Neked is köszönöm az ajánlást. Most már biztos meglátogatjuk majd az Athos vendéglőt Már csak meg kell találnunk, mert én nem emléxem rá, nem tudom merre van. Én is szívesen barátkozom és beszélgetek a kintiekkel, ha valamit nem tudok görögül, vagy angolul, akkor jöhet a jó öreg mutogatás, de olyan is volt, hogy az egyik boltban nem beszélt a néni angolul, akkor pedig még semmit nem tudtam görögül, így kértem tőle papírt és tollat és lerajzoltam neki, mit is akarok. Jókat kuncogott, de megértette
Nagyon könnyü megtalálni,ha jol emlékszem az az utolso elötti vedéglö a parti uton lefelé,vele szemben Theo vendéglöje van,több irodának van velük is szerzödése hogy olcsobban adják a kaját,csak mi még ott nem ettünk,viszont vannak akik szivesen inkább odajárnak, abszolutt egyéni mindenkitöl a megitélés,melyik tetszik jobban.
Köszönöm szépen!
Majd meglátogatjuk és mi is értékeljük majd a tapasztaltakat. Mint említettem volt, mi főleg az Éhes Medvébe jártunk kajálni az nagyon finom volt, de igaz, nem volt se cipouro, se dinnye...
Sziasztok látom van pezsgés a HELLASZ-on. Egyébként nekem most csak annyi a hozzá fűzni valom, hogy minden egyes helyen meg becsülik a "vissza" térő vendégeket hol ezzel hol azzal nekem ez a tapasztalatom 1995-óta "járom Nei-Porit a kitaposott ösvényen de nem is hiszem, hogy letérek róla!!!!
Apropó !! már csak 56-nap és indulunk--Nei Pori-ba
quote="Pinga"]volt hogy gyümölcs tálat kaptunk,sárga és görögdinnye
egyébb gyümölcsökkel
megbecsülik az állando vendéget, hisz nekik ez az üzlet,ebböl élnek[/quote] :
mi csak abban reménykedünk hogy nem lesz tulságosan felkapott hely, és azért imádkozunk hogy az oroszok ne találjanak rá mert akkor vége, igaz ök most még inkább a törökökhöz mennek,maradjanak is ott
Sajnos én is azon a véleményen vagyok OROSZOK maradjatok otthon a jeges tengereteknél. Mert azt hiszik a sztyeppén vannak volt már szerencsém a parton a közelükben lenni, mindenki úgy elhúzódott a szomszédságukból mintha leprásak lennének, de az a viselkedés amit műveltek, és hang zavar nem lehetett közelről kibírni. "Mert hát annyian vannak mint az oroszok" a volt szovjet "elvtársak"""
Üdv gyula
quote="Pinga"]mi csak abban reménykedünk hogy nem lesz tulságosan felkapott hely, és azért imádkozunk hogy az oroszok ne találjanak rá mert akkor vége, igaz ök most még inkább a törökökhöz mennek,maradjanak is ott[/quote]
És akkor elénekeljük nekik PA-DÖ-DÓ számot bye-bye "Szása" OK!
"Squote="Pinga"]mi csak abban reménykedünk hogy nem lesz tulságosan felkapott hely, és azért imádkozunk hogy az oroszok ne találjanak rá mert akkor vége, igaz ök most még inkább a törökökhöz mennek,maradjanak is ott[/quote]
Gyula...
Mi 2 nap "csúszással" ott leszünk a szomszédban!
Tudtok Nei Pori - Platamon környékén valami koktélozós helyet ahova becsüccsenhet 2 gyerkőc is? Olyan Kalóztanyásat...
Talán minden helynek megvannak a maga vendégei. Asprovaltán és Vrasnán a szerbek voltak sokan...
szerbek, macedonok vannak N.Poriban is de még semmi gond nem volt,sajnos ugye elfogyott a tengerük,kénytelenek máshova menni
Nekem Pl: egész pozitív benyomásom van a szerbekkel kapcsolatban úgy Nei Poriban, mint mikor az országukon keresztül utaztam {elég sokszor }autóval de soha nem háborgattak, igaz betartottam a közlekedési szabályokat. Elhihetitek még a 90-es években elég sűrűn voltak rendőrök az autó pálya mentén ha valaki járt arra felé akkor az tudja. A parton meg szóba is elegyedtünk egymással és mi volt "téma" hát igen a politika!
Erről ennyit már csak 55 és megyünk HURRÁ
Üdv Gyula
Gyula...
Mi 2 nap "csúszással" ott leszünk a szomszédban!
Tudtok Nei Pori - Platamon környékén valami koktélozós helyet ahova becsüccsenhet 2 gyerkőc is? Olyan Kalóztanyásat...
Kedves "Judith77"
Sajnos ilyen információval nem tudok neked segíteni én nem találkoztam hasonlóval, de nem is olyan régen valahonnét indult egy "kalóz hajó" csak már az utolsó 1-2-évben nem láttam Nei-Pori környékén esetleg a kinti utazási irodákban érdeklődjetek, igazán sajnálom, hogy nem tudtam segíteni
Üdv Gyula