Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 455 456 457 ... 745 746 747   >
Üzenet
  Civic78 | #154649 Üzenet | 2011-01-09 11:51:37 |
Sziastok!

Mi itt voltunk tavaly július utolsó hetében egyénileg napi 48 Eu-ért: http://www.pargaweb.com/perkemes/
A tulajdonos és egyben ,,üzembentartó" egy 50 körüli nő, beszél angulul, segítőkész. Ismerik sokan a faluban, kellett is a segítsége az autószerelőhöz..., aki szintén nagyon rendes volt a sztrájk idején.
Nem reklám, csak megbízható, annak, aki nem csak az utazási irodákban gondolkodik. A Valtos nyugati végétől kb. 5-6 perc, a vártól 20 perc séta.
  Cofffos | #154802 Üzenet | 2011-01-12 20:21:49 |
laci54 írta:
Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek!
A nyáron hazafelé jövet elhatároztuk,hogy idén Pargára megyünk.A margarita apartmant néztük ki,ezzel kapcsolatba lenne kérdésem.Valahol azt olvastam,hogy kocsival nem lehet megközeliteni.Ha Valaki tud bővebbet irja meg legyenszives.

Mi nem ott laktunk, de mivel itt a fórumon mindig kérdez valaki róla, elmentünk arra sétálni és megnéztük.
Én semmiképp nem akarnék ott lakni. Annyira szűk az utca, hogy a szomszéd házakból is a tányérodba látni. Az a környék nagyon zsúfolt.
  Cofffos | #154804 Üzenet | 2011-01-12 20:31:02 |
Civic78 írta:
Sziastok!

Mi itt voltunk tavaly július utolsó hetében egyénileg napi 48 Eu-ért: https://www.pargaweb.com/perkemes/
A tulajdonos és egyben ,,üzembentartó" egy 50 körüli nő, beszél angulul, segítőkész. Ismerik sokan a faluban, kellett is a segítsége az autószerelőhöz..., aki szintén nagyon rendes volt a sztrájk idején.
Nem reklám, csak megbízható, annak, aki nem csak az utazási irodákban gondolkodik. A Valtos nyugati végétől kb. 5-6 perc, a vártól 20 perc séta.

Mi pedig itt voltunk augusztus végén, szeptember elején napi 50 EUR-ért. (egyedi alku volt)

https://www.villaniki.com/Photos_en.html
  Bucuska | #154884 Üzenet | 2011-01-15 18:07:25 | Segítség :)
Kedves fórumozók!!!

Két napja böngészgetek ezen a fórumon és Parga után nézelődöm!!!
Mi párommal idén mennénk elsőnek Görögországba és Pargat néztük ki uticélunknak!!!!!!

Szeretnék megtudni minél többet Pargárol! Árak,ottani közlekedés!Azt viszamenőleg olvastam hogy kerékpárt lehet bérelni!!

Nagyon megköszönném ha valaki adna nekem infórmációkat icon_smile.gif
Meg egy kérdésem lenne ha jól olvastam Antipaxhoshoz komppal át lehet menni pargárol viszont elötte én még láttam egy szigetet amelyet útba ejt megtudná valaki azt is mondani hogy milyen árba van a komp vagy hogy hogy lehet oda átjutni??

icon_redface.gif

A segítségeket előre is köszönöm icon_biggrin.gif
  Wolf64 | #154886 Üzenet | 2011-01-15 19:30:24 |
Szia Bucuska ,privát üzi ment!
http://alexander.fotoalbum.hu/
  Theia | #154895 Üzenet | 2011-01-15 21:58:11 |
Egy kis kedvcsináló Pargához icon_wink.gif
2010-es nyaralásunk fotóiból készítettem icon_smile.gif
Adjatok rá hangot is,úgy az igazi... icon_wink.gif
https://tripwow.tripadvisor.com/tripwow/ta-00a6-2b9e-eefd
  Bucuska | #154896 Üzenet | 2011-01-15 23:54:01 | Válasz a #154886. hsz-ra Előzmény #154886
Privát üzenet icon_smile.gif icon_biggrin.gif
  Bucuska | #154897 Üzenet | 2011-01-15 23:55:13 | Válasz a #154895. hsz-ra Előzmény #154895
Szia Theia icon_smile.gif

NAgyon tetszik a videó összeállítás és a képe is egyszerűen gyönyörűek!!!!

A látvány magáért beszél icon_smile.gif

Köszönöm!!! icon_redface.gif
  Cofffos | #154898 Üzenet | 2011-01-16 07:55:27 | Re:
Bucuska írta:

Szeretnék megtudni minél többet Pargárol! Árak,ottani közlekedés!Azt viszamenőleg olvastam hogy kerékpárt lehet bérelni!!

Ha csak nem elkötelezett túrakerékpáros vagy, akkor elég nehéz lesz azon a terepen biciglizni. Ráadásul a városban nagyon kevés helyen tudnád használni, mert ez egy lépcsős-, meredek-, köves-, kacsgaringós utcás település. Ahol ráadásul nagyon sok ember tömörül.
Ha messzebbre szeretnétek menni kerékpárral, az persze nem lehetetlen, csak hát nem egy sík, de még csak nem is lankás terepről van szó.

