Jólvan, na. Mondtam, hogy sok kérdésem lesz.
De azért köszi, hogy segítettél. Amúgy persze azt nem vártam volna el, hogy most figyeljen mindenki rám, meg válaszoljanak az összes kérdésemre, de ha valaki tudna valamelyikre választ adni, annak örülnék.
Nincs arra elég időm, hogy 463 oldalt elolvassak. Elég sokáig tartana...
Sziasztok!
Elég sok kérdésem lesz, ha nem baj.
Megjegyzem, hogy nem volt erőm végigolvasni mind a 462 oldalt, az elejéről elolvastam kb 30 oldalt, a végéről párat, és néhányat a közepéről találomra.
Kérdések:
1. Melyik strand a legszebb/legjobb, illetve a legrosszabb Pargán?
2. Melyik apartmanokat/hotelokat ajánljátok? [írjatok róla pár szót is, légyszi]
3. Melyik éttermet ajánljátok? Hol a legjobb a gyros?
4. Melyik fakultatív programok érik meg legjobban az árukat? Hova érdemes elmenni? Én Korfura ill. Antipaxos-Paxosra gondoltam [nem biztos, hogy jól írtam a nevét]
5. Milyenek az árak [élelmiszerek, ruhák, étteremben ételek, stb...] a magyarországiakhoz képest?
6. Mik azok a kaják amiket feltétlen meg kell kóstolni? Persze gyroson, muszakán kívül =)
7. Mi tetszett meg Pargaban?
8. Egyéb tapasztalatok, vagy bármi amit leírnál
Köszi szépen annak, aki segít
Na, ha úgy jobb lenne, akkor az utolsó 4 kérdést felejtsétek, el, és vegyétek úgy, mintha csak az első 4et tettem volna fel...
Nincs arra elég időm, hogy 463 oldalt elolvassak. Elég sokáig tartana...
Hát még megírni milyen sokáig tartott! (De gondolom, még nem most februárban indultok, nyárig bőven van idő elolvasni.)
Egyébként meg használd a keresőt, ha jó kulcsszavakat írsz be, csodákra képes!
Szia marija!
1. Mindenkinek más, nekem a Lichnos a tuti és a Valtos
2.Attól függ mivel mész. ha utazási irodával már is leszűkül
3. Sokan dicsérték a Sakis éttermet ami a Valtos felett található, nekem a Zorbas jött be.
4.Korfut a helyedben kihagynám, arra kell egy hét. Paxos szerintem kötelező Ja és az Acheron folyó is!
5.Kicsivel drágábbak
6.Amit szeretsz:D
7. Láttál te már képeket a helyről?A kis sziget, a hegyek, maga a város elhelyezkedése, a sok kirándulási lehetőség, a zegzugos utcák......é......
8.olvass!Ez is hozzátartozik szerintem az utazáshoz,nyárig van idő és így gyorsabban repülnek a napok:)
Az,hogy nem a hangyák hordták össze ezt a 463 oldalt,hanem soktiz-husz ember sokáig dolgozott vele,és ezt félresöpröd egy annyival,hogy nincs időd elolvasni,csak az egyik gond...de jó szándék érződik a soraidból,és ez a lényeg.A te szempontodból egyébként csak az lehet jó,ha legalább az utolsó 100 oldalt türelmesen végigolvasod...mert nekem a Piso volt a kedvenc strandom,Vionak pedig a Valtos és a Lichnos ,és csak ketten irtunk neked erről...most kinek hiszel?Olvasd el a strandok jellemzőit,és döntsél magad,hogy mit szeretsz...és ugyanigy az éttermekről,stb...hidd el,a tizedik oldalnál már élvezni fogod,hogy egyre közelebb kerülsz lélekben a városhoz,és jó lesz ismerősként meglátni majd éttermeket ott,stb...és ha igy is lesznek kérdéseid,szivesen válaszolunk rá,mert mindenki örül,ha segithet a másiknak,főleg,ha látjuk,hogy megtesz mindent azért,hogy tudjon...
Marija mentségére legyen mondva, hogy....
