Panthenol. De érdemes Irix sprayt is venni a patikában. Az a legjobb leégésre.
üdv: Josza
állítólag már nem gyártják...
Ratio | #62895 | 2008-05-24 07:43:26 | Válasz a #62814. hsz-ra
Na jó kis vélemények jöttek erre elõ
Sajnos néhány éve engem is csak szabi alatt ért a nap. Le is égtem, de rendesen (itthon). És semmi sem jó rá, csak segít egy kicsit, de ott, akkor, már el van rontva a szabi! Elhatároztam, hogy ezt nem csinálom tovább!
A legjobb a leégés ellen, ha fordítasz rá egy kis idõt, és alapozol. Utána már jöhet a nyár Persze az elsõ esetekben egy kis fényvédõ még nem árt, de az üdülés végére már nem lesz gond.
Panthenol. De érdemes Irix sprayt is venni a patikában. Az a legjobb leégésre.
üdv: Josza
állítólag már nem gyártják...
De igen, Naksol a neve, patikában kapható, úgy tudom az IRIX az OGYI engedély nélküli, kozmetikai változata volt, a Naksol már a bevizsgált gyógyszernek minõsített változat, ami égési sérülésekre használható!
Én láttam a hatását, mindig viszünk magunkkal!
A szomszéd szobában lakó férfi nagyon szeretett búvárkodni, és mivel órákat töltött a vízben, pár nap múlva úgy leégett a bõre az arcán, hogy a szakállán keresztül vastagon foszlott le. El kellett mennie orvoshoz, kapott valami drága krémet, ami nem használt, és mondták, hogy a nyaralás alatt nem mehet többet a napra, tengerbe. A férjem mondta, hogy csukja be a szemét, és kapaszkodjon (ha megégtél, az alkohol miatt nagyon csíp) és befújta az arcát. Összesen háromszor, két nap múlva semmi baja nem volt!
Jó másra is, mert hûsít és hámosít, csípésre, sebre, horzsolásra, egy filmréteget képez a seben.
Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom, több mint húsz éve ezt használjuk, nem csak nyaralásnál, otthon is!
sziasztok!
lehet hogy hülye kérdés lesz mégis felteszem... odakint lehet kapni étolajat ( csibefalatnak és sült krumplinak) ? mélyhûtött termékek mely boltokban kaphatók?
köszi
sziasztok!
lehet hogy hülye kérdés lesz mégis felteszem... odakint lehet kapni étolajat ( csibefalatnak és sült krumplinak) ? mélyhûtött termékek mely boltokban kaphatók?
köszi
...Göröghon Európa majd legnagyobb oliva termelõje , szerintem akad
sziasztok!
köszi
Napraforgó olaj is van, ha nem szereted az olivát.
Minden nagyobb üzletben van mélyhûtõ pult, de hogy konkrétan
milyen élelmiszereket tartalmaznak, nem tudom. Még soha nem vettünk
a nyaralásaink alatt mélyhûtött kaját.
Üdv.
A szupermarketekben kapsz mélyhûtött terméket. A barátaink is szoktak venni néha csirkét, rákot, zöldborsót, stb.
Olajat is bõven találsz a sütésükhöz!
sziasztok!
köszi
Szia!
Én kukoricaolajat is láttam, vettem is, mert azzal csináltam Brassóit. Nagyon ízlett! Mindent lehet kapni a mélyhûtõkben Én ott vettem csirkemellet, nagyon szép és nagyon megbízható is! Érdemes nagyobb áruházakban vásárolni, mi például mindig ott vettünk mélyhûtött termékeket.Dia, Champion, Lidl, Spar, ezekben érdemes vásárolni!
Ha nem szereted az olívát sütéshez, akkor a kukoricaolajat javaslom, ami kb 440 Ft/liter (az olcsóbbik), mert amit én láttam napraforgó olajat az igen drága volt, mert import áru!!!