557-től 638-ig a Skala Old Port után, a kápolna utáni (Skala felől) 2 kis falépcsős beach-e látható:
730-tól 738-ig Foki beach:
740 és 742 Ag. Efimia:
743-tól 747-ig Horgota (Chorgota) beach, itt fürdőzött a Corelliban Cage és Penelope, a stéget a stáb építette, azóta picit lepukkant:
A 914-től 942-ig nem illesztek be képet, mert azok a zakynthosi fakultatív hajókiránduláson készültek, az itt OFF.
1041-től 1105-ig Skala tengerpartja, előbb a Zakynthosról érkező hajóról fotózva, később a partról és a vízbe sétálva, ez a rész a hosszú beach déli része, a sziklákon átvergődve érhető el:
Majszi ! Szia ! Ha meg önálló szervezésbe mentek akkor keresgélj a booking.com-on , vagy hasonló oldalakon. Én csak az utazási iroda által hirdetett szállásokat néztem. úgy hogy nem volt azért annyira sok szállás. üdv
Ti mikor mentek és melyik irodával? Mi még nem fizettük be, de most azt látom, hogy minden iroda megváltoztatta az utazás időpontját a charter gépek miatt. Mi júl.5-én mentünk volna, de vagy 1-én vagy 8-án lehet.
Ez nem is lenne nagy baj, de 1-én ugye még nincs fizu, ami még nagyon is lényeges, 8-án meg 2 főre már 16ezerrel drágább. Szóval még várunk picit, mert ki tudja milyen változások lesznek.
Mi is úgy húzzuk ki az indulásig, hogy itthon is (meg a szomszédban is) sokat utazunk, ezért azokat is várjuk, így hamarabb eltelik az a rengeteg idő. Aztán pikk-pakk elmegy az a 2 hét is, és kezdődik minden elölről, én már a hazaérkezés másnapján tervezgetni kezdem a jövő nyarat az idei prosik alapján
Ananda9 ! Szia ! Ne is mond. most ba...m fel az agyam. Az indulás kiboritott. mi is ugy intéztük már a szabit, és az asszony ahol dolgozik ott van még rajta kivül sok sok ember. és lehet már nem tudja átrakatni a szabit. Nekünk is drágább ha elöbb kell indulni, de ha meg késöbb indulnánk akkor meg már az asszonyt kinyirják. Ugy hogy most ver a víz. tiszta ideg vagyok. Holnap többet tudok, mert visszahivnak. csak ennyit tudok most , hogy: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. De tavaly is ugyan igy variáltak az indulással. de erröl sajnos senki nem tehet.
Ne idegeskedj, talán bevállalják a pluszköltségeket. Melyik irodával mentek?
Mondjuk mostanában azt látjuk, hogy nem érdemes korábban befizetni csak az utolsó kedvezményes pillanatban, mert sajna lehet változás. Nem az iroda hibája, de kellemetlen