egyébként miért irodánál foglalsz szállást? arra gondolok, h ha jól láttam akkor ti önállóan, autóval utaztok az országba. ha ezt bevállaljátok, akkor mire jó az, h a szálláslehetőségiteket ennyire nagyon leszűkítitek?
a neten elképzelhetetlen mennyiségű szállás várna rád (jelentékeny számban még magyarul is), melyeket a legspeciálisabban szűrhetnél le a ti személyre szabott igényeitek szerint, az irodás kínálattal szemben az utazók által írt, valós tapasztalások alapján választhatnál, az ország jelentős részében nem kéne előre fizetned semmennyit sem előlegként....és egyszerűen nem látom, h mindezzel szemben mi van a mérleg másik serpenyőjében? látható, h semmivel sem biztosabbak és biztonságosabbak (sőt), előre kell fizetni, szűk az elérhető kínalat, általában drágább, nehezebb róluk minőségben is és mennyiségben is releváns infókat összeszedni...
Teljesen igazad van. Nem szoktunk irodanal foglalni. Iden nagyobb volt a hajtas es gyorsabb volt ez a megoldas mint napokat olvasgatni, donteni. Igy lepett eletbe ez a verzio! Ha nem irtak volna cirka egy honapra reakciot a kifogasra mar el is felejtettem volna az egeszet... Egy elnezest a problemaert siman eleg lett volna! Ennyi a sztori nem tobb!
Szia,
ha megnézed a katalógusban, az első sor az ultra first minute,
második sor first minute,
harmadik ill. negyedik sorban levő ár a második hét,
személyenként.
ebbe az évbe is appolonnal voltunk 2 turnus +magán egy pár nap Pargán Bookingo foglalás.Egyénileg szoktunk utazni saját autoval. Az ultrát.és a firtstet nem tudjuk igénybe venni de jan febr foglalunk igy megkapjuk a kedvezményt ebbe az évbe10ezer volt a kedvezmény. Jövöre Kefaloniát néztük ez évben is tervbe volt Lefkada lett belöle. Ha találnánk jo apatrmant 2személyre vagy valami szállást valahol akkor az lesz a cél . Valoszinü 3 turnus egybe és ugyanugy saját autoval.
Semmi gondunk nem volt az irodával nagyon jol sikerült . tavaly Grandnál foglaltun az is jo tökéletes volt/Korfu/
Idei irodás tapasztalataink a Grandtourssal. Volt szerencsénk idén kétszer is eljutni Görögországba, először júniusban Toloba. Az ottani szállásunk, a Stella apartman szinte tökéletes volt. Új hűtő, külön fagyasztó résszel, mini sütő, tisztaság, nagy ágyak, állandó melegvíz ellátás, jó elhelyezkedés. Csak 1-2 hiba volt a katalógusban hirdetetthez képest. A mi apartmanunkon nem volt szúnyogháló, pedig a szálláshelyet úgy hirdették. 2 szoba kivételével mindegyik az volt, de a miénk nem. A kinti képviselőjüktől, Ágitól kaptunk szúnyogirtót, így a probléma megoldódott, mondjuk az ígért szúnyogháló jobb lett volna. A hirdetett wifi sem működött, nem net nem volt, hanem wifi jel, így máshonnan kellett netet szerezni. Egyebekben minden ok volt. Aztán Korfu, Sofoklis apartman idén augusztusban. Nem modern szállást vártunk a képek alapján, de tisztát és nem igénytelen, lelakott, lepusztult szállást. Készítettünk néhány képet, mindenki eldöntheti ezek alapján, milyen is volt a szállásunk. Ismételt takarítást nem kértünk, mondhatjátok, miért nem. Láttuk az elsőt. Már ott voltunk a szállásnál, a terasz előtt. A takarítónő folyó víz alatt áztatta a rezsókat!!!! A porfist nem ismerte, egy "ecsetvonással" végig mosta a teljes apartmant, igaz a terasz kimaradt. Inkább megoldottuk, nem várva, hogy esetleg átkozódva visszajöjjön. Egyébként pedig elveim szerint úgy gondolom, az elsőnek kellett