Itt Ti nagyon sokan évek óta tagok vagytok, folyamatosan követitek az eseményeket,m így a napi 2-3 hozzászólást nem nehéz követni, időben sem sok napi 10-15 percet itt tölteni. Viszont itt 2006-2007-től több száz oldal gyűlt össze. És ez csak egy topik. Valóban nincs az embernek sem elég ideje, sem ereje végigolvasni mindent. Főleg nem úgy, hogy szinte mindenhol azt látni, hogy egymást marják az emberek. Én már kb 3 hete olvasok szépen szorgalmasan, napi több órát töltök el azzal hogy olvasok, (és ez csak erre a topikra vonatkozik) de, ezt nem mindenki teheti meg. Mivel úgy döntöttünk Parga előtt egy két napon Lefkadán is eltöltünk így kénytelen vagyok azt a jópárszáz oldalt is átnézni, hogy Lefkadáról is képben legyek. Valljuk be őszintén ez időben rengeteg. Másrész lehet visszaolvasni igen, de nem felétlenül 2007-2008-2009es adatokra vagyunk kiváncsiak, hanem frissekre. Akik meg unják már a sok kérdést, azok egyszerűen ne válaszoljanak, majd válaszolnak azok, akiknek frissek az élményeik, friss a fórumozás élménye is és szívesen válaszolnak. De bizony a topikok fele azért duzzad akkora terjedelemre pont, mert mindenki csak a vállát veregeti, hogy én már ezerszer leírtam olvass vissza és kezdődik a vita...így elmegy az ember kedve az olvasástól is. A Lefkadás topikban már fel sem merem tenni a kérdésem, mert tutira leszólnának, hogy kb 5 éve már egyszer valahol valaki ez leírta...
Szóval Marija! Egyet ígérhetek. Mi Június 6-án indulunk Pargara, nem tudom Ti mikor mentek, de ha utánunk, akkor ha még mindig itt leszünk a fórumon mindketten, szívesen leírom majd neked a friss infókat amik érdekelnek.
Hátha valakit érdekel. A Neoline is utaztat idén Pargára:
"Két ház lesz Pargán, mindkettő szinte egymás mellett.
Az egyik házban 9 lakást kaptunk (Kardanis ház: 4 db 2 ágyas, 2 db 3 ágyas, 3 db 4 ágyas), a másikban pedig 3-at (Dokos ház: 2-3 ágyasok).
Így összesen 12 lakásunk lesz (max. 35 fő), mindegyik stúdiólakás, ami azt jelenti, hogy egy légterűek. Felszereltségüket teintve ugyanaz, mint Nei Porin."
Szia kittike a legfrisseb infók úgy 50-oldalal ezelőt vannak iletve a beszámolókban plusz még a képeket is megnézhetitek
Tavaly én is elöször mentem Pargára ill. Lefkadára kedves utitársunkal Fazikával és nagyából mindent megtaláltunk itt a fórumon
Engem például érdekelne,mert 2 napja próbálom felvenni a kapcsolatot a Waltertravellel,de az e-mailra nem válaszolnak,a vezetékes telefonra meg azt mondják,hogy nem megfelelő számn.Már hivtam Pokornyik Valter mobilját,ami még 2009-ből maradt meg nálam,de ő is ugyanazt a számot adta...az Apollonnál nem volt már hely,igy érdekelne egy uj iroda a piacon...mit kell tudni erről a Neolineről...én még nem hallottam.
Én sem ismerem őket, de piszok jó áraik vannak és a két szállás is nagyon jó helyen van és képek alapján szép is.
A honlapjukon http://www.kalandozastravel.hu/ megtalálsz minden infót. Próbáltam az utazási irodák topikban utánanézni nekik, de nem sok találatot adott ki a kereső
Köszi mindenkinek, aki próbált segíteni!
Miskolciutas: Természetesen el fogom olvasni a fórumot, de gondoltam felteszek pár kérdést, hogy addig is előbbre jussak.
Krittike: Köszi, nagyon kedves vagy =) Mi július vége-augusztus eleje felé szeretnénk nyaralni.