagyok én is Vanda, megbeszéltük barátnőmmel, hogy a jövő évi csajos nyaralásunk Korfu lesz, de annyira beleszerettünk Sartiba, hogy Korfu ment a levesbe !
Mi ma egy hete jöttünk haza, mindennap 1265000x nézem a képeket...mennék vissza nagyon!!!!!!