volna tisztává varázsolni a szobánkat, hisz aki nem reklamál, az csak ilyen mocskot érdemel? A két szemetesünket kicserélték, miután leveleztem a cég tulajdonosával, de egyéb nem történt. A hazaútja viszont 40 embernek, nekünk is igen élményteli lett. Kiérdemeltük, hogy ne legyen részünk a másik két Grandos busszal hazajövőnek jutó 3 órás Korfu városi városnézésben, hanem a korábbi kommppal és egy csak görögül beszélő sofőrrel vezetett görög busszal utazhattunk Ioannináig. Ott a görög sofőr faképnél hagyott minket, bezárta a buszát, és eltűnt. Mi a csomagjaink mellett várhattuk, hogy a Grand2 értünk jön. Mindezt éjszaka egy lakott területen kívüli benzinkútnál. A telepített idegenvezetőt felhívtam, hogy mikor érkezik a megváltás, de ő nem tudott válaszolni???!!!Vagy nem lehetett válaszolnia? Állítólag telefonálgatására sem kapott új infót. Visszahívására jó sokat kellett várnunk. Újabb kb.1 óra után egy másik társunk türelme is elfogyott, felhívta a katalógusban megadott ügyeleti számot. Közölték, kb. fél óra, és értünk jön a busz. Addig 5 euróért fogyaszthatunk a közeli büfében. Megtettük. Befutván a Kefalóniáról jövő busz felvett bennünket, 2,5 óra vadkemping után. A "Jó estét" is csak az egyik sofőrtől jutott el hozzánk. Megjegyzésemre a másodpilóta már köszönt. Bepakolás, felszállás. Üdvözlésünk: "Ha már mindenki felszállt, indulunk is." Éjszaka révén se tv, se semmi, sötét és aludj. Mondjuk másnap is csak a tv jutott, filmvetítés technikai probléma miatt elmaradt. A buszon utazó Kefalóniáról jövő utasokat megkérdeztük, a busszal semmilyen probléma nem volt, időben indultak is. Gazdaságosabb lehetett ez a megoldás... A külön kalandért még köszönet is illeti az irodát, csuda kis csoport alakult közöttünk, akik próbáltuk a helyzetet kalandként megélni, csökkenteni az iroda által okozott bosszúságot. Hát ez a mi kis történetünk. Tanulságul. A képeim a Sofoklis aparmanról (Korfu) saját facebook oldalamon nézhetők meg külön albumban. Elérhetősége:https://www.facebook.com/katalin.szathmari.1/photos_albums Üdv. Katalin
jesszusom Kati, megnéztem a képeidet, ez elképesztő!!! Nem szoktunk nagy igényt támasztani a szállások felé, de ez nagyon durva! Én kértem volna másik szobát, ez a minimum, ha nem a kártérítés... amit meg a hazaútról írtál, hááát, én szarul viseltem volna , nagyon! Le a kalappal a türelmetek előtt!
Nem voltam ideges, én 3 óra várakozásra készültem lelkiekben. Mivel minket a 3 órával hamarabbi komppal küldtek át a szárazföldre, mint a másik két buszt. (Mi 40-en nem nézelődhettünk Korfu városban, változott a program, hiába ígérték meg még a meetingen, amikor megérkeztünk. ) Köztudott, hogy a Grandos buszok összevárják egymást Szegednél. Nyilvánvaló volt tehát, hogy mi ott fogunk álldogálni a benzinkúton kb 3 órát, Ioanninában, hiszen annyival vagyunk előrébb a többi busznál. Utastársaim ezt nem akarták nekem elhinni, ők azt sem tudták, hogy a többiek addig nézelődnek Korfuban, míg mi álldogálunk a prérin. (Bocsánat, a telepített új idegen vezető szerint nem a prérin, hanem egy benzinkúton lesz a találka. Szerintem elég préris volt a kút helyzete.) Mi előző este megkérdeztük a többi utast, ezért tudtuk, hogy ők Korfu városban lesznek 3 órát, csak mi 40-en szívunk a Grand akciója miatt. Hát ezért próbáltam pozitívan felfogni a dolgot. És így is lett. Csak 2,5 óra lett a 3 óra helyett a várakozás.