Kerékpár kölcsönzőt nem tudok, mi autóval voltunk, így ilyen szempontból nem néztünk körül. Arra viszont emlékszem, hogy itt a fórumon korábban volt már róla szó...mármint a biciglizésről Pargán. Talán a 2008-as, vagy 2009-es szezonnál.
  Bucuska | #154910 Üzenet | 2011-01-16 12:14:01 |
Szia Cofffos icon_smile.gif Köszönöm az információkat!!! Sokat segítettél nagyon szeretünk biciklizni de a képekből ítélve amiket találtam és a leírásod alapján ez lehet nehézkes lesz icon_smile.gif
Még egyszer köszönöm icon_smile.gif
ÉS másik város részbe bicajjal ellehet jutni?? VAgy inkább kismotorral próbálkozzunk???
  Theia | #154913 Üzenet | 2011-01-16 13:18:25 |
Bucuska!
Mikor tervezitek az utat Pargára?
Autóval vagy busszal mentek?
Néztetek már ki apartmanokat?

Legfontosabb: OLVASNI,OLVASNI,OLVASNI.... Neki kell feküdni a fórumnak,tavaly én is végignyálaztam,de megérte,mert innen minden fontos infót be lehet szerezni. icon_wink.gif
Mi tavaly szeptemberben voltunk Pargán,ha bármi kérdésed van ( árak,strandok,fakultatívok stb. ) írj nyugodtan,megpróbálok segíteni! icon_smile.gif
Lassan "jönnek" majd a többiek is,akik szakértők ebben,ők biztosan tudnak majd a kérdéseidre választ adni.
Ahogy jön a tavasz,kezd éledezni a fórum.... icon_biggrin.gif

Strandok Pargán és környékén:
https://strandok.bbetty.fotoalbum.hu/
  Cofffos | #154917 Üzenet | 2011-01-16 14:17:33 |
Bucuska írta:
Szia Cofffos icon_smile.gif Köszönöm az információkat!!! Sokat segítettél nagyon szeretünk biciklizni de a képekből ítélve amiket találtam és a leírásod alapján ez lehet nehézkes lesz icon_smile.gif
Még egyszer köszönöm icon_smile.gif
ÉS másik város részbe bicajjal ellehet jutni?? VAgy inkább kismotorral próbálkozzunk???

Szívesen, máskor is! icon_smile.gif

Ha mondjuk a Piso Kryonerinél laktok, és a Valtosra akartok elmenni, vagy a Lichnosra, és nem akartok gyalogolni, akkor mindenképp a kismotort ajánlanám, vagy az autót. Bár egyik helyre sem lehetetlen gyalog eljutni, de aki nem túrás jellegű annak elég sok lehet gyalog az út.

Mi a városban gyalog közlekedtünk, ami számunkra egyáltalán nem volt megerőltető, különös tekintettel, hogy itthon sincs autó a seggünk alatt, valamint nem alföldi vidéki városban élünk, és túrázni is kb. havi szinten járunk.
DE...amikor a két említett helyre terveztük a strandolást, akkor mi is igénybe vettük az autót (ami köliben volt nálunk) már csak a cuccok miatt is. (két strandszék+napernyő+vizek+rágcsák+könyvek+törölközők+2 garnitúra búvárcucc)

Sőt...egy pöti malőr icon_redface.gif miatt pl. csúcsot döntöttünk egy este hazarohanásban.
A Stefanosban voltunk vacsorázni, és a Nikiben volt a szállásunk. Aki volt már ott az tudja, hogy a város két olyan pontját említem, amihez keresztül kell vágni a város azon részén, ahol a legnagyobb tömeg van ebben az időben. Ráadásul a Stefanos is hegyen van, ahonnan le kell menni, és a Niki is hegyen van, ahová fel kell menni.
Ezt az utat kb. 15 perc alatt megtettük. Nagggyon sietve, de nem futva. icon_lol.gif
  Bucuska | #154919 Üzenet | 2011-01-16 14:46:13 |
Akkor ti is benne vagytok a túrázásban icon_razz.gif Nincs bajunk a gyaloglással bicajozással szeretjük csak ahogy olvastam elég macerás!!!De azt hiszem ha kijutunk ez legyen a legkisebb problémánk hisz szerintem a látvány mindent pótol icon_smile.gif
  Csíbor68 | #154921 Üzenet | 2011-01-16 15:36:42 |
Nem vagizásból,de néhány helyen jártunk 10 évalatt/Thassos,Pefkochori,Evia,Sarti,Nei Pori,Kamena Vourla,Ol. Beach,Vrasna,Skopelos.../.Mind gyönyörű a maga nemében,hisz GÖRÖG.De ahhoz fogható,mit Parga nyújt egyik sincs.Látvány,hangulat,lelki nyugalom és feltöltődés mind együttvan.Ne hagyd ki Paxos-Antipaxost a Marco Poloval. Parga egy igazi gyöngyszem abban a bizonyos ékszerdobozban.Garantálom,hogy nem fogtok csalódni.
  Csíbor68 | #154922 Üzenet | 2011-01-16 15:54:39 |
Ja még annyit,hogy ha lesz kocsi a feneketek alatt Lefkádán Porto Katsiki megér egy napot. Olyan ragyogó kék a víz,fehér a part,na meg a sziklák,hogy már-már giccses.Sokkal szebb,mint a képeslapokon...
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 455 456 457 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu