Szia Sancho!!!Igen most már általában csak azt az oldalt nézem ahova megyünk,mert képtelenség minden oldalt követni!Igen hála még az idén se kell lemondani a nyaralásról,reméljük ez így is marad.Az idén ide Kefalóniára megyünk a Granddal,mert egy szigetet nem hagyhatunk ki.Most még megtehetjük de lehet hogy legközelebb megint csak tombolára futja.Na és akkor vissza megyünk Sartira,mert nekünk tavaly nagyon bejött.Kicsit még messze van az időpontunk,de azért még közbe jön egy 1hetes Balcsi,aztán majd kibírjuk valahogy. Köszönjük jól vagyunk és egyre jobban ebbe a jó időbe.Neked maradt Zakynthos?Remélem ti is jól vagytok!
Szia Tallér!
Az én véleményem szerint nem vészes az az emelkedő, nem kell hegyet mászni . A Ranieri apartmanig alig észrevehető utána még 2 utca van felfelé. De az emelkedő mértéke minden utcában más. A főutcán a legkisebb emlékeim szerint. Remélem az alábbi 2 link segít szemléltetni a dolgot. Az elsőnél tehetsz egy sétát Skálában. Itt a Ranieriig tudsz "elsétálni",ott tudsz vissza fordulni a főutca felé, a másodikban a főutcán tesznek sétát.
http://www.justkefalonia.co.uk/Skala.htm http://www.youtube.com/watch?v=tcIDHE2vQXM
Egy kisebb nyugdíjas különítménnyel nyaraltunk először együtt, akiket nem hallottam panaszkodni egyszer sem. Szóval ha nincs egészségügyi problémája az embernek akkor nem jelent gondot.
Igaz mindenki maga dönti el neki mi a kényelmes séta és mi a megerőltető.
Szia Faopal!Köszönöm hogy válaszoltál,és meg is nyugodtam.Nem a sétával van gondom mert tavaly Sartin is rengeteget gyalogoltunk,hanem kicsit meg ijedtem az emelkedő megmászásától,mert hát egy nap többször is megteszed.Na de már mindegy lenne nekem csak már másznám!! Köszi mégegyszer!
Júniusban szeretnénk Kefalóniára utazni a Hotel Irlineaba.
Amennyiben valaki járt már ott,kérem írja meg véleményét a szállásról.
Milyen messze van a part?Milyenek a szobák?
Szia!
Ha alul beírod a keresőbe az Irilena nevét, pár találatot felhoz. Kopter járt ott tavaly, Ő írt róla pár szót. Mi is idemegyünk majd augusztus végén
Üdv : Éva
Mi tavaly az Irilenaval szemben a Minas apartmanban voltunk,így elmondhatom,hogy nagyon jó kiindulási pont lesz partok szempontjából a hoteletek.Pár perc séta a tengerparttól,közvetlen közelben több élelmiszerbolt,taverna A mi ablakunk is a főútra nézett,sokszor nyitva hagytuk éjszaka,de nem volt akkora zaj,ami zavaró lett volna.Egyedül a Mystic Gusto taverna (hotellel szemben) élőzenés estéi jelenthetnek problémát,ha korábban szerettek lepihenni,de nyaraláskor szerintem senki nem fekszik le korán.
Kopter a hotelről tud majd bővebb információt adni,Ők ott voltak tavaly
Valóban egy kis emelkedőn sétálva lehet elérni a Hermes házat, de nem kell megijedni nem vészes:)) Másrészt jó választás a ház Szép, nagy kulturált:) Mi tavaly többször is megtettük ezt az utat és semmi gond nem volt vele:)) Ha viszont pl az Old Skalahoz mentek fel az már kicsit jobban emelkedik:) Egy kisebb hegyre kell felmenni:))) De megéri mivel a kilátás nagyon szép onnan még ha tiszta az idő akkor Zakynthos szigetét is látni lehet:)
Bogabika ! Szia ! Mi tavaly szálltunk meg a Hotel Irilena-ba. Nagyon kellemes hely. Mindenki aranyos, mosolygós. A Reggeli jóformán minden nap ugyan az, de mi kiegészítettük mindig valamivel. Egyedül a narancslé ami nem valami jó, túl van vizezve. De szomjan halás ellen jó. Úgy sem iszol max 2 pohárral. A szállás ahhoz képest hogy a fő út mellett van, nagyon csendes. Duplaajtó van és nagyon jól hangszigetel. Az ágy kényelmes, van 1 kicsi hűtő, a fürdő nagyon igényes, minden nap takarítanak. A partok kellemes sétával közelíthetők meg, a boltok közel vannak. De jól nézzetek körül mert vannak árkülönbségek rendesen. ( persze ha el vagytok eresztve rendesen, akkor nem kell ) Mi idén szintén Kefaloniára megyünk Lassiba, de mivel az Irilenába nincsenek 3 ágyas szobák így sajnos más szállást kellet keresnünk, pedig csak is ide mentünk volna. Tömören ennyi, de ha konkrét kérdésed van tedd fel. Üdv: Béla
Sziasztok!
Tzivras apartmanról tudnátok írni pár sort?? Mennyire zavaró a szomszéd taverna zenéje?? Google térképen meg tudná valaki jelölni, melyik lehet az??
Ezt az apartmant, vagy a katerina-t választjuk. Utóbbiról külföldi oldalon elég vegyes irományok szerepelnek.. Írtak jókat és rosszakat is..
Köszönöm a válaszokat!