Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 465 466 467 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Omega | #210388 Üzenet | 2013-09-26 23:12:16 | Válasz a #210346. hsz-ra
Sziasztok!
Köszi mindenkitől az infót!Hajnalban idulás,a gurulós tatyó puposodik már...icon_smile.gif
Az idő izginek látszik most.Ha pár napot tudunk pancsizni akkor már megérte,főleg ha tényleg ilyen jó ez a Toló meg a gyroszok...icon_wink.gif
  Fekikecske | #210389 Üzenet | 2013-09-27 06:18:10 |
Szia Omega, jó nyaralast kívanok nektek, biztos nagyon jó lesz, ha esetleg nem tudtok sokat furdeni, akkor se bankodjatok, nagyon jó kirandulásokat lehet tenni, varom a beszamolodat ha megjottetek.
  Fszeva | #210404 Üzenet | 2013-09-28 00:54:48 | Válasz a #210388. hsz-ra Előzmény #210388
Omega, kívánom, hogy jó időtök legyen, érezzétek magatokat jól! icon_smile.gif
  Encike06 | #210456 Üzenet | 2013-09-30 13:38:02 |
Újra itthon..... icon_sad.gif
Tolo gyönyörű hely! Nagyon örülök, hogy ezt a helyet választottuk! A Demos apartmanban volt a szállásunk, amivel teljesen meg voltunk elégedve! Minden nap kivitték a szemetet, ágyneműt és törölközőt cseréltek a hét közepén, adtak wc papírt, ráadásul a takarítónő nagyon kedves volt mindig.
Annyi látnivaló van ezen a helyen, hogy kevésnek éreztük az ott töltött egy hetet. Jártunk Athénban, Nafplionban, bejártuk Tolo minden szegletét, fantasztikus képeket készítve!
A souvlakis gyros megoldása után kipróbáltuk Iliásnál a disznóhúsost! Tényleg nagyon finom volt!!!
Szerencsére egészen kegyes volt hozzánk az időjárás is! Igaz érkezésünk estéjén esett, és még másnap is elég felhős és esős volt a nap, de utána 30 fok alatt soha nem volt napközben a hőmérséklet! icon_smile.gif A tenger gyönyörű tiszta,és kellemesen langyos volt!
A hangulatunkat egyedül a hazafelé való utazás rontotta el. Szegeden öt órát vártunk a Grand Tours Törökországból érkező buszaira! Így összességében 31 órásra sikeredett az út. Nem sokkal éjfél előtt értünk haza, eléggé kimerülten!
  Fekikecske | #210469 Üzenet | 2013-09-30 20:10:43 |
Örulok Encike, hogy teszett Tolo, kár, hogy Hydrát kihagytátok. Tolora tenyleg kevés az egy hét, én is visszamennék újra, de valahogy úgy vagyok vele, hogy annyi szép hely van nem akarok ugyanoda menni kétszer, mert sok hely van még tervbe véve, jovore Parga vagy Lefkada. De nem is tudok minden évben nyaralni, 2006-ban voltam Stavrosban, 2011-ben Sartiban és most Tolóban.
Örulok, hogy Ilias sertés gyrosa ízlett, mert szerintem király. A csirkés szerintem sem csúcs.
Odafelé mennyi volt az út, nekunk 23 oda és vissza is.
Lehet, hogy nem bírtam volna 5 orat Szegeden örlődni és felultem volna a helyi buszra vagy vonatra és irány haza icon_biggrin.gif Bár a sok csomaggal az sem egyszeru.
Athen tetszett? Engem teljesen elvarázsolt.

icon_smile.gif
  Fszeva | #210481 Üzenet | 2013-09-30 23:33:42 | Válasz a #210456. hsz-ra Előzmény #210456
Szia Encike! Épp ma gondoltam rád, hogy mikor érkeztek haza. Örülök, hogy ennyire tetszett Tolo és hogy ennyire jó időtök volt! Miért kellett megvárni a Törökországból jövő buszokat? Gyűjtőbusz? Azért ez baromi nagy szívatás. Na ezért is maradok inkább az Apollonnál. Tényleg nektek hideg volt a buszon? Napközben melyik strandra mentetek le?
  Fszeva | #210482 Üzenet | 2013-09-30 23:36:14 |
Marcsi és Zsolti! Ha olvasnátok, érdekelne, hogy milyen volt a második hely, milyen volt a szállás, az idő? Melyik hely tetszett jobban?
  Anyuci68 | #210485 Üzenet | 2013-10-01 08:33:05 | Válasz a #210456. hsz-ra Előzmény #210456
Üdv itthon Encike! Nektek is nagyon hamar eltelt. A legrosszabb része a nyaralásnak mindig a hazaérkezés icon_sad.gif!
Mi pont a buszoztatás miatt nem mentünk a Grand-dal, pedig a szállásaik tetszettek a honlapjukon, a Demos meg pláne. Így maradtunk mi is az Apollonnál, és most nem is bántuk meg. Azért, hogy nyújtsak egy kis "vigaszt", a két hét is nagyon gyorsan telt, már nem is tudom, mennyi időre kéne kimenni, hogy utána nem fájó szívvel kelljen hazajönni. Mennék én egy hónapra is, csak legyen aki kifizesse.
Toloba szívesen visszamennék még, de jövőre mi is Pargával szemezünk. Amellett tényleg sok szép hely van, ahová még elutazna az ember. Sajnos az utazási irodák ajánlatai között elég gyér a - minket is érdeklő - választék, már ami a busszal elérhető nyaralóhelyeket illeti.
  Encike06 | #210491 Üzenet | 2013-10-01 13:13:17 | Válasz a #210469. hsz-ra Előzmény #210469
Szerettünk volna menni Hydrára is, de a tengerpart is vonzott bennünket. Úgy döntöttünk legalább két napot szeretnénk napozással és fürdéssel tölteni, így választani kellett a programok között. Mivel Athént pedig nagyon szerettem volna látni, így nem volt kérdés, hogy hová nem megyünk! icon_smile.gif De tény, hogy mindenki nagyon dicsérte Hydra szépségét!
Körbe jártuk egész Tolót, de végül mindig az Elena apartmantól nem messze lévő bár előtt pakoltunk le. A nagy strand igazából nem jött be. Nem azért mert messze volt, egyszerűen csak hangulatosabbnak éreztük itt.
Meglepődve olvastam, hogy többen is Pargára készültök jövőre. Furcsa módon én is azt szúrtam ki útcélnak! icon_smile.gif
A gyűjtőjáratok miatt kellett Szegeden öt órát várakoznunk.....Mivel mi Egerből indultunk, a Grand ajánlatai voltak a legkedvezőbbek számunkra. Igazából még meg is érteném a dolgot, hiszen a határokon nagyon el lehet csúszni....( A magyarországi határnál mi másfél órát várakoztunk, mire sikerült bejutni az országba.) Ami azonban elég furcsa, az -az, hogy Törökországból már eleve 3 órás késéssel indultak el az ott nyaraló utasok, míg mi a tervezett idő előtt negyed órával! Így összességében 31 órás lett az út....Bevallom elég hosszú volt! icon_smile.gif
  Encike06 | #210492 Üzenet | 2013-10-01 13:15:51 |
Azt még elfelejtettem írni, hogy szerencsére fűtöttek a buszon, így nem volt hideg, de még ennek ellenére is szükség volt éjszakára egy vékony plédre!
  Anyuci68 | #210493 Üzenet | 2013-10-01 15:06:40 | Válasz a #210491. hsz-ra Előzmény #210491
Hydra nekünk is kimaradt, így legalább lesz majd miért visszamenni. Viszont így legalább voltunk Epidavrosban és Mükénében is, ahol eddig még nem volt szerencsém járni, csakúgy, mint Nafplioban. Athénban én már voltam, de mivel a lányom is szerette volna látni, természetesen oda is elmