Vrasna
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 46 47 48 ... 52 53 54   >
Üzenet
  Andra | #12659 Üzenet | 2006-07-26 13:55:15 |
Szia Dani!

Jaj de szuper ez a kép!!!!!! Jó kis jéghideg Frappe, napággyal, ernyõvel.....ez maga a paradicsom.icon_lol.gif

Jópofa ez a gyros válogatás, még nem is láttam ilyet. Általában készen adták mindig, nem én válogattam össze a hozzávalókat.
Hátha meg van még, majd nézelõdök.
2 hét alatt fel lehet rendesen térképezni a terepet. icon_lol.gif
  Andra | #12657 Üzenet | 2006-07-26 13:52:01 |
kristin!

Köszi, igazán nagyon aranyos vagy, hogy segítesz elrepíteni ezt a maradék kis idõt. icon_lol.gif
Én is irigyeltem a gyerkõcöt rendesen, mondtam is neki. icon_smile.gif
Egy kis megszakítással majdnem egy hónap nyaralás Görögországban.....!! Mit meg nem adnék egy ilyen nyárért. icon_smile.gif
  Andra | #12655 Üzenet | 2006-07-26 13:49:24 |
cSUTEK!

Igen, már csak két nap, de most hirtelen annyi munkám lett, pedig ki a fenének van már kedve az utolsó két napon dolgozni? icon_cry.gif
Eddig lóbáltam a lábam, most az utolsó napjaimra meg elárasztanak mindenféle hülyeséggel, pedig már annyira nem kívánom. icon_cry.gif
Na mindegy, ezt most már kibirom valahogy.icon_smile.gif
  Csutek | #12653 Üzenet | 2006-07-26 13:37:56 |
Arra emlékszem, hogy milye közel volt a két település egymáshoz. Minden este átsétáltunk Asprovaltára, a fõutcáján ettem életem legfinomabb gyrosát.
Amikor én ott jártam még nem volt ennyi napernyõ. Csak egy sorban voltak és ritkábban. Lehet, hogy rosszuzl emlékszem icon_question.gif Most kicsit zsúfoltabbnak tünik, mint akkor.
  DANI0315 | #12647 Üzenet | 2006-07-26 12:56:13 |
Szia CSUTEK icon_biggrin.gif

Mi 10éve voltunk elõször Vrasnán, azóta többször visszatértünk ,igaz Stavrosban laktunk a Stavros Beach-ben azóta ,de mindig átjártunk Vrasnára és Asprovaltára, elõször gyalog végig a parton a laktanyát megkerülve, nem kis túra volt icon_wink.gif ,de biciklivel utána már lazább volt.. icon_lol.gif , de megérte mert gyönyörû a part végig és szinte Vrasna már majdnem összeépült Asprovaltával...Kellemesen megfogsz lepõdni milyen szép lett VRASNA icon_biggrin.gif

Bocs, de mennem kell még a héten robotolok icon_cry.gif azután
jöhet Rodosz icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Kalimera icon_lol.gif
  HJudit | #12643 Üzenet | 2006-07-26 12:44:12 |
Kedves Andra!
Szeretnék Neked nagyon kellemes utat és nyaralást kívánni - már most - ha netán már nem sok idõd lenne olvasgatni a fórumot!
Mindenkinek azt kívánom, legyen legalább olyan jó a kint eltöltött idõ, mint nekünk volt. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Higyjétek el, nem kívánok rosszat. icon_wink.gif
Jó utat!
  DANI0315 | #12642 Üzenet | 2006-07-26 12:39:56 |
Szia Anadra icon_lol.gif
Ahol a kék-sárga székes strand van oda szoktunk járni icon_biggrin.gif rendelsz valamit frappét vagy üdítõt és akkor a napernyõ meg az ágy két székkel ingyen van..(általában mindenhol így van ..) Satvrosban is....ez azért is érdekes, mert Rodoszra megyünk és állítólag ott csak a bérlés 7euro icon_cry.gif A gyrost a ettõl kicsit odébb kb 50m Asprovalta írányában ettünk ott akkor még mi választhattunk a különbözõ alapanyagokból .hogy mit kérünk rá
és tényleg volt minden féle finomság...(mint a fagyitárolók olyanban voltak tárolva..)
Kalimera icon_wink.gif
  Kristin1 | #12640 Üzenet | 2006-07-26 12:30:03 |
A képen lévõ taverna Asprovaltán van.

Andra, ez a két munkanap már semmi! Én biztos itt leszek, és majd csacsogunk! Segítek, hogy teljen gyorsan a munkaidõ. A hétvége meg már pikk-pakk eltelik.
Kisfiadat én is irigylem. Egy kis Sarti, egy kis Vrasna, ez ám a vakáció! icon_cool.gif
  Csutek | #12635 Üzenet | 2006-07-26 12:11:43 |
Andra!

Már csak 2 napot dolgozol icon_question.gif Nyugi icon_exclaim.gif Csak vidáman icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Nekem biztos fülig fog érni a szám az utólsó két munkanapon.
Szuper nyara van a kicsinek. Szívesen lennék a helyében.

DANI0315!

Lehet, hogy ez a kép ott készült, de én 6 évvel ezelõtt jártam ott. Azóta sokminden változott, ráadásul, mintmár említettem, az emlékeim is megfakultak kissé.
Ha sikerül kirándulni Tassos-ra, betérünk Vrasnára is, hogy lássam mi változott. Na meg egy jót fürcsizni. icon_wink.gif
  Andra | #12633 Üzenet | 2006-07-26 12:07:15 |
Nem baj kristin, akkor majd mi végigesszük az összes fellelhetõ gyrosost és majd elmesélem, hogy melyik volt a legjobb. icon_biggrin.gif
Úgy is annyi mindent fogok összeenni, hogy ez már igazán nem lesz gond. icon_biggrin.gif

Dani!
Esetleg, te nem tudsz ajánlani egy jó gyrosost? Akár Asprovaltan is lehet, úgyis sokat leszünk ott.
  Kristin1 | #12632 Üzenet | 2006-07-26 12:03:22 |
Szia DANI0315!

Nagyon köszi a képet, igen, itt kajáltunk!!! De jó is volt! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
  DANI0315 | #12631 Üzenet | 2006-07-26 11:57:59 |
Sziasztok Kristin1 és Csutek icon_biggrin.gif

bocs ,hogy beleszólok ,de találtam a cd- men róla képet..
Szerintem ez az.. icon_wink.gif MI már többször jártunk erre..mindig szépen fejlõdik a környék.. icon_lol.gif
Kristin1 megnéztem a képeidet és jó volt megint látni ezeket a helyeket.. icon_lol.gif
  Andra | #12630 Üzenet | 2006-07-26 11:53:41 |
Szia Csutek! icon_smile.gif

Ólom lassúsággal telnek a napok, de azért már egyre közelebb a cél. icon_lol.gif Csak a hétköznap teljen el, mert már nagyon utálok dolgozni, aztán a hétvége már repülni fog, mert a készülgetéssel jobban eltelik majd az idõ.

Látod? Már neked is csak 30 nap és utazhattok. icon_biggrin.gif Ugye hogy repülnek a napok? icon_sad.gif

Pici fiam az idén már volt másfél hetet Sartin az apjáékkal, úgyhogy jó kis nyara volt. De ettõl függetlenül már õ is várja, kíváncsi, hogy milyen helyre megyünk. Õ még fotót se látott Vrasnáról. Hiába akartam volna neki mutogatni, azt mondta, hogy szereti a meglepit és nem akar elõre tudni a helyrõl semmit.
Hát én meg pont az ellenkezõje vagyok, mert én meg szeretek nagyjából felkészülni arra, hogy mi fog ránk várni. Szerintem jó kis helyre megyünk. icon_smile.gif
  Kristin1 | #12629 Üzenet | 2006-07-26 11:46:01 |
Hát, sajna jó gyrosost nem tudok mondani, azért, mert össz. 3x ettünk. 2x tálban, de nem volt az igazi, öntetet nem adtak hozzá a másik helyen sem. Utolsó nap ettünk pitában, az finom volt. Ezt ott vettük a parton, nevét nem tudom a helynek. De tõletek szerintem messze lesz, mert ez a szállásunknál a parton volt. A szállásunkat meg említettem, milyen messze volt a központtól. De biztos hogy van, ahol finom, csak mi nem keresgéltünk sokat, inkább mást ettünk.
  Csutek | #12625 Üzenet | 2006-07-26 11:18:30 |
kristin1 írta:
A legviccesebbek a strandon a kacatárusok. MInden nap jöttek, festményeket, napszemüveget, bizsut, parfümöt, papucsot, de még nyílvesszõt is árultak! Nem tudom, ki vesz ilyesmit... icon_razz.gif

Amikor én voltam Vrasnán ilyet nem tapasztaltam. Igaz, hogy szeptember közepén fõleg nyugdíjasok nyaralnak. Õk meg nem vesznek meg bármit. Olyan nyugodt volt a tengerpart.

Szia Andra!

Ezt a pár napot már féllábon is kibírod. icon_wink.gif Pici fiadnak nincs még mehetnékje. Gondolom Õ is szeret utazni.
Nekem még
30 nap, de már alig férek a bõrömben. icon_confused.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 46 47 48 ... 52 53 54   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu