Na jól van, ha nem láttok itt a fórumon, akkor majd az úton ha láttok egy öreg, kopasz, szakállas öreg embert az én vagyok, mert már nem bírom ezt a tétlenséget és "elindulok gyalog"..... Görögország--------------NEI-PORI
Most megyünk először a Dimitra apartmanban leszünk,ami közvetlenül a parton van.Amúgy visszajárók vagyunk Olimpic Beach-re .Mivel kocsival megyünk gondoltuk hogy 2 hét jobban megéri.
Nagyon szívesen! Mi is 38 nap múlva megyünk!
Melyik utazási irodával mentek?
Szia ANIFERI! BUDAVÁR TOURS . de elbaltáztam mert ugyan úgy az APOLLON travellel csak most valahogy közbe jött a BUDAVÁR TOURS mert akkor még januárban nem volt fent az APOLLONNAK az árak én már többször mentem velük és voltam a KALIOPE-ban is nekem nem volt velük soha problémám. És ti kivel és hová melyik APARTMAN esetleg össze is futhatunk
Mi az Apollon Travellel megyünk a Kalliope apartmanba. Örülök, hogy nem volt vele problémátok, mert ugye sokfélét olvastam már róla, de azért bizakodó vagyok.
Biztos összefutunk majd kint, addig pedig itt a fórumon.
Nagyon szívesen! Mi is 38 nap múlva megyünk!
Melyik utazási irodával mentek?
Szia ANIFERI! BUDAVÁR TOURS . de elbaltáztam mert ugyan úgy az APOLLON travellel csak most valahogy közbe jött a BUDAVÁR TOURS mert akkor még januárban nem volt fent az APOLLONNAK az árak én már többször mentem velük és voltam a KALIOPE-ban is nekem nem volt velük soha problémám. És ti kivel és hová melyik APARTMAN esetleg össze is futhatunk
Mi az Apollon Travellel megyünk a Kalliope apartmanba. Örülök, hogy nem volt vele problémátok, mert ugye sokfélét olvastam már róla, de azért bizakodó vagyok.
Biztos összefutunk majd kint, addig pedig itt a fórumon.
Az utazási irodával sem,és az úton, nem volt problémánk soha, csak sajna néhány magyar honfi társunk felejti el, hogy azért éjjel 02-kor már van aki pihenne... Mi Győrből megyünk elég hosszú lesz az út akkor már a buszon is találkozhatunk. De írtam privit olvasd el ..üdvGyula
sziasztok. Holnap a regi Porirol /Palaioi Poroi/ lesz egy film. Du. 3 orakor, /gorog ido szerint/. tvradio.ert.gr/tv/et3/ Ha van kedvetek, nezzetek meg.
Az utazási irodával sem,és az úton, nem volt problémánk soha, csak sajna néhány magyar honfi társunk felejti el, hogy azért éjjel 02-kor már van aki pihenne... Mi Győrből megyünk elég hosszú lesz az út akkor már a buszon is találkozhatunk. De írtam privit olvasd el ..üdvGyula [/quote]
Igen, ez ismerős. Tavaly Sartin voltunk és egy 13 fős társaság dajdajozott a buszon. De szerencsére olyan éjfél körül mindegyik kidőlt...
sziasztok. Holnap a regi Porirol /Palaioi Poroi/ lesz egy film. Du. 3 orakor, /gorog ido szerint/. tvradio.ert.gr/tv/et3/ Ha van kedvetek, nezzetek meg.
ezt az adást hol látjuk tisztábban Platamonban vagy Athénban?
Szia!
Mi többször utaztunk Apollonékkal de sosem volt velük gond!
Jó sofőrök ,időben kinn voltak semmi gond az úton! Normálisak a kinti irodában az idegenvezetők!
üdv: Mylo
Szia!
Mi többször utaztunk Apollonékkal de sosem volt velük gond!
Jó sofőrök ,időben kinn voltak semmi gond az úton! Normálisak a kinti irodában az idegenvezetők!
üdv: Mylo
Ezt mondom én is az irodával is a kinti id.vez nincs probléma, "csak néha" a honfitársaink felejtik el, hogy más is van a közelben. Rendben érezze magát mindenki jól de ne feledkezzen meg senki arról, egy picit azért kulturáltan viselkedni.