Bármelyik szállásról olvas az ember jót és rosszat is. de az sem mindegy mennyiért mész. van jófajta szálloda Kefalónián, de az ára annyi 1 hétre , amiért apartmanba 1 hónapot eltölthetsz. Minden csak pénz kérdése. Én itthon voltam olyan 4*-os wellness hotelba, hogy a mennyezet a fürdöbe omladozott, és a jacuzzi olyan retkes volt, hogy csak na. De voltam diákszálon , ami tökéletes volt csak az ágy lehetett volna hosszabb. a kettő közt az árkülönbséget zongorázni lehet !!
Sokat nem fogok elmélkedni a dolgon. Szerintem egyikkel sem lövünk nagyon mellé. Meg ismerve magunkat, nagyon szélsőségesnek kell lennie valaminek, hogy elrontsa a nyaralásunk..
2 éve korfun voltunk. Ha ez a sziget is hasonló, akkor tetszeni fog. Ott robogóval két hét alatt bejártunk mindent. Napi 2-3 órát ültünk motoron, de volt, hogy többet is. (mondjuk nem egy huzamba) Sokat strandoltunk.. néha tavernáztunk, valamikor meg csak gyros volt a menü. Napi kétszeri kaja bőven elég volt. Nincs szükségünk 5 csillagos étkezdékre..
Ilyen hozzáállással napi 30 euróból (10ezerHUF) itt is kijöhet a kaja 2 főre??
[quote="dhcodoki"]Sokat nem fogok elmélkedni a dolgon. Szerintem egyikkel sem lövünk nagyon mellé. Meg ismerve magunkat, nagyon szélsőségesnek kell lennie valaminek, hogy elrontsa a nyaralásunk..
Szia Dhcodoki!
Szerintem is így van,Lassi nem nagy település,így bármelyik apartmant is választjátok szép nyaralásotok lesz A Tzivrast tudom,hogy jó helyen van,szép apartmanház a főút mellett.Akik itt szálltak meg tavaly elégedettek voltak,a zene pedig kb.éjfélig tart bármelyik tavernában.
Jó készülődést!
Napfény
Látom a közelben van hertz auto/motor kölcsönző. Érdemes itt motort bérelni, vagy inkább keressek másik helyet??? B-s jogsival max. mekkorát adnak?? Két személlyel használható, vagy a rendőrök nem szeretik??
Hállás köszönet a képekért .
Nagyon szépek . Még lenne egy kérdésem , Hermestöl a strand menyi idő míg le sétálnánk ? Hol érdemes kölcsönözni kocsit és árba menyi lehet ?
Választ előre is köszönöm .
Áh ugyan nincs mit köszönni:))) Szívesen segítettem..
Nincs messze a strand.. Kb 5 perc alatt oda lehet érni.. Kijössz a Hermes utcájából és egyenesen kell menni addig amíg el nem éred a strandot..)
Hát autó bérlésben nem igazan tudok neked segíteni. Mi tavaly nem béreltünk, no meg nekem nincsen jogsim..
Az idegenvezető általában szokott ajánlani egy-két kölcsönzőt, de nem biztos, hogy mindig ez az olcsóbb.. Csak tudod akikkel szerződve van az iroda azt ajánlja.. Kicsi kedvezménnyel:))) Ami nem biztos, h kedvezőbb..
De biztosan van itt olyan a fórumon aki tud majd neked ebben segíteni:)