Minket nem zavar, hogy nem lesz tömeg, de mondjuk amikor befizettük augusztus végén az utat, már alig volt néhány hely....azért csak mennek még most is....
Szilveszter: Sancho, szerintem szerveznünk kellene egy Sartis szilvesztert, valami szállást biztos találnánk ott is, és kimennénk autókkal. Na mit szólsz?
Mi két éve voltunk Stavrosban szilveszterezni, de most szívesen elmennénk akár Sartira is. Stavrosban ebben az időben 8-10 fok és ragyogó napsütés volt.
Most! A viccet félretéve: mivel már ketten is írtátok, hogy jó lenne, majd utánanézek, milyen az élet-ha van egyáltalán-télen Sartiban. Meg kell tudni azt is, hogy van-e szálláslehetőség, bolt stb. Ha minden alkalmasnak tűnik, akkor októberben kezdhetjük a szervezést!
Tényleg benne lennék egy szilveszteri Görögözésben De... Nekem csak egy kis autóm van, azzal többet nem indunék el külföldre a már beszerzett rossz tapasztalatok miatt. Ezért is írtam a Dias szervezésében indított szilveszterezést Ott minden le van szervezve, szállás, reggeli, fakultatív kirándulás Thessalonikibe a szilveszteri forgatagba, Kavalába. Benne van a reggeli, illetve a vacsi és a pia a szilveszeteri zenés, táncos bulin.
Nem jó Mythost kóstoltál Épp az a lényege, hogy nincs az a keserű mellékíze, mint a legtöbb sörnek. Egyébként létezik egy RED MYTHOS nevű változata, ami meg már színte kóla szerű
A görög borok persze nagyon finomak. Különösen a Mavrodaphne. Még mindig van két üveggel
Szia Sancho! Biztos nagyon jó lehet a buli, amiről írtál, de hát itten ezek Sartiba mennének. Már találtam pár képet a téli Sartiról, van élet akkor is!!!
Sziasztok!
Látom itt már a szilveszter a téma:)
Jobban vonzana kint a szilveszter, ha olyan jó idő lenne, hogy akkor is lehetne fürdeni a tengerben....
Sziasztok, én Sartiban még csak átutazóban voltam egy kirándulás alkalmával, de Stavrosban már nyaraltam is, és szilvesztereztem is.
Nagyon jók voltak a programok, merem ajánlani és az ár nagyon kedvező volt, rengeteg minden van benne!
Biztos jó egy magánszervezésű szilveszter is, de az sem utolsó, ha biztosra megy valaki és csak élvezni kell a programokat.
Picit hideg volt nekem, a szél miatt, de a tenger gyönyörű volt, a nap sütött és nagyon élveztük, hogy kevés a turista, csak a görög mindennapokat, ünnepet lehetett látni. A díszítéseik fantasztikusak voltak. És Szalonikiben a szilveszteri forgatag is nagyon élvezetes volt!
Nehéz döntés, de ha összehozzátok, biztos nem fogtok csalódni!