Sziasztok!
Tényleg senki ne aggódjon semmi miatt, nyaraljatok, pihenjetek, élvezzétek a Peloponnészosz csodáit.
Nekünk két éve nagyon-nagyon jó időnk volt szeptember végén, néha egy kis eső belefért, de sokat strandoltunk. Tolo egyébként sem a nagy nyüzsgéséről híres szerintem (más üdülőfalukhoz hasonlitva), de tavernák, bárok, boltok ugyanúgy nyitva lesznek, és ugye az egész település nem is túl nagy.
Ha nagyon hiányozna a tömeg, és nyüzsi, érdemes néha átmenni Nafplionba, ott sokkal nagyobb az élet, még szeptemberben is, nincs messze.
Mindett adott egy jó nyaraláshoz, szóval csak pozitivan!
Jó nyaralást a mostanság indulóknak!
Olyan kedvesek vagytok, köszönöm a sok jó tanácsot! Még nem pakoltam be, de oda készítettem már a cuccokat. Könnyű dolgom van, kb. 10 éve írtam egy listát, hogy miket kell vinni a nyaralásra. Persze néha hozzáírtam dolgokat. Csak előkapom minden évben ezt a listát és nagyon hamar készen vagyok a csomagolással. Takarót mindenképp viszek, tavaly előtt kevés volt a meleg ruha, nagyon nyomatták a légkondit.
Szia fszeva, nagyon jó nyaralast kivanok és varom én is a beszamolót, ha megjottetek.
Termeszetesen mindenkinek jó utat, aki mostanaban indul. Én lassan egy hete jottem haza, de még mindig ott vagyok lélekben.
Sziasztok!
Egy héttel ezelőtt csodás lehetett akkor:)
Fszeva meg mázlista h ezt a mai esős napot nem kellet itthon töltenie...
Megy vki szept 27.-én itt Tolóba? Jó lenne egy napra autót bérelni összeállni vkivel, megnézni Mükénét,Epidauroszt meg ami közel van még Tolóhoz.
üdv
Én is egy hete még ott strandoltam a 28 fokos vízben.
Fszevanak szerencseje van, itt elromlik az ido, ott végig 32-35 fok lesz most egy hétig. Mi 40-43-ban voltunk. Az utolso 3 nap visszahult 33-35-re.
Jaj de jó volt Tolóban nyaralni.
Sziasztok!Aki busszal megy az készüljön a buszra meleg ruhával,takaróval!Nekünk annyira nyomták a légkondit hazafelé,hogy sikerült taknyossá válnom Szóval tényleg egy jó tanács!
Egyre közelebb van az indulás időpontja végre számunkra is! Remélem az időjárás előrejelzés még változik pár nap alatt, mert jelenleg nem mutat sajnos felhőtlenül jó időt!
Szia Encike, szerintem jó idő lesz, az előrejelzések szerintem nem azt mutatják ami a valóság. Holnap jön haza fszeva azt hiszem, remélem ő ír friss infókat amit tudsz használni. Amikor én voltam augusztus 26-tól, 30-31 fokot jeleztek előre, ott meg 40-43 között mozgott, az utolsó 2-3 napban hűlt vissza 33-35-re.
Szia fekikecske! Remélem igazad lesz! Már vagy négy helyen néztem az előrejelzést, de mindenhol más mutat....
Fszevát már nagyon várom, remélem csütörtökön még tudok tőle kérdezni pár dolgot!
Az idő miatt pedig ne aggódjatok Tolóban még jó idő van október közepéig végéig és a rossz idő is inkább esősnek mondható sem mint hidegnek. . Tenger hőfoka is pont ideális lesz.