Mi is július közepén megyünk Platamonasba, a Kronos hotelben foglaltunk szállást, kérdésem a következö : mivel 3 kisebb gyerköccel megyünk a homokos partot részesitenénk elönyben, ez a hotelhez viszonyitva merre találahtó?
Hát, nem lesz közel....
Tehát kijössz a Kronosból, szemben állsz a tengerrel és elindulsz balra. Szinte minden abba az irányba esik nektek. Gyalogolhattok kicsit. Tehát észre fogod venni, hogy elmész a Dias mellett is. Onnan még egy kicsit. Egy kis nyúlván lesz befele a tengerbe. Elég kevés hely van, viszont pici a víz, jó lesz a gyerkőcöknek. Ha kocsival vagytok, akkor inkább Nei-Porit válasszátok, - mármint fürdésre! Majdnem ugyanannyi, csak a másik irányban. Gyalogosan lényeges a különbség, de kocsival nem.
Én azt mondom, mindent ki kell próbálni. Nektek ott lesz a medence. Próbáljátok meg ezt a részt Platamonason is és nézzétek meg Nei-Porit is.
Jó nyaralást!
Kérdezz nyugodtan!
Kedves Mindenki!!
Olvasom a hozzászólásokat és egy dolgot nem értek. Mindegyikőtök isteníti Platamonaszt és mégis mindenkit Poriba küldtök fürödni. Platamonnak több strandja is van és abból, ha jól emlékszem csak 1, a nagy strand - a kikötőnél - amelyik kavicsos. A Kronosszal szemben is van egy homokos strand és a kikötőn túli öblök strandjai is homokosak. Már többször nyaraltam Platamonban, de egyszer sem jutott eszembe átmenni Poriba fürdeni................A Kronos jó hotel, de nem ízlett a kajájuk, a Galani ház egy isteni apartman, nagyon jó helyen van........
Sajnálom, hogy nem sétáltál át poriba, mert akkor nem lenne számodra érthetetlen. Tény és való, hogy a helynek van egy varázsa, de aki kisgyerekkel van annak a biztonság is a fő szempontok közé tartozik.
Nem kellett átsétálnom mert volt szerencsém ott is nyaralni, de én változatlanul a platamoni strandokra voksolok. Természetesen megértem a kisgyermekekkel nyaralókat - hiszen fő a biztonság, ez egyértelmű - de akkor válasszanak Poriban szállást úgy sokkal kényelmesebb hiszen nem kell naponta átjárni. Én Platamon függő vagyok, ezért is írtam, amit írtam. Nagyon sok kisgyermekes családot láttam a platamoni öblökben strandolni. Nem vitatkozni akarok, csak a véleményemet írtam.........................Mikor Poriban nyaraltunk, fürdeni ugyan nem, de minden este átjártunk Platamonba )))))))))
Mondjuk ezzel a strand dologgal kapcsolatban én sem mindent értek. A Sun Beach szálló honlapja szerint homokos a strandjuk, itt meg azt olvasom, hogy Platamonas kavicsos. Akkor most kavicsos vagy homokos? Azt is írjátok, hogy akinek fontos a biztonság, az átmegy Poriba. Na de miért veszélyes fürdeni Platamonasban kisgyerekkel? Ott tilos a szülőknek vigyázni rájuk? Ez így nekem eléggé zavaros...
Esetleg kerékpár kölcsönzői árakat nem tud valaki? Lehet, hogy inkább bicikliznénk, mintsem autókáznák minden nap...
Szia lacka !!
Bizony elég zavaros Szerintem aki csak homokos strandot akar az nyaraljon Poriban, akinek jó a kavicsos az menjen Platamonba. Bár megjegyzem, hogy a platamoni nagy strand csak egy darabig kavicsos, ahogy beljebb megyünk az is homokos, viszont kint a kavicsos részen a kisgyermekek nyugodtan játszhatnak- természetesen szülői felügyelettel A platamoni strandok semmivel sem veszélyesebbek a gyermekekre nézve mint a pori strandok. Sőt!! a kis öblök (homokos) barátságosabbak )
Nos, regisztráltam, és ha minden igaz, utazunk is. Ismét a Xanti mama háza a cél, aug. első felében. Remélem, tudunk addig is, esetleg ott is beszélni. Szép nyarat!
sziasztok Jún végén Platamonasba utazunk,a Michalis apartmanba.Volt már valaki ott?Milyen?Klíma van benne?Egyébként milyen árak vannak kint?Pl.éttermek,pizza,gyros,ásványvíz,alkoholok??busszal megyünk határon várakozás mennyi idő mostanában? Köszi a választ előre is!
Most már értem!
Gyanús volt az üzi, de azt hittem az "itteni Platamonas" váltott nevet...nem gondoltam, hogy Nekem szól...most már értem....
Szóval augusztusban jöttök...a lányod gondolom már nagyon készül...
Kár, hogy nem kéred a városom, mert nem tudom, hogy így mi lesz vele, úgy jár mint a Tied....pangani fog.... Ha üzit akarsz hagyni, akkor tedd meg itt priviben.... remélem időnként a sok tenger és napfény, platamonasi varázslat után ide is be tudok majd nézni....ha nem találkoznánk, jó nyaralást Nektek!
Ha bármi kérdésed van Platamonasról, tedd fel...csütörtökön megyek!