Pefanis kölcsönzővel társalogtam, leírtam, hogy 21 éves vagyok, de már 3 és fél éve van jogosítványom, erre a válaszlevélben már kérdezte, hogy mikorra foglaljon nekem kocsit?
Sziasztok!!
Szeretném megkérdezni,hogy van-e olyan kölcsönző ahol B-kategóriás jogosítványra kiadnak 100-125-ös robogót?Egyébként milyenek az utak???
Hasonlóak mint Lefkada-n?Mert ha igen kelleni fog a lóerő
Köszi, nézegetem eléggé telt házas már, ezért nagyon várom a kapcsolatot akit ígértek.
Most tényleg fejtörés van szállás ügyben. Hol lenne a legjobb, a gyönyörű partok megnézéséhez és ne utazzunk olyan sokat minden nap! Párom kizárná Skala-t mert nagyon lent van, de ott is gyönyörű részek vannak.
Mediterraneo | #200315 | 2013-03-24 22:32:19 | Re:
Majszi2 írta:
Még egy kérdésem lenne , hogy kell lekicsinyíteni a képet, hogy betegyem avatar-ba, mert valahogy nem jön össze (Irfanview-el próbáltam)
Kicsinyítés Irfanview-ben:
Image - Resize/Resample - kiválasztani a kívánt méretet
Pofonegyszerű, biztos menni fog!
Találkoztál bárhol is Görögországba rendőrökkel?????
Mert én már jártam egy pár helyen de még sehol nem találkoztam velük!!
Tavaly Lefkadán találkoztam rendőrökkel, de nem igazán érdekelte őket az sem ,hogy 3 fiatal csajszi egy robogón bukósisak nélkül hasított el mellettük.
Itt a nyaralóhelyeken a rendőrök csak azért vannak, hogy ha baj van akkor mennek, de ez nem M0. ahol azért is megvágnak ha lejárt az egészségügyi csomagod...
Mi Sartin talalkoztunk rendorokkel. De csak alltak az ut szelen, azt nem lattuk, hogy megallitottak volna barkit is. Korfun tavaly mindenki bukosisak nelkul repesztett.