Sziasztok!
Nézegettem a katalógusban a Kalliope apartmanról képeket!Nem láttam a konyhában semmilyen főzésre való alkalmasságot!Aki már járt ott segítene nekem ebben a kérdésben??Egy egyszerű rezsóra gondoltam ,ugye van????
Megnéztem!Ezeket a képeket már láttam!Csak kérdés,hogy ez az apartman vagy a stúdióról készült,mert biztos van közte valami külömbség!Mi három fős stúdióba megyünk,arról tudsz valamit mondani?Pl.melyik emeleten van kb?
Megnéztem!Ezeket a képeket már láttam!Csak kérdés,hogy ez az apartman vagy a stúdióról készült,mert biztos van közte valami külömbség!Mi három fős stúdióba megyünk,arról tudsz valamit mondani?Pl.melyik emeleten van kb?
azt sajnos nem tudom hogy feljebb mi van, mi az elsö emeleten voltunk studioban,de kell lennie mindenhol söt biztos is hogy van
Ha valaki el akar jutni a Tempi völgyébe akkor hogyan kerül oda? Eddig a larisszai busszal el lehetett odáig jutni és vissza,mostantol gyalog,bérelt motorral ,autoval?
Én szeptember 6-án utazok Nei Pori-ba az Andonia apartmanházba, és szeretnék érdeklődni, hogy milyen véleménnyel vagytok az apartmanról (aki már volt ott) és a környékéről!
Légyszi írjatok!
Szia! Mi július 11-től megyünk az Andonia apartmanba, majd beszámolok róla,hogy milyen volt.
Szia!
Mi tavaly voltunk az Andoniában! Szerintem nagyon jó,alap felszereltsége meg van! A képek amiket láttál róla az teljesen valós! A kis üzlet ami alatta van az nem zajos, és eléggé csendes az apartman,és pár perc séta és benn vagy a "központban" Mi idén is oda megyünk!!!
Ha bármi kérdésed van akkor kérdezz nyugodtan! Szívesen válaszolok!!
Mylo
Szia Myloo!
Mi a 313-314-es stúdióban leszünk. Jól választottam? Klímát kellett bérelnetek? vagy ajánlott? Láttam a képen, hogy nagyon közel van a part. Nem emlékszel véletlen az autó bérlés árára?
Ugye jól gondolom, hogy útlevél kell, és nem elég a személyi ig. az utazáshoz?.
Szia!
Ha jól emlékszem akkor a 13 -as apartman az a hátsó udvarra néz,a 14 es ap.,pedig oldalról tengerre néző.Apartman tekintetében szerintem jól választottál.Nem régiben volt felújítva az apartman.Hőszigetelt ablakok...stb...Nekünk nem kellett klíma...Éjszakára nyitva hagytuk a terasz ajtót...elhúztuk a szúnyoghálót és teljesen jó volt...Napközben becsuktuk az ablakot,sötételő függöny el és ennyi.
De amúgy ha jól emlékszem 6 v 7 euro /nap a klíma.
Tényleg nagyon közel a part...átsétálsz a játszótéren és már lenn is vagy...Bár szerintem érdemesebb feljebb sétálni!
Az autó bérlésre nem emlékszem,mi bicajt béreltünk!
Nem kell útlevél,elég a személyi...-nekem van,elviszem-de mi már tavaly is személyivel utaztunk!
De a képek tényleg valósak az apartmanról!
Remélem tudtam segíteni!
-Mylo-
Az utazáshoz elvileg elég a személyi, de lehetnek olyan határőrök akik belekötnek. Tőlünk múlt nyáron inkább a személyit kérték, mert azt gyorsabban le tudták rendezni. Én nem bánom, hogy volt nálam útlevél, mert a barátnőm a személyit adta oda, utána meg nyafogott, hogy persze neki nincs pecsétje az útlevélben...
Én úgy tudom, hogy az apartmannak van külön főzőhelysége és nagyobb légterű, esetleg több szobából áll. A stúdióban a konyhasarok egyben van a lakó,illetve alvó helységgel. Kissebb alapterületű. Ha jól tudom...