És még két eladó könyv utazásról, ha kicsit másfelé kalandoznátok Hellász földjéről:
Sheila Bruckner: Meerufenfushi, egy varázslatos maldív gyöngyszem
Albanov: A fehér halál országában
Mindkettő vadonatúj, ha valakit érdekel, írjon pü-t.
Szia Kszifiasz!
Köszi a linket, kár, hogy olaszul van, úgy abszolút nem értek. Érdekes, hogy az egész neten nem fellelhető a film,pedig úgy is jó lenne, ha felirat lenne valahol hozzá.
Szia Messinia.
Igazán nincs mit. Én sem tudok olaszul, de azért megnéztem. A film elvileg magyarul több helyen fenn van a neten, de se megnézni, se letölteni nem lehet. Az oldalra regisztrációs lehetőség sincs. Több moziban is adták, pl: művész talán 2007-ben. Keressük még tovább, hátha sikerül megtalálni esetleg régi videón.
Sziasztok!
Beszereztem pár görög témájú könyvet az antikvarium.hu-ról, de még hagytam nektek is. Útikönyvek, versek,regények, útleírások, nyelvkönyvek, elég sok minden van.
Van egy március 26-ig ott beváltható, 7860 Ft-os könyvutalványom, és mivel nekem már minden megvan, ami kellett, kevesebbért szívesen átadnám valakinek, aki most venne ott könyveket. Így mindketten jól járnánk.
Ha érdekel, légyszi küldj privát üzenetet 2013. március 11-ig! Köszönöm!
Keresek egy filmet,sajnos a címét nem tudom.A történet nagyjából:Van egy pasi aki örököl görögországban,Elrepül a barátjával hogy ott próbáljon szerencsét ,várja kint a család a messzire szakadt rokont.Persze sok sok kalamajkát okoznak.Olyan ihgazi görögös film volt ,de sajnos nem emlékszem a film címére esetleg valaki?
Amit keresel: Kings of Mykonos (Mykonos királyai).
Pluszajánlat: Az élet csókja (To fili tis zois). Létezik magyar felirat hozzá.
Illetve most februárban mutatták be a görög mozikban a Love in the end filmet (helyszínek: Athén, Szaloniki, Rodosz) - ha valaki esetleg mozizna kint.
Szia Kristi!
A Mykonos királyai nagyon jó film tényeg, anno adta a m1 (vagy m2:)), nekem sikerült letöltenem a netről, mondjuk nem a legjobb minőség, de már megnéztem azóta is párszor.
Amit Pontikos ajánlott, arról még hallottam, na legalább hallunk valami újdonságot, mindjárt utána is nézek.
ITT és ITT van még egy csinos gyűjtemény görög filmekről (angol nyelvű oldalak), lehet keresgélni, mi-micsoda, és aztán neten/Görögországban felkutatni.
Meg létezik egy olyan is, hogy Görögországban forgatott filmek. Nyilván további keresést igényel, hogy hol pontosan, meg hogy mennyi látszik az adott helyből.
Jó keresést, mozizást!