Köszi a tippet de első bevetésén lesz az új sj400-kamerám..remélem a vízálló tok tényleg az lesz....)
Jaj de nagyon hosszú buszozás következik....de a cél érdekében kibírom.
Hát, lehet nincs 700 méter, de hogy 200nál jóval több az tuti. mi a csónak kölcsönzőtől úsztuk át a parkoló mellől az öblöt. Az utcánk 250 méter az első keresztutcáig, és az jóval kisebb táv, mint amit úsztunk. de ezen nem veszünk össze.
Hát, lehet nincs 700 méter, de hogy 200nál jóval több az tuti. mi a csónak kölcsönzőtől úsztuk át a parkoló mellől az öblöt. Az utcánk 250 méter az első keresztutcáig, és az jóval kisebb táv, mint amit úsztunk. de ezen nem veszünk össze.
Azért ha ezen a képen megnézzük, nincs közel, bárhonnét úszol is!
Sziasztok!
A most utazóktól szeretnék érdeklődni a menekült helyzetről. Mi a jövő héten utazunk gyerekkel és attól a csoporttól érdeklődnék akik ezen a héten utaztak. A busz most is megáll 3-4 óránkként? Mennyiben zavarja a menekültáradat a haladást illetve a szüneteket? Az elmúlt időszakban hazaérkezettek is adhatnának megnyugtató választ az útra vonatkozóan.
Thatvanii!
Össze biztosan nem veszünk, de ha a legnagyobb hajó 20 méter hosszú (mint ahogy természetesen nincs akkora!), akkor is max 10 hajóhossz, ahogy mértem Vagyis 200 max Úszni természetesen nem a ki-be járkáló motorcsónakok közt szoktam, az rizikós lenne, hanem a part mellett közvetlenül, én is félős vagyok, a víz alatt ráadásul terjed is a hang, egy 100 méterre lévő motoros hangja úgy hallatszik a víz alatt, mintha pár méterre jönne, olyankor ijedten kikapom a fejem a vízből.
Szóval várom mások számításait összeveszés nélkül A vita meg egy építő jellegű dolog!
A kínai étterem mellett a Ionnian taverna megvan még? Régen jó hely volt.
Írtátok hogy Sathis már nem jó. Szomorú vagyok miatta. Helyette tudtok egy jó souvlaki-s (olcsó) helyet ajánlani?
Köszi előre is.
Off: Ja a hirtelen támadóknak írnám, hogy előre olvastam. Sőt évek óta folyamatosan olvasom a fórumot. Tudom hogy ajánlottátok a hídnál lévő gyrosost. Ki fogjuk próbálni. Már az előző (migránsokra vonatkozó) kérdésem feltevése előtt is elolvastam a másik fórumot. De ott gépkocsival utazók írtak, én viszont a buszozókhoz intéztem kérdésem.
Kónyu! A Ionnian téma tárgytalan már, mert visszaolvastam a július 30-i hozzászólásodat. Bocs aznap a munkahelyen olvastam a fórumot és úgy tűnik nem fogtam fel mert megzavartak.
A Dimitrisen és a supermarket melletti kicsin kívül nincs egy jó beülős olcsó hely?
Igen, a Ionian sz@r lett, a nagy market (Market In) melletti grill és tészta gyorskajáldában a teraszon le is ülhetsz! A kajára várni kellett, de nagyon finom, kiadós, kulturált és olcsó volt!! Más helyen nem ettünk, a part oldali Statis közepes volt. A Daltons isteni a fővárosban. A Dimitris gyaloglós, nem mindenkinek jó választás! De nagyon jó és olcsó!! És kilátás Nidrire!