Az index fórummal nem tudjátok mi van? Szerintem lefagyhatott... írtam oda is de a legutolsó egy kilencedikei hozzászólás... legalábbis nálam... De az is lehet, hogy csak nálam nem frissít?
Vió légyszi légyszi (ahogy elõttem is írták ) mesélj a szállásról! Nagyon zsongok már!
Szia
Én is próbáltam oda is írni, de egyszerûen nem tudok
Mi a háromágyas aparmanba voltunk.1-es szoba.Nem nagy de kényelmesen elfértünk.A terasza szuper.Ennek a szobának van a legnagyobb és az udvarra néz.Néhányszor volt hívatlan vendég egy breki személyében Ha hazaértem csatolom a képeket a szállásról.Meg igyekszem a fotóalbummal is.Csak mind a 3-an vittünk gépet és a többiektõl csak 7végén kapom meg a képeket.
Köszi az infót a strandról a tolói topicban. Azért ide írok neked, mert láttam, hogy Pargára mentek nyaralni. Hát a képek alapján nagyon jó választás volt. Már befizettem a tolói útra, amikor megláttam Pargáról a képeket. Hát bevallom õszintén megfordult a fejemben, hogy miért nem elõbb láttam ezt a gyönyörû helyet. Legalábbis a képeken csodaszép, gondolom élõben is az, de azt majd tõled megtudom. Mi két hét múlva indulunk, ha hazajöttünk, majd írok. Remélem az apartman nem lett lepusztultabb, mint nálatok volt.
Vio! Örülök, hogy jól érezted magad, ez felvidít, hogy jól választottunk, az idei úticélt illetõen!
Gyönyörûek a fotók! Látszik, hogy élveztétek az egész nyaralást!?
(A kapitány sem rossz!!!)
A szerpentinektõl kicsit megijedtem, bár mi autóval megyünk, és talán alacsonyabban nem lesz olyan vészes, de így fotón elég ijesztõnek tûnik. Korfura menet már átéltem régebben, de már nem is emlékeztem, hogy ennyire sok van belõlük!!!
Szia Vio! Köszönjük szépen a képeket Olyan mesésnek tûnik ez a hely a képeidet nézve! Köszi, hogy megosztottad velünk õket Esetleg pár jó tanács? Mit vittetek ami nagyon kellett, vagy mi hiányzott a nyaralás alatt? Gondolom a fél szíveteket ott hagytátok
Szia
Gondolhatod, majdnem bõgtem amikor eljött a hazautazás idõpontja.Élveztük minden pillanatát.Úgy elrepült az a pár nap, hogy észre em vettük.Jótanács, hogy érezzétek nagyon jól magatok és használjátok ki azt a kis idõt amit ezen a csodálatos helyen töltetek.Ha béreltek robogót én nem az idegenvezetõ által ajánlott Scorpio vagy mi a szösz irodát ajánlom hanem az Argo-t.Szuper kis mocik vannak ott és lehet velük alkudozni.Mondjuk szerintem a csaj éjjel 11-kor már azért ment bele mindenbe, hogy menjünk már a fenébe. Az 50cm3-s került náluk egy napra 12Eur-ba a 150cm3-s pedig 16Eur volt.A mocikat üresen adták oda annyi benzinnel ami elég volt a kútig.Teletankoltuk és irány Glyki, Acheron folyó.Ha robogóval mentek ti is ide, akkor amikor beértek Glykibe ne balra hanem jobbra forduljatok majd át a hídon, utánna balra fel a hegyekbe.Ott lesz egy parkoló/nem lenn a folyónál/ hagyjátok ott a mocit és irány egy kis gyalogtúra.Lesz egy alagút azon át kell menni és onnan már nem téveszthetõ el az ösvény.Kb egy óra gyalog ez a csodálatos hely:
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy ha mentek a ion szigeti kirándulásokra vagy bármilyen hajóútra , akkor kendõ legyen a fejeteken/ne sapi mert azt leviszi a szél.Az egyik nõnek is a habokban landolt a kalapja /
Andra | #36170 | 2007-07-13 07:43:56 | Válasz a #36109. hsz-ra
Vio!
Végignéztem az albumodat.
Gyönyörû képeket készítettél!!!! Parga tényleg egy Paradicsom!!!!
És milyen kék a tenger!!!!!!!!!!! Tényleg ilyen színekben pompázott Parga???
Mit ne mondjak, tényleg nem semmi a kapitány, nem csodálom, ha a táj helyett mással voltál elfoglalva..
Nekem a Lichnos strand jobban tetszik így kép alapján, mint a VAltos.
Ott is volt valami kajálda, meg wc, zuhanyzó???
jaj de várom már, hogy menjünk!!!!!!!!
Ja! Hát az a szerpentines út elég félelmetes, lehet pelusban kellene azt a szakaszt átvészelnem........
Andra | #36171 | 2007-07-13 07:46:35 | Válasz a #36162. hsz-ra
Ez a motorozásos dolog engem is érdekelne, csak az a baj, hogy még életemben nem ültem semmilyen motoron, még robogón sem.
Így nem életveszélyes nekivágni???
És kértek hozzá jogsit????
Csak mert az enyém lejárt és kétlem, hogy ha most megcsináltatnám, kész lenne addigra.
Nem olyan szörnyû ám az a szerpentín!Bár amikor megnéztem a térképen, hogy hol járunk és még mennyi van vissza bevettem egy hányinger elleni tablettát. De nyugi senki nem lett rosszul.A Lichnos-on nem láttam zuhanyzót csak egy csapot.Ott van a sátraknál.Étterem, bolt van ott is.Ha mentek a Lichnos-ra, akkor a Campingnél kell bemenni az az út visz le a strandhoz.
A robogóbérlésnél elkérték a jogsit.Különben nem vészes.A barátnõim is most elõször robogóztak és nem volt semmi gond.Igaz utánna láttam a mocimat összetörve az autószerelõ mûhelynél. Meg az egyik utitársunk is bukott egyet.
Én nem a hányinger miatt tartok, hanem, hogy onnan nagyot lehet zuhanni.....
Bolt is van a Lichnoson??? Az tök jó! Abban voltatok? Drága?
A vizitaxit próbáltátok?
Ez nekem is megfordult a fejemben, hogy mi van ha lezúgunk?! Visszafele ráadásul este indultunk így éjjel szerpentíneztünk.Nem voltam a Lichnos-i boltban de nem hiszem, hogy drágább lenne. A vizitaxit nem próbáltuk, inkább gyalogoltunk.