Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 452 453 454 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Poco74 | #209268 Üzenet | 2013-08-19 07:46:50 |
Üdvözlet mindenkinek!

Péntek reggel indulunk Toloba a Grand Tours utazási irodával. Annyi kérdésem lenne aki már volt esetleg velük és a Demos Apartmanban, hogy az a busz "végállomásától" mennyire van? Mivel közölték, hogy csak a főúton áll meg, "sok" csomaggal mekkora sétára kell készülni? A párom miatt kérdezem, mert nem nagyon bírja a lába miatt. Köszönöm.
  Dido8308 | #209269 Üzenet | 2013-08-19 08:42:42 |
Még kb 3 óra és indulunk végre. icon_smile.gif
  Gáborpapo | #209271 Üzenet | 2013-08-19 09:22:12 | Válasz a #209268. hsz-ra Előzmény #209268
Nekünk annó egy kocsival a tulaj felvitte a csomagjainkat. Mi még feljebb voltunk a Vassalosban.
Nincs messze a fő úttól csak kicsit lejtős az út.
Távozáskor ugyan úgy jött egy kocsi ami kivitte a csomagokat a buszig.

Jó utat!!!!!
  Fekikecske | #209272 Üzenet | 2013-08-19 09:28:44 |
Szia Brigi, légyszíves írd majd meg, hogy milyen az Apollonnal utazni, hány ora volt aZ ut és végszukseg eseten lehet e toaletet hasznalni. Mi is az Apollonnal megyunk, ezert erdekelne nagyon.
Nagyon szép nyaralast kivanok icon_razz.gif
  Callisto81 | #209286 Üzenet | 2013-08-19 12:00:00 | Válasz a #209269. hsz-ra Előzmény #209269
Várom az élménybeszámolót! icon_smile.gif én 26.án indulok busszal az Apollon Travel irodával.Ha van esetleg tapasztalatod tőlük írd meg légyszi!Jó nyaralást!
  Cheeky | #209288 Üzenet | 2013-08-19 12:16:57 |
Sziasztok!

Épségben haza értünk tegnap fél3-3 körül (azt hiszem:D) Röszkén nagy volt a káosz, úgyhogy mi Tompánál jöttünk át Mo-ra.

Mivel majdnem minden nap írtam az élményekről, nem írom le újra ugyan azt. icon_smile.gif Nagyon hiányzik Tolo, furcsa volt felkelni itthon, se tenger, se kabócák zaja (csak egy tücsök icon_biggrin.gif). Elviseltünk volna még pár napot Toloban!

Annyit írnék, hogy mi utolsó este a Thirosban vacsiztunk, és nem gyrost ettünk. Hát bátran állíthatom, hogy nem csak a gyrosuk isteni!!!! (rendeltünk sült bárányt, paradicsomos húsgombócot spagettivel, sült padlizsánt, meg rakott makarónit, mousakát).

Ami nagyon pozitív volt még, a napágyas pasas, Angelo icon_biggrin.gif Ugye írtam, hogy a nagy strandon van, Angelo's sundbeds. Ő hat euróért ad két napozóágyat + napernyőt, illetve ugye lavórt. Utolsó nap végig csókolt minket icon_biggrin.gif meg, hogy csináljunk közös fotót, stb... Mindig járkál a napágyak között, hogy minden oké-e, minden órában kb. valami másik vicces sapkában, vagy kalapban icon_biggrin.gif ilyen mókamester - féle icon_smile.gif

Mi vízibiciklivel áttekertünk a Koronisi szigetre, ahol van egy kápolna (sajnos ha jól tudom mindig zárva van), de gyönyörű a panoráma, érdekes növények vannak a szigeten. Körbe járni nem lehet, csak a kápolna környékén lehet mászkálni. A vízibiciklik sem olcsók, mi az Angelo's napágyas mellett béreltünk, ha ügyesek vagytok lehet alkudni, mivel nem messze tőle is van,ami 7 euro/h, az Angelo's mellett pedig 8. Mivel mi ezt mondtuk is, így 2 óráért csak 13 eurot kértek el icon_smile.gif

Ja, utolsó két nap rengeteg tengeri csillagot találtunk! icon_smile.gif sok helyen búvárkodtunk, de csak egy területen voltak, mindig ugyan ott, mindkét nap. Ha valakit érdekel, be tudom határolni icon_smile.gif

Mivel a kirándulásokról, Toloról és az apartmanunkról írtam, hirtelen más nem jut eszembe icon_smile.gif Ja, még annyi, hogy a Gorilla's-ban elég jó partyk szoktak lenni, szóval aki este vágyik egy kis táncolásra, bulizásra... akkor Gorilla's bar! icon_wink.gif

Ha eszme jutnak még fontos infók írok, meg szívesen válaszolok bárkinek! Aki most is Toloban van, vagy még úton oda, nagyon jó időtöltést, ne aggódjanak, Tolo jó választás icon_smile.gif
  Laller68 | #209294 Üzenet | 2013-08-19 14:43:36 |
Tegnap meglatogattuk Olympia-t Tolobol indulva. Az ut oda-vissza kb. 400km. Nem keves. Sajnos mire odaertunk a Muzeumot, mar bezartak du. 4 ora, de a az asatasi teruletet vegigneztuk, nagyon szep volt. Visszafele kerulovel (Zacharo/Megalopoli), de mar az epulo autopalyan jottunk. Hosszabb, de biztonsagosabb. Meg ket nap a ket hetes vakaciobol. Egy het keves erre a csodas tajra. Amit eddig meglatogattunk. Epidauros, Napflio, Mykene, Athen/Korinthoszi csatorna (unnepnapon) holnap Hydra-Spetses hajokirandulas. Erdekelne vajon mi magyarok miert szeretjuk annyira pont ezt a helyet? Az angol turistak mintha eltuntek volna. Sok a lengyel ill. az egyenileg erkezo olasz es francia turista is.
  Dido8308 | #209295 Üzenet | 2013-08-19 14:56:01 | Válasz a #209286. hsz-ra Előzmény #209286
Ahogy van lehetőségem ,írok. Mindig az Apollon -nál utazunk, rosszat még nem tudok róluk írni.
  Poco74 | #209298 Üzenet | 2013-08-19 15:51:29 |
Köszönöm gáborpapo! icon_smile.gif
  Messinia | #209299 Üzenet | 2013-08-19 15:57:01 | Válasz a #209294. hsz-ra Előzmény #209294
Az biztos, hogy aki Tolot választja, azért teszi, hogy a környéket felfedezze. Nagyon jó kiindulópont a kirándulásokhoz, akár hajó, akár történelmi, akár egyéb felfedezéseket kivánunk tenni.
Megvan minden, ami egy szuper nyaraláshoz szükséges. Nem egy nyüzsgő település - erről már volt szó nem olyan régen - de miért is kéne hogy az legyen? (az angolok, főleg a fiatalok ezért nem szeretik szerintem, mert nem igazán bulizós hely) Nyüzsgő hely van jó pár északabbra, meg egy-két szigeten, aki arra vágyik biztos nem Tolot választja.
Nekünk anno semmi az égvilágon nem hiányzott onnan, és azért a körülötte lévő kulturális-történelmi emlékeket és a gyönyörű tájakat látni óriási élmény. icon_smile.gif
Nálam Epidaurosz máig az etalon. (na jó, idén láttam valamit ami talán a nyomába ér... icon_smile.gif )
Ja és a Hydra-Spetses hajóutat is imádni fogjátok, ez tuti, annyi csacsit még sehol máshol nem láttam, mint Hydrán! icon_smile.gif
  79kori | #209309 Üzenet | 2013-08-19 20:12:42 |
Sajnos, elkezdunk csomagolni, pakolni, mintha a fogamat huznak, reggel indulunk:(
Utolso este is az Akrogialiban ettunk, szerintem ott a legjobb a kaja, szimpatikusak is.A Panoramaba be ne uljetek, az volt az egyetlen, ahol jott egy neger parti arus(???)meg egy harmonikas es sokat kellett varni es muszaka sem volt, miutan rendeltem...nekunk a Romvi es az Akrogiali a legszimpibb;)
A nyugasrol:mi egyszer mentunk a nagystrandra, de vissza is fordultunk, tumultus volt, wc-t se lattam, igy egesz heten innen ket utcaval arrebb voltunk, 6 euro volt ket napagy es egy ernyo, egy szoke srac uzemelteti a csaladjaval, nagyon helyesek:)))mindig volt hely, a viz isteni.
Remelem olyan jo utunk lesz, mint idefele;)
  79kori | #209313 Üzenet | 2013-08-19 20:38:46 | Válasz a #209299. hsz-ra Előzmény #209299
Pontosan es egy het nem eleg ide...biztos, h visszajovunk;)

Amugy kepzeld, szerintem azt a szobat kaptuk, ami felettetek volt;)ti a kettesben voltatok?ez az otos, legfelul, jo nagy terasszal;)lefotoztam az apartmant is, majd felrakom ide, hadd tajekozodjanak az emberek;)
  Kelemen77 | #209314 Üzenet | 2013-08-19 20:59:05 |
Sziasztok!
Sok írást olvastam eddig.
Nincs problémám egyikkel sem.
Hiányoltam azon bejegyzéseket azoktól, akik a Stella ill. az "Elena" -ban voltak.
Grand-s szállások.
Közvetlen vízpartiak.
Sajnos elég keskeny a szállás előtti part-rész.
Viszont minden roppant közel van ( étterem, bolt, fagyizó, stb: ) .
Aki volt ott, kérem, írjon néhány sort az élményeiről.
A szívességet előre is köszönöm.
Bízom benne, hogy mindenki megtalálta a keresett értékeket ebben a gyönyörű országban.
Reméljük, hogy aki járt erre, boldog és szép emlékekkel tért haza és visszavágyik jövőre is. icon_smile.gif
  Messinia | #209316 Üzenet | 2013-08-19 21:12:51 | Válasz a #209313. hsz-ra Előzmény #209313
Hú én már nem emlékszem, hányas szobában voltunk. icon_smile.gif
Jó utat Nektek hazafelé!
  Fszeva | #209318 Üzenet | 2013-08-19 21:25:30 | Válasz a #209309. hsz-ra Előzmény #209309
Jó és nagyon sima hazautat kívánok, majd jelentkezz! Várjuk a fotókat is!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 452 453 454 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu