Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 46 47 48 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Andra | #44438 Üzenet | 2007-09-11 14:45:44 | Válasz a #44415. hsz-ra
Szerintem a Bella Tours is tudott mindent, nem tudom elhinni, hogy nem volt ezekkel tisztában, mivel nem most kezdték.
Itt valami más sumákság van a háttérben.
Nemrég mondták be nálunk a rádióban, hogy meg akarták kérdezni a Bella vezetõjét, hogy ha tudták, hogy gáz van, akkor miért vettek még el pénzt új utasoktól.
De a vezetõt nem lehet elérni. Meghallgattam volna, hogy mit talál ki erre a kérdésre, mert az, hogy nem mentek az idén annyian nyaralni Görögországban, ezt nem hiszem el.

Lehet, hogy ezért kellene maszek szervezésben nyaralni menni.
  Ferrari | #44441 Üzenet | 2007-09-11 14:51:25 |
Én is kíváncsi lennék, mit mond.
Állítólag volt olyan utas, aki tegnap fizette be az utat. Õk akkor már tudták, hogy nem fizették ki a légitársaságot, miért veszi el mégis a pénzt? Nem hiszem, hogy az kihúzta volna a slamasztikából.
Mindenképpen ismert, nagy nevû irodával érdemes utazni.
  Ferrari | #44444 Üzenet | 2007-09-11 14:52:58 |
Az idén elõször voltam hûtlen a Neckermannhoz, de azt hiszem visszatérek hozzá.
  Kristin1 | #44448 Üzenet | 2007-09-11 15:07:29 | Válasz a #44444. hsz-ra Előzmény #44444
Én meg azt hiszem, jövõre neten foglalok szállást. Az Apollon Travellal terveztünk menni jövõre, de most már nem tudom, hogy merjek-e bármelyik utazási irodával kezdeni...
  Dijuska | #44451 Üzenet | 2007-09-11 15:13:30 |
Az egy baromi nagy kamuduma, hogy Görögország iránt nem volt érdeklõdés, én februárban voltam a zeusnál lefoglalni a júniusi utunkat, mert vki megijesztett, hogy az utazáskiállítás idején alig lesznek szabad helyek...inkább vallanák be, hogy elk***ták. Nem kicsit, nagyon:)
Nagyon sajnálom, aki így ráfaragott velük, nem is tudom, mit csinálnék ilyen helyzetben, mit sajnálnék jobban, a hiába kidobott pénzemet, vagy hogy nem jutok el Meseországba...
  Kristin1 | #44454 Üzenet | 2007-09-11 15:19:25 | Válasz a #44451. hsz-ra Előzmény #44451
Én is ezt gondolom, amit te, dijuska. Méghogy nem volt érdeklõdés Go. iránt, ha-ha!
Olyan durva ez az egész. Belegondoltam, mi lett volna, ha velünk közölték volna éjjel a reptéren, hogy nem lesz utazás. Én biztos bõgtem volna. Ahogy olvastam, pont Kos-ra és Krétára mentek volna az utasok, csakúgy, mint a mi nyaralásunkkor, brrr. icon_cry.gif
  H.apci | #44455 Üzenet | 2007-09-11 15:21:10 | Re:
kristin1 írta:
Én meg azt hiszem, jövõre neten foglalok szállást.

Ha megteheted, jól teszed... icon_wink.gif Ha irodánál foglaltam nagyritkán, akkor is egyénileg utaztam mindíg! Most meg már amúgy is kerülöm az izgalmakat... icon_lol.gif
  Dijuska | #44456 Üzenet | 2007-09-11 15:23:43 |
Az a baj, és ez szerintem tipikus magyar mentalitás, hogy rohadt kapzsi emberek fognak bele mindenféle vállalkozásba, üzleti érzék,pénzügyi tehetség és felelõsségérzet nélkül, nem gondolkodnak távlatokban, csak az lebeg a szemük elõtt, hogy minél gyorsabban, minél többet kaszáljanak, az meg már mindegy, hogy esetleg vkinek kára származhat belõle...még saját jövõképük sincsen, ami következõ 2 hónapon túlmutatna.
Én pl nem is lennék vállalkozó, mivel tudom, hogy nincs érzékem hozzá, ezért inkább nem vágok bele, nehogy totális bukás legyen a vége.
  Ferrari | #44459 Üzenet | 2007-09-11 15:32:35 |
Aki a neten akar foglalni, elõször a repülõjegyet vegye meg, de ha teheti még januárban, mert gyorsan elkapkodják a jegyeket.
Szállást könnyebb találni.
  Kvalcsi | #44462 Üzenet | 2007-09-11 15:44:34 | Válasz a #44448. hsz-ra Előzmény #44448
Szia Krisztin!

