Mi pár hete érkeztünk haza Tsiliviből.
A partja homokos, lassan mélyülő, időnként picit szeles.
A tengerpart nyüzsis, van mozgás, de jó hosszú, így mindenki kényelmesen elfér.
A napágyak bérleti díja 6 euro/nap, egyes részeken fogyasztás ellenében is használhatóak.
A Christina ap. szép, viszonylag nyugodt, viszont a tengerparttól picit távolabb fekszik, legalábbis a központi strandtól, van egy hozzá közelebbi is.
Ma kicsit néztek a bankban mikor felvettem 500 eurt és 400-at 5 ben meg 10 ben kértem...
Mondtam megyek Gorogbe a bankos csajszi meg mosolygott és mondta nem én voltam már az elso!
Jó utat nektek szaky23 és enci0615!
Szerintem többen is kíváncsiak vagyunk, hogy jelenleg mit lehet érezni az üdülőövezetekben a kinti dolgokból. Ha kérhetném többek között majd ezt is megosztanátok velünk? Kellemes időtöltést és jó utat nektek!
szaky23 írta:
Ma kicsit néztek a bankban mikor felvettem 500 eurt és 400-at 5 ben meg 10 ben kértem...
Mondtam megyek Gorogbe a bankos csajszi meg mosolygott és mondta nem én voltam már az elso!
A nyaralás után természetesen lefogom írni a tapasztalatinkat:).
Egyik ismerősünk most is kint van, bár nem Zakinthoson, de azt mondta,hogy semmit nem lehet érezni a "görög helyzetből", hogy nagyon kedvesek a görögök, csak haragszanak a médiára, mert miattuk sokan visszamondták az utakat.
Érdeklődnék, hogy Gerakas-ra csak bérelt járművel juthatok el Laganasból, vagy megy arrafelé tömegközlekedés is?
Esetleg ha bérelek motorcsónakot, azzal elmehetek odáig és az kb mennyi idő?
Köszi.
Sziasztok! Zakynthosra utazunk és szeretnék érdeklődni, ha valakinek van infója az árakról, beleértve az alkohol árakat is, főleg a sör ára érdekelne a boltokban, és nem a bárokban, vagy éttermekben?! Köszi előre is!