Terveztem amúgy Ginaaa, csak szerintem tök unalmas lenne: döglés a tengerparton, napozás, úszás, szieszta, este Kalóztanya...mindennapunk majdnem így nézett ki:D!Jaj de jó is volt...! Na de majd megemberelem magam:)!
Sancho, ha nem lesz útitársad, egye fene, legyen, alhatsz a mi szobánkban, viszünk neked felfújható ágyat, hálózsákot...DE!Csakis akkor, ha NEM horkolsz...mert arra allergiás vagyok:D!
A hőmérséklet 30 fok vagy több is, a víz kb. 24 fok körül van, Ovelix nyitva, hagytunk még girost.....boltok nyitva, de néhány már bezárt és néhány apartman is. Még elég sokan vannak esténként az utcákon.
Érezzétek nagyon jól magatokat! De jó neketek! Az külön klassz, hogy az idő is jó. Annyian annyi félét mondanak az időről. Bár ahogy én néztem ott bizony rövidgatyában mászkálnak az emberek. Én meg rövidnadrágot vagy fürdőgatyát max a Travel Channelen láthatok Igyatok egy Mythost az egészségünkre Nekem amúgy is most nagy szükségem lenne rá
De drágák vagytok köszönöm szépen! Nem kellene hálózsák, meg sátor, mert a szobákban általában 3 ágy van. Kettő összetolva, egy meg csak úgy külön.
De!!!!!!!!!
Ha megvagyok fázva, ami télen előfordul... sokakhoz hasonlóan én is horkolok
Ez ellen van egy pár ellencsapás. Isztok egy kis Mythost és előbb alszotok el, mint én Viszek horkolás gátlót és az talán segít Vagy ha zavaróan horkantok, akkor felráztok...
Tudom, hogy most magam ellen beszélek, de nem akarok senkinek kellemetlenséget okozni, csak azért hogy élvezzem a dolgot, hogy két hölgy megosztja velem a szobáját...
Természetesen továbbra is tartom, hogy egyedül nem tudok kimenni, de Nektek sem akarom elrontani a kirándulásotokat!
Zso, enyém se lett valami hiper-szuper.
Ellenben Sanchoé nagyon klassz lett, Sancho elküldhetnéd a beszámolók menüpontba is, ott többen el is olvasnák!!!
Saturn: irigyellek...
Remélem aki szeretne menni, összesjön a szilveszterzés Sartin!
Őszintén szólva nem sejtettem, hogy ekkora sikere lesz, ezért is nem erötettem a dolgot és ezért nem is írtam beszámolót, az előző nyaralásokról, pedig minden alkalommal történtek érdekes és humoros, olykor bosszantó dolgok is. Na majd az elkövetkező nyaralásokat és talán teleléseket is megosztom majd az olvasókkal
Így is kimaradtak a fotók a Stavrosi, Thassosi, Makrygialosi stb. nyaralásaimról, de azt hiszem, mivel ezek már amúgy is elveszítették aktualitásukat, nem forszírozom őket.
A többi Sartis hova lett, akik nyáron aktívak voltak?
Brada Zolitól (Taousanis Tours) az alábbi mail-t kaptuk:
"Drága Barátaink!
Ha a létszám összejön,nagy bulit csapunk Sartin!
Indulás Budapestről 12.29-én,
12.30-án érkezés Sartiba, szállások elfoglalása,
...12.31-én a Szilveszteri Thessaloniki meglátogatása, este vacsora,
tüzijáték Sartiban,
2011.01.01-én közös ebéd Sartin, pihenés,
01.02-án pihenés Sartiban, esetleg lovaglási lehetőség a tengerparton!
01.03-án hazaindulás Sartiból
01.04-én érkezés Budapestre.
Elhelyezés 2,3 ágyas stúdiókban, vagy 4 fős apartmanokban.
Árak, melyek tartalmazzák, szállást, programot,
reggeli, és az étkezéseket egy fő részére:
2 ágyas stúdió: 49.000 Huf/fő
3 ágyas stúdió: 41.000 Huf/fő
4 ágyas apartman: 48.000 Huf/fő
2010.10.09-től Budapesten leszek, akár személyesen is találkozhatunk.
Jelentkezni a bradazoli@gmail.com címen lehet, nálam!
Szép napot mindenkinek!"
Szóval hajrá mindenki! Egy buszt csak meg tudunk tölteni! Jelentkezzetek minél hamarabb!!!
Találkozunk a buszon!!!!
Ha tényleg nem gond a horkantásom, akkor rendben De tényleg nem szeretném, ha ebből kellemetlenség lenne. Bár ahogy elnéztem nem sokat kellene nem aludnotok a horkantásom miatt
Most kaptem egy üzit az időpontról és az árakról. Ha meg tudjuk beszélni a dolgokat, akkor azt hiszem nem lehet gond. Napközben úgy is programok vannak, este meg majd isztok egy kis sört és nem lesz gond hogy maci hangokat adok ki...
Ja... kévét sem tudok főzni, mert én nem kávézom és dohányozni sem dohányzok De korán fel tudok kelni és legalább addig nem zavarlak titeket
a két ágyas 49000 Ft, a 3 ágyas 41000...
8 ezer pénzt lehet spórolni a horkolásommal
De komolyra fordítva a szót. Ha tényleg meg lehet ezt oldani, akkor megbeszéljük és akkor már csak be kell fizetni az utat....
Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást mindenki nevében. Majd még elhintem pár helyen, hátha ott is érdekel valakit.Reméljük minden úgy alakul, hogy valóban egy felejthetetlen szilvesztert tölthessünk Göröghonban. Én még csak nyáron voltam eddig, úgyhogy ez mindenképpen egy új élmény lenne...