Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 454 455 456 ... 490 491 492   >
Üzenet
  Miskolciutas | #227731 Üzenet | 2015-03-22 20:42:00 |
szia misscukor!
Igaz,hogy régebben,de mi is az Ibériában laktunk.Tömören,én nem szerettem.Szerintem rossz helyen van,dimbek-dombokon át kell menni,lakatlan helyen,akár Laganasba,akár A.Sostisra,akár csak a mondjuk közeli boltba mennél.(Remélem közvilágítás azóta már van,bár a görögök nem híresek a munka elkapkpdásáról!)A part is elég messze van,mikor mi voltunk,konkrétan egy éttermen kellett átmenni,talán már azóta van más megoldás is,akik mostanában voltak,erre biztosan konkrétabbat tudnak mondani.A part magában sem igazi...a sostisi nagyon keskeny,Laganashoz azért sokat kell gyalogolni,és ott valóban nagy a nyüzsi...nekem mondjuk Laganas sem nőtt a szívemhez,és őszintén szólva mindezekért Zakynthos maga sem...csak az apartman említése miatt szólok bele.Ha Zakyra akarsz menni,szerintem is nézzél másik települést(Tsilivi,Argassi),de persze te döntesz...javaslom,nézzél meg néhány videót a youtuben.
  Henrietta0522 | #227733 Üzenet | 2015-03-23 10:27:14 | Válasz a #227710. hozzászólásra Előzmény #227710
Szia Misscukor! Én is azt javaslom, hogy nézz másik nyaraló hely után. 1997 óta járom görögöt, van hogy évente kétszer utazom. Sok helyen voltam már, sokat (de még nem eleget icon_smile.gif ) láttam. Ha visszatekintek és megkérdezem magamtól, hogy melyik az a hely ahová nem vágysz vissza, hát akkor azt felelem, hogy Laganas, A. Sostis. Aki bulizni vágyik az nyugodtan menjen oda, de aki görögöt akarja látni, az nem jó helyet választ a nyaralásra. Köze sincs Laganasnak (főleg a partjának) a görög érzéshez. Sok embert ismerek, akik például Paraliára esküsznek. De miért? Mert még életében nem volt egy igazi görög településen, nem tapasztalta meg a "görög érzést". Kb. ugyan ez Laganas is, turistáknak csinált parádé. Ez csak privát vélemény, de remélem hasznát tudod venni.
  Liliana80 | #227755 Üzenet | 2015-03-23 19:49:45 |
Kedves Henrietta ! Kíváncsivá tettél és megkérdezném, hol tapasztaltad meg azt a "görög érzést", amit ezen a csodálatos szigeten nem kaptál meg ?? Én sok helyen jártam ,imádom Görögországot, mindenhol jól éreztem magam ebben az országban ! Maximálisan ki tudok kapcsolódni a nyári szabi alatt, kedvelem az ottani embereket, csodálom a tájat, nem tudok betelni a sok új látvánnyal, ezért minden évben 1-2 alkalommal visszavágyok ! Valamiről ezek szerint mégis lemaradtam, amit majd Te elárulsz nekem, hogy hol lehet megtapasztalni !? Nem tudom mi az a "görög érzés", hiszen én elsősorban MAGYARNAK vallom magam "magyar érzéssel" !
s egy kis idézet :" Magyarul tanított imádkozni anyám
És szeretni téged, gyönyörű szép hazám!"
Még annyit, nem kellene elvenni mások kedvét egy gyönyörű sziget meglátogatásától,ha erre van igényük,
mert a hozzászólásod nem tanács,hanem lebeszélés !!
Üdv :Lili
  Henrietta0522 | #227764 Üzenet | 2015-03-24 07:29:39 | Válasz a #227755. hozzászólásra Előzmény #227755
Kedves Liliana! Én Misscukornak címeztem a hozzászólásom, nem neked. Majd ő eldönti, hogy hasznos-e számára vagy nem. Neked bejött, nekem nem. Az a te véleményed, ez meg az enyém. Erről szól a fórum. Tapasztalatokat osztunk meg egymással, jókat és rosszakat egyaránt. Nem kell leharapni a másik fejét azonnal, ha valami olyat ír ami neked nem tetszik. Én nem veszekedni jöttem ide.
  Misscukor | #227766 Üzenet | 2015-03-24 09:15:56 |
Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok segítséget, tanácsot, tapasztalatot, melyeket továbbra is szívesen fogadok... icon_smile.gif
Szemezgetek közülük rendesen icon_smile.gif
Össze ne vesszetek miattam!!!! icon_smile.gif Mindenkinek más az igénye, én majd megmondom ha hazajöttem icon_wink.gif
  Miskolciutas | #227781 Üzenet | 2015-03-24 16:48:08 |
Ugyan név szerint nem lettem megszólítva,de elmondanám,mi a bajom...Liliananak is címezve:kicsit figyelmesebben olvassuk egymás hozzászólásait,és ne első indulatból válaszoljunk.Tudjátok:"az a baj a szavakkal,hogy mindenki mást ért alattuk!"
Konkrétan
1.Elmondhatjuk a saját tapasztalatainkat,akár lebeszélő formában is,ha nem sértő,derogáló,stb.Akinek címezzük,úgyis maga dönti el,mit fogad meg belőlük...
2.Itt nem a szigetről beszéltük le cukort,hanem Laganasról és A. Sostisról.Mi tudjuk miért.Ha ő hallgat ránk,nem megy oda,ha nem,odamegy,aztán eldönti,igazunk volt vagy sem...
3.A legérdekesebb-ha nem érted,mit jelent a "görög érzés",akkor tényleg mindegy,hogy Laganasra mégy,Bibionéba,vagy bárhova,ahol tenger van...Henrietta valami olyasmiről beszél,amit sokan,nagyon sokan értünk...(azt szeretnénk,ha cukor is megértené,azért küldenénk máshová)DE,MINT ÍRTUK,ÖVÉ A DÖNTÉS
  Hofelho | #227784 Üzenet | 2015-03-24 18:06:47 |
Így van, eltérőek vagyunk, mást kedvelünk icon_smile.gif Én pl. szerettem A. Sostisban lakni, azért mert sehol semmi, csend nyugalom és béke. Laganast én messze elkerültem, kivéve mikor KTEL-el utaztunk. A sziget gyönyörű, ha az összes lakott szigeten jártam már, biztosan visszamegyek icon_smile.gif Ok, elfogult vagyok, Göröghon a mindenem , nekem bárhol jó, csak érezzem a levegőjét ,földjét a talpam alatt és halljak görög szót icon_smile.gif Istenem, de várom már augusztust, hogy mehessek icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
  Liliana80 | #227788 Üzenet | 2015-03-24 19:47:17 |
Kedves Henrietta!
Eszembe sem jutott megbántani Téged ! Mielőtt lezárnám ezt a társalgást,felhívnám a figyelmed, hogy a Pargás topicban éppen Pargáról próbáltál lebeszélni, de sajna nem sikerült ! icon_smile.gif Nagyon jó nyaralást kívánok minél több "görög érzéssel "! Lili
  Henrietta0522 | #227790 Üzenet | 2015-03-25 07:17:42 | Válasz a #227788. hozzászólásra Előzmény #227788
Tisztelt Liliana! Én is csak azt tudom neked tanácsolni, hogy olvass figyelmesebben és próbáld ne csak a negatívumokat kiérezni azokból az írásokból amik neked nem tetszenek. icon_wink.gif
  AdamF | #227836 Üzenet | 2015-03-26 11:30:43 |
Sziasztok! 7 év után idén ismét Zakynthosra látogatunk. Van esetleg tapasztalata valakinek a laganasi Esperia és President hotelekkel? Az utóbbit a honlapjuk szerint most újítják fel. Köszönöm! icon_smile.gif
  Réka99 | #228030 Üzenet | 2015-04-05 17:09:26 |
Sziasztok! Idén utazunk Zakyntosra. Szeretnénk az eldugott, csendes partokat, kisebb strandokat is felkeresni, nem csak az ismertebbeket. Tudtok ilyeneket ajánlani? A legtöbb internetes oldal csak az ismertebb partokat ajánlja. Előre is köszönöm a segítségeteket.
  Szaboreka | #228036 Üzenet | 2015-04-06 12:56:30 | Válasz a #228030. hozzászólásra Előzmény #228030
Szia!
A párom nagy kedvence volt Porto Roxa, az avatarom is ott készült. Igaz rendes partja nincs viszont feketék a sziklák, és köztük kis "medencék" vannak, azokban lehet fürödni. Nagy élmény. Valamint van egy ugródeszka a tenger fölött a bátrabbaknak. És elég kevesen szoktak lenni. Közel van hozzá Limnionas gyönyörű a víz bár kicsit hideg.
Nagyon szerettük még Marathia partját, itt viszont nagy lapos vakító fehér köveken lehet napozni, illetve a teknős sziget is nagyon közel van. Itt is kénes kicsit a víz szép opálos mint Xigián.
Amit szerintem ne hagyjatok ki bár sokan vannak Vasilikos. Hosszú homokos nagyon tiszta.
Ha átmentek a teknős szigetre ott is gyönyörű homokos bár ott is sokan vannak.
Szerintem ezeket mind látni kell!
Üdv!
  Réka99 | #228042 Üzenet | 2015-04-06 19:05:17 |
Kedves Réka, nagyon köszönöm a választ! Felírtam a neveket, biztos megkeressük őket. icon_smile.gif Üdv, Réka
  Szaboreka | #228044 Üzenet | 2015-04-06 20:13:27 | Válasz a #228042. hozzászólásra Előzmény #228042
Bocs Vasilikos helyett Gerakas! Elírtam!
Üdv!
  Réka99 | #228046 Üzenet | 2015-04-07 08:36:32 |
Oké, rendben, köszi! icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 454 455 456 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu