Szia fekikecske!
Sajnos még tényleg sok idő van hátra az indulásig, de addig minden nap jövök és olvasom mások élményeit!
Remélem Te is majd csupa jó dolgot fogsz írni!
Kicsit félek, hogy mi majd milyen időt fogunk ki....bár itt többen megnyugtattak, hogy nem nagyon kell tartanom hidegtől!
Tavaly Nei Poriban voltunk. Szeptember közepén jöttünk haza, de akkor már egy csomó étterem és pékség bezárt....ezért attól is tartok, hogy mi lesz nyitva szeptember 20-a után még Tolon!
Encike, szerintem az idojarassal nem lesz gondotok. Az elorejelzes szerint kellemes lesz az ido még akkor. Mi most kánikulában megyunk még, a ti idotokben 25 fok korul írja az elorejelzes. Szerintem a tenger sem fog addigra visszahulni csak egy kicsit. Ami jogos félelmed, hogy nagyon pangás lesz már az uzleteknél és a fakultatív programok esetleg már nem úgy lesznek megtartva. Ha autóval mentek ez nem gond, csak ha buszos az utatok.
Mi busszal megyunk most. Nincs nagy tapasztalatom, 2006-ban augusztus kozepén nyaraltam Stavrosban 40 fokban, 2010.ben Sartiban szept.2-tol 12-ig 42 fokban. Egyik kolleganom juniusban Maltan nyaralt végig rossz idoben, fáztak. Szóval nem lehet annyira kiszámítani.
Ha hazajottem jelentkezem és megírom az élményeimet.
Mi is busszal megyünk! A Grand Tours-sal fogunk utazni. Korábbi időpontban szerettünk volna menni, csak kissé későn kaptunk észbe a foglalással, és már nem volt több szabad hely!
Bevallom nem gondoltam volna, hogy ennyire kapós még a szeptemberi időpont is!
Várni fogom az élménybeszámolód!
Szerintem sokan utaznak szeptemberben, nem beszélve arról, hogy lényegesen olcsóbb is már ilyenkor az utazas. Nekem nagy szerencsém volt, mert julius 31.én fizettem csak be az utat kedvezo aron,
Ígerem, hogy alapos elmenybeszamolot fogok írni.
Nagyon köszönöm!Amint lesz rá módom beszámolok mindenről.:-)Holnap fél 12 kor találka és 12 kor indulás Szorítsatok nekünk,hogy minden rendben legyen az utazással!
Szia fszeva és mindenki, ha minden jól megy, holnap delutan mar strandolunk... Ha te csak 2 hét mulva mesz, akkor addig még írok majd egy elmenybeszamolot. Toloban még soha nem jartam, kivancsi vagyok nagyon.
Sajnos elérkezett az utolsó napunk is .:(nem szívesen megyek holnap haza. Őszintén megmondva nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz. A beszámolók és képek alapján, azt hittem hogy egy-két utcás kis falucska és nem lesz itt semmi a tájon kívűl. KELLEMESET CSALÓDTAM! van itt minden ami csak kell. Nekem Nafplio nagyon bejött, sok szép látnivaló van ott. Tolo-bol gyalog elsétáltunk a Kastriaki-öbölbe. Gyönyörű hely. Kis strand, kevés strandoló. Ide viszont ajánlom a vizicipőt. Akad tengeri süni is és nagy kavicsos a víz.
fszeva! Ha ti két hét múlva indultok, akkor éppen azelőtt jöttök meg, hogy mi mennénk! Remélem számíthatok egy kis információra, hogy milyen idő volt, az üzletek mennyire vannak nyitva, és esetleg ha látjátok a Demos apartmant, hogy nagy távolságra van-e a tengertől! Előre is köszönöm az információkat, de gondolom azért addig még itt úgy is "találkozunk"!
A Demos nincs messzi a tengertől. Mércét ugyan nem vittem, de 60-70m lehet, egyenesen lefelé. Az előző oldalon Öregtáncos bejegyzésénél megnézhetsz egy gigapanoráma képet Toloról. És a Demos is rajta van.