Tervben van , bizom benne , hogy gyalogosan valahogy meg tudjuk oldani. Egy napot rááldoznánk. Esetleg vizi taxi. Na majd kiderúl.
Szia!
Nálunk is tervben volt tavaly. A gyaloglós változat a fizikai erőnlétem miatt nem jöhetett szóba. De, lehetséges. Sőt, szervezett gyalogtúra is létezik. Ha megtalálom az oldalt, akkor beillesztem a linkjét. Esetleg, ha ráérsz keress rá, tavaly írtam róla, valamikor ilyentájt.
Ha nagy túrások vagytok, akkor a koordináták, és egy iránytű segítségével akár neki is lehet vágni.
Vagy, Agia Kiriaki Beachen lehet motorcsónakot bérelni. És át hajókázni....
A mi esetünkben ez sem jött össze, mert aznap már viharos szél volt, este pedig megérkezett egy óriási vihar. Árra nem emlékszem, hogy ki lett volna írna, de a bérlési plakátra igen. Sajnos, nem kérdeztük meg...
Nem lesz egyszerű, de úttörők mindig voltak és lesznek Módszerváltás ide vagy oda Itt a túralink
Sok szerencsét hozzá, akár a vízi utat választjátok, akár a gyalogtúrát, biztosan nagy élmény lesz!!
Szerintem marad a gyalogtúra , a honlapjukon úgy olvasom , hogy van "könnyitett" lehetőség is. A motorcsónak bérléstől én egy kicsit félek. Kako Lagadi meg Fteri nagyon megfogott képek alapján.
Sziasztok! Az idén ősztöl én is gyarapitom Kefalónia látogatóinak a számát!Elolvastam az összes hozzászólást, rengeteg hasznos dolgot megtudtam tőletek! Már alig várom ,hogy a szigetre lépjek, de sajnos elég sokat kell még addig aludnom! Van esetleg valaki aki ismeri a Nirides apartmanházat Skalaban? Üdv
Légy üdvözölve a fórumon! Sajnos a kérdezett házról nincs infóm, sőt még nem is hallottam róla. De ha egyéb kérdésed lesz, tedd fel bátran, ha tudunk, segítünk.
Sziasztok!
Nekünk is az idei célpont Kefalónia! Már jó pár órája olvasom a fórumot, és én is köszönöm mki nevében a sok hozzászólást, infót és segítséget!
Már kétszer voltunk Görögországban, iszonyatosan bejött a görög életérzés, biztos vagyok benne idén sem fogunk csalódni!
A Renieri apartmanba megyünk, jön még oda valaki augusztus végén?
Igen, szerintem is az apartman a legkevesebb:) Nekünk az volt mondjuk fontos,h wifi azért legyen, mert két hétre megyünk, és szeretnénk ott is útvonalakat tervezgetni a kirándulásokhoz!
Jajj,de várom már!