A héten csak read-only üzemmódban voltam, el voltam havazva!
A szilveszter sajnos úgy néz ki nekünk sem jön össze, de azért még nem adtuk fel a reményt és nem vetettük el a lehetőséget:)!
Köszönöm szépen, megnyugodtam Nem tudtam elképzelni, amint mindenki nagy kabátban forralt bort szorongatva rágcsálja a jeges gyrost
Remélem tényleg jól sikerül majd és egy felejthetetlen szilveszteri buli kerekedik majd ki a dologból. Persze azért én már titokban a jövő nyárra is készülök, ugyanis, mint köztudott és a nyarat valahogy jobban kedvelem. Ez viszont egy újdonság lesz, hiszen még sosem voltam télen Göröghonban
Úgyhogy ezt is izgalommal várom...
Szia Sancho! Szerintem tetszeni fog a téli Görögország is. Nekünk nagy élmény volt két évvel ezelőtt!
Még én is reménykedem, hogy akár nagykabátban is, de ott lehetünk!!
Sziasztok!
Kicsit elfoglalt vagyok, nem tudok sok időt a gép előtt tölteni, ha pedig igen, akkor rögtön jön a két gyerkőc, hogy ők is gépeznének...Gondolom ismerős helyzet.
Nos. Sarti a szerelem...
Először a nászutunkat töltöttük itt, úgy ajánlották a helyi utazási rodában még a szép múltú Jorgos Travellel mentünk busszal. Egy központi apartmanban laktunk, nagyon tetszett, el is határoztuk, hogy következő évben visszamegyünk. Mindez 1992-ben történt. Született két szép, okos gyermekünk, építkeztünk, növeltük a családi alpot, így jutottunk el végre Sartira ismét...2010. augusztus 15-24-ig voltunk ott. A Grand Tours-szal mentünk busszal, kicsit fárasztó volt, sokat kellett állni a határokon, de a két sofőr mindent megtett az érdekünkben. A hangulat is klassz volt, nem volt "idegesítő" utas, mindenki vidáman várta a nyaralás kezdetét, a megérkezést. A Sati Holyday apartmanban laktunk, ahová reggel érkeztünk meg, a szobákat pedig folyamatosan adták át, mi fél kettő körül költöztünk, de addig is a vízben töltöttük el azt a néhány órát. Apa volt az őr, ő ingázott, mikor kell felmenni pakolni. Az apartman tágas, bár tesómék három ágyasban kicsit szűkösebben voltak, de ott töltöttük el a legkevesebb időt, mi általában a szállásokat tényleg csak alvásra használjuk, szeretünk élni. Azért a klímát bekapcsoltuk, az sem került sokba, az elején kifizettük, semmi gond nem volt.
A fakultatív kirándulásokat hanyagoltuk, mi voltunk a férjemmel a Meteoráknál anno 1992, felajánlottuk a gyermekeknek, akik még a szavazás kedvéért sem hagyták abba a búvárkodást. A vízből nem jöttek ki csak kétszer: ebédidőben és este, amikor már besötétedett.
Valamit azonban nem hagyhattunk ki: A KALÓZTÚRÁT. Ezt a programot tulajdonképpen a fórumnak köszönhetjük, vagyis Nektek, és itt most meg is köszönöm. Felejthetetlen élmény. A delfinek is jöttek, bár öcsém szerint beöltözött statiszták voltak, olyan pontosan időzítettek... Szerencsénk volt, mert a héten mi mentünk utoljára, utána feltámadt a szél, nem futottak ki Attiláék. A szél hozott egy tragédiát is, a helikopter hangjára ébredtünk és sajnos csak este került elő a test a hullámokból. Attila ott volt a balesetnél, este elmondta, mentőmellény, úszógumi, matrac nélkül ne menjünk soha a hullámzó vízbe, a harmadik sor hullám már életveszélyes segítség nélkül. Nagyon megrendítő eset, sajnos ez is felejthetetlen. A dolog furcsasága, hogy előző nap a mi fiunkat kereste a család, mert elveszítettük szem elől egy zsúfolt öbölben Vourvouruban. Ő szerencsére előkerült, mit sem sejtve a mi ijedtségünkből. Végig a parton volt, nem talált egy sünt sem, ezen mérgelődött.
Sünöket Sartiban találtunk rengeteg kagylóval, csigával. Az öbölben látttunk polipot és egy sárkányhalat is, majdnem beleléptünk, jó a szemüveg...
Esténként mindig besétáltunk Sartiba, nagyon jókat ettünk, főleg óriáspalacsintát és giroszt, de kipróbáltuk a rántott kagylót is, nagyon finom. Ami mindenki kedvence lett, az a feta krokett. Sajnos csak ott lehet kapni, tehát jövőre vissza kell térnünk Sartira.
Én is bízom benne, hogy minden oké lesz és jól érezzük majd magunkat Majd drukkolok, hogy Nektek is összejöjjön a dolog. Decemberig kell jelentkezni, hátha összejön Aztán tudtok venni egy másik matricát az autóra, hogy ne legyen összekarcolva
Én nagyon örülnék ha összejönne és ott is le tudnánk ülni valami nemes görög nedű mellé Nekem tulajdonképpen mindegy hogy mavro vagy retsina, de nyáron egyértelműen Mythos
Úgyhogy továbbra is drukkolok, mert hétvégén is nagyon jól éreztem magam és így azt hiszem nem lenne gond a kinti borozás sem
Sancho, úgy néz ki már kész tény, hogy megyünk decemberben, igaz a Zolinak még nem írtunk, mert Zoli szinte nincs is itthon és azért még kellene róla beszélni.
Remélem nem késő még jelentkezni, a héten mindenképpen eldöntjük biztosra!
Örülök, hogy jól érezted magad, kicsit féltem, hogy megbántottalak, olyan gyorsan elrohantatok, de akkor megnyugodtam.
Szia Anikó!
Ezek szerint nem hiába beszéltem Olympiában Zeussal és Poszeidonnal. Még az idén Hellasz földjére lépsz és látod a csodálatos Égei tengert.
Ugye nem hitted volna. Nagyon örülök, ha sikerül Nektek. Mondtam én, hogy ez így működik.
Üdv Josza
Na ennek nagyon örülök Mondtam én, hogy drukkolok Nem bántottál meg, sőt szívesen maradtam is volna, mert annyira jól éreztem magam. De már késő is volt, meg az igazság az, hogy az is az indulás mellett szólt, hogy nézni akartátok a tv-t és nem akartunk zavarni. Akkor Göröghonban együtt leszünk Bár bízom benne, hogy azért még előtte is összefutunk Mi a Kiriakis apartmanban leszünk
Nem tudom mennyien jelentkeztek eddig, de szerintem nem késtetek le még semmiről
Kedves Josza, remélem addig már nem haragszanak meg az "Istenek" és tényleg segítenek.
Aranyos vagy, tudtam rád számíthatok.
Ti nem akartok jönni? Tudom voltak gondok, de hátha egy kis utazás jól jönne!??
Kedves Josza, remélem addig már nem haragszanak meg az "Istenek" és tényleg segítenek.
Aranyos vagy, tudtam rád számíthatok.
Ti nem akartok jönni? Tudom voltak gondok, de hátha egy kis utazás jól jönne!??
Drága Anikó!
Az utazás jól jönne, de hozzávaló pénz nem akar jól jönni. Ilyen ez a betegség. Nem elég, hogy kínokkal jár, még baromira sokba is kerül.
Meg aztán nem tudom, hogy addigra lesz e olyan állapotban Cilla, hogy egy ekkora útra vállalkozhasson? Jó készülülődést Neked és mindenkinek. Mi most maradunk és lábadozunk, de gondolatban Veletek vagyunk.
Üdv: Josza
Sancho, én is nagyon remélem, hogy így lesz. Örülök, ha jól éreztétek magatokat én is szivesen összefutok még utazás előtt!
És főleg Görögországban!!!
Írtam privit, kérlek válaszolj, ha ráérsz! Köszi.
Josza, sajnos nagyon tudom, mi az, amiről írsz. Tudod én is megszenvedtem a magamét, de tudom túllesztek rajta, hisz nagyon pozitív a hozzáállásotok! Sok erőt kívánok Cillának, és Neked is, és remélem szilveszterezünk egyszer együtt Görögországban!?