Sziasztok!
A Campust az Andromédával én sem ajánlanám senkinek. Ismerõsök voltak kint idén és mi intézkedtünk az itthoni irodáknál helyettük mert Makrigialoson nem volt kint senki sé az e-mailekre sem válaszoltak itthonról. Elõszezonban voltak de még nem volt kint az idegenvezetõ és így persze semmi fakultatív. Oké, hogy elõszezon de akkor mondják meg mire számítsanak. A 2. hétre átkértük õket Paraliára. Ott már jó volt. Többször nem vették fel a telefont, kb egy hétig tartott intézkedni. A kintiek telefonszámlája nem 20.000 Ft alatt volt azt elhihetitek.
Szóval ez a két utazási iroda elég gáz és komplikált. Egyáltalán nem voltak segítõkészek!!!
Kerüljétek ha lehet.
Úgy látom a Red Treff csak közvetítõ iroda, a neckermann, tui, gulet stb. útjait értékesíti. Ilyenkor szerintem nem is õk a lényegesek, hanem aki közvetlenül a szervezõ.
Úgy látom a Red Treff csak közvetítõ iroda, a neckermann, tui, gulet stb. útjait értékesíti. Ilyenkor szerintem nem is õk a lényegesek, hanem aki közvetlenül a szervezõ.
Nekünk az elsõ dolgunk, ha megérkezünk, hogy veszünk valami sûrü fertõtlenítõ szert és átmossuk a konyhát és a fürdõszobát. Max egy órát vesz igénybe, de aztán biztonságban érezzük magunkat. Ezt mindenkinek ajánlom
Én is mindig takarítok, de nem mindegy hogy csak át kell mosni, vagy felsikálni az egészet. Mindegy, ilyen apróság az én kedvemet nem veszi el a nyaralástól.
Mintha már kérdezte volna valaki ezt az utazási irodát régebben... de nem tudom volt e rá válasz. Helyileg hol van?
Szia Csutek!
Nagyon jól írtad. Ha nem engedi ki a kezébõl az irányitást, még ma is üzemelne.
Én mindig velük utaztam. Most a Zeus Diassal.
Én csak jót hallottam róluk, míg nem változott a tulaj.
Idén a Dias Zeus-al akartunk utazni, de türelmetlenek voltunk és nem vártuk ki az idei katalógus megjelenését. Majd legközelebb
A szálláshelyünkkel egy probléma volt, nem takarították ki rendesen, és a fürdõ penészes volt. Hiába szóltam, az egész turnusban én voltam az egyetlen, (bár tudom más sem volt elégedett, de nem szólt miatta), így nem foglalkoztak vele, elnézést kértek. Ennyi. (biztos én voltam a "problémás utas"). Ennek ellenére idén is velük utazunk, remélem most sem fogok csalódni.
Nekünk az elsõ dolgunk, ha megérkezünk, hogy veszünk valami sûrü fertõtlenítõ szert és átmossuk a konyhát és a fürdõszobát. Max egy órát vesz igénybe, de aztán biztonságban érezzük magunkat. Ezt mindenkinek ajánlom
Valaki ismeri a RED TREFF utazási irodát
Igaz, hogy már késõ kérdéseket feltenni róla (az utat már teljesen kifizettük), de hátha nyugodtabban utaznék el, ha többet tudok róluk.
Sziasztok!
Én is úgy hallottam, hogy mikor csõdbe ment a Jorgos, már nem Jorgos Nanakos (remélem jól írtam) volt a tulaj, hanem magyarok, akik vérszemet kaptak az iroda sikereitõl és nagyot akartak szakítani.
Azt hiszem minden irodának vannak olykor melléfogásai. Én pl. kétszer utaztam az Apollón Travellal, korrektek voltak, jó volt a szervezés, és a buszos út alatt sem volt probléma, a sofõrõk profik voltak, és a busz is jó volt. A szálláshelyünkkel egy probléma volt, nem takarították ki rendesen, és a fürdõ penészes volt. Hiába szóltam, az egész turnusban én voltam az egyetlen, (bár tudom más sem volt elégedett, de nem szólt miatta), így nem foglalkoztak vele, elnézést kértek. Ennyi. (biztos én voltam a "problémás utas"). Ennek ellenére idén is velük utazunk, remélem most sem fogok csalódni.
Nekem a Neckermannal voltak anno rossz tapasztalataim, mások meg õket dícsérik.
Szerintem, ha a Jorgos Travel megmaradt volna az eredeti tulajnál, még ma is üzemelne. Amíg az alapítója üzemeltette, az egyik legmegbízhatóbb iroda volt. Tudomásom szerint átvette néhány magyar "üzletember", ami egyet jelentett a csõddel.
Én látom, te hol olvastad a Viktória hozzászólásában amit írtál, de lehet nekem van még korán. Ha így van nagyon érdekelne melyik iroda lehet az, mert a Dias nem az utódja neki.
A másik idén Parálián a Grand tourssal voltunk, õ általuk foglalt apartmanban. Nos a utazási irodáról nagyon jó véleményem van. Korrektek, a kinti idegezenvezetõ segítõkész, és talpraesett, ami a számunkra nagyon fontos.
Tavaly a Sipivel voltunk Parálián, róluk is csak jót tudok mondani, kis iroda révén merem ajánlani õket.
Idén Makriban a Campussal voltunk, mint utólag kiderült õk is korrektek voltak velünk, de nagyon zûrösek, az Andromédával együtt nem ajánlom a velük utazást, mert szerintem aki oda fizet be kockázatot is vállal.
Mi Spanyolországba utaztunk a Grand Tours-sal 9 éve. Nem volt velük semmi gond. Az apartman is nagyon szuper volt. Az idegenvezetõik is nagyon rendesek voltak.
Az a megdöbbentõ, hogy az egykori Jorgos a mai napig más néven tevékenykedik. Sok embernek tönkrevágták a nyaralását. Mégsem tesznek az ilyen paraziták ellen semmit.
Szia Miskolciutas!
Örülök, hogy a Grand Toursról jót tudsz mondani, ugyanis mi velük utazunk, 18-án. Eddig én is csak jókat hallottam róluk, de majd, ha hazajöttünk akkor lesz igazán véleményem róluk!
Remélem én is csak megerõsíteni tudom az eddigi sok jó véleményt!
Szia Mona777!
Akkor te biztos azon a buszon utaztál amivel egy kedves ismerösöm ment haza. Most két hét szünet után lehet , hogy rosszul emlékszem de te voltál a Galaxiasban ugye?
Mi most jöttünk meg, és nem mi vártunk, hanem mi mentünk le Neo Poriba 5-6 emberért. A söförök ott förödtek, mi meg megnéztük a várost. Ez kb másfél ora volt. Talán tanultak az elõzõ heti hibájukból.
Szia,
Igen, a Galaxiasban voltunk. Ti is, ugye? Én néztelek titeket, emléxem, hogy mondtad, hogy 4-en mentek: de nem mertem senkit "leszólítani" aki illett volna a leírásodra!