Szia buda! Olimpic Beach-en mi is voltunk már, Paralián. Most is oda szerettünk volna menni, csak már nem volt hely, egy apartmanba se, így lett belőle Nei Pori. 2008-ban voltunk az Ibusszal, akkor a Villa Aegonba szálltunk meg, nagyon jó kis hely. Tudom ajánlani mindenkinek.
Szia csabaiagnes!
Most látom, mi egyidőben leszünk Nei Poriban, de mi néhány nappal később megyünk. Ti melyik apartmanban lesztek?
Örülök, hogy tetszenek a képeink.
https://www.youtube.com/watch?v=mcHgpghcZPc&feature=youtu.be Regi Porirol egy kis izelito.
Igazán felcsigáztad a fantáziámat én abban a tudatban éltem mint Pori teljesen megszűnt engem úgy tájékoztattak, de ígérem utána járok meg kérdezem az idegen vezetőt, " Máriát" ha még ő lesz mi az igazság itt Pori körül?
És ha tehetem meg is keresem. "Pori-t"
Szia Évicica!!
Láttam Te is bejelentkeztél!Már csak 31 nap és indulunk!!Neked meg már annyi sincs,tök jó lesz!!!
Alig várom,hogy talizzunk és egy nagyot bulizzunk!!
Ha van valaki aki szeretne egy jót szórakozni és imád táncolni azt szeretettel várjuk a társaságunkba!!!
milo00!
Köszönöm az infót,biztos meg fogjuk találni!!Remélem jó lesz valamelyik,ha meg mégsem akkor átmegyünk ahogy mondtad Platamonba!!
Csak attól félek,hogy még elég szezon eleje lesz és lesznek e egyáltalán,bár beszélgettem az utazási irodás hölggyel és azt mondta,hogy jóformán az összes görög út elfogyott már!!!
Akkor talán csak lesz ott valaki rajtunk kívül is!!!
Én is láttam egy pár embert akik aug. 8-tól lesznek kint Nei Porin.
Mi az Ibusznál fizettük be, autóval megyünk és a Dimitra apartmanban lesz a szállásunk. A képek pedig tényleg jók. Én is szeretnék feltenni, de nem akar sikerülni.
https://www.youtube.com/watch?v=mcHgpghcZPc&feature=youtu.be Regi Porirol egy kis izelito.
Igazán felcsigáztad a fantáziámat én abban a tudatban éltem mint Pori teljesen megszűnt engem úgy tájékoztattak, de ígérem utána járok meg kérdezem az idegen vezetőt, " Máriát" ha még ő lesz mi az igazság itt Pori körül?
És ha tehetem meg is keresem. "Pori-t"
A GOOGLE térképen nézd meg Pori-hoz még csak út sem megy, én 1995-ben voltam kint először akkor még egy-két évig Platamonas irányában volt egy tábla ami mutatta PORI-t, de már az sem látható. Azonban nem össze tévesztendő PORI és POROI nézzétek csak meg kinagyítva a térképen. Nem akartam senkit kioktatni de én már ezeknek valamikor régen utána jártam.
De ezek ellenére még egyszer utána fogok kérdezősködni Nei Poriban
Nézegettem az időjárást, mint minden évben, mielőtt indulunk Remélem jó idő lesz, bár nekünk még 70 nap van hátra. Érdekes ez a globális felmelegedés... egyre hidegebb van, de lehet, hogy csak én látom rosszul.Na mindegy. A lényeg, hogy remélem Nei Poriban jó idő van és lesz. Már nagyon várjuk az indulást és kíváncsi vagyok a rövidesen indulók élményeire és beszámolóira is, mire számítsunk majd, minden szempontból