Az Apollón Travellel nem hiszem, hogy probléma lenne, de persze a mai világban semmi nem biztos. Véleményem szerint Õk az egyik legmegbízhatóbb utazási iroda.
  Petros | #44463 Üzenet | 2007-09-11 15:49:39 |
ferrari írta:
Állítólag volt olyan utas, aki tegnap fizette be az utat. Õk akkor már tudták, hogy nem fizették ki a légitársaságot, miért veszi el mégis a pénzt? Nem hiszem, hogy az kihúzta volna a slamasztikából.

Ebben igazad van! Biztos jelezte a repülõtársaság elõre is, többször is, ha nem fizetnek, nem visznek több utast! Ezt általában nem egyik pillanatról a másikra teszik...
Viszont azt el tudom képzelni, hogy abban az irodában nem kaptak semmilyen felvilágosítást az alkalmazottak! Bár ki tudja...
  Petros | #44465 Üzenet | 2007-09-11 15:54:44 |
ferrari írta:
Az idén elõször voltam hûtlen a Neckermannhoz, de azt hiszem visszatérek hozzá.

Tény, hogy a Neckermann, Questor, TUI és hasonló nemzetközi multi-utazásszervezõknél biztos kisebb a rizikó. Az itthoniak közül meg a legnagyobbaknál az OTP Travel, IBUSZ és azért van pár kisebb, lokális iroda is, akik már lassan évtizedek óta utaztatnak. Ez utóbbiak honlapján ottvan, hogy mióta üzemelnek... Bennük is meg lehet bízni, nyugodtan!
  Kristin1 | #44466 Üzenet | 2007-09-11 15:57:18 |
Én a Bella Tours-ról azt hittem, hogy amolyan Apollon Travel, Dias Zeus... stb. kategória. Vagy ez nagy tévedés? Én már teljesen elbizonytalanodtam. icon_rolleyes.gif
  Karpuzi | #44468 Üzenet | 2007-09-11 16:00:50 |
Nekem ilyenkor mindig eszembe jut, amikor 2000-ben Sartira mentünk nyaralni. Szeptember 1-én indultunk délelõtt a Hõsök terérõl az utat egy héttel az indulás elõtt fizettük be a megboldogult Jorgos Travel-nél. Elindultunk simán odaértünk Sartira, megkaptuk a szállást, majd az idegenveztõ által tartott mesedélutánon közölték, hogy tegnap eset, vagyis aznap amikor elindultunk Mo-ról, bemondták a hírekben, hogy a Jorgos Travel csõdbe ment. Emlékszem mindenki nevetett, hogy nem ez csak vicc, aztán "meggyõztek" minket, hogy ez nem vicc és legyünk boldogok, hogy itt maradnak velünk, mert mi leszünk az utolsó turnus és nem akarnak egyedül hagyni minket.
Csak tudnám minek tettek fel minket a buszra délelõtt, ha este bejelentették a csõdöt, már biztos tudták reggel is, hogy csõdbe mennek. Végül nagyon jó nyaralás lett, a külügyminisztérium küldött értünk buszt - sajnos -, hazaértünk renben és még kárunk sem lett.
Azóta megválogatjuk, hogy milyen irodával megyünk. Bár akkor is azért fizettünk be a Jorgosnál, mert úgy gondoltuk görög utakban profik és jókat hallottunk róluk. Hát mégsem voltak annyira profik.
  BRobert | #44478 Üzenet | 2007-09-11 17:09:57 |
petros írta:
ferrari írta:

Ebben igazad van! Biztos jelezte a repülõtársaság elõre is, többször is, ha nem fizetnek, nem visznek több utast! Ezt általában nem egyik pillanatról a másikra teszik...
Viszont azt el tudom képzelni, hogy abban az irodában nem kaptak semmilyen felvilágosítást az alkalmazottak! Bár ki tudja...

"A chartergépet két utazási iroda bérelte a Malévtõl. A másik utazási iroda pontosan fizetett, a Bella Tours azonban sem az indulás elõtt egy héttel lejáró határidõig, sem azt követõen nem utalta át a pénzt. A kommunikációs igazgató hozzátette: a Malév felajánlotta, hogy az indulás elõtt másfél óráig várja a pénzt az utazási irodától. Mivel azonban ezt nem kapták meg, Németh Krisztina szerint felelõtlenség lett volna az utasok kiszállítása Görögországba."

Ezek szerint tudták icon_sad.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 46 47 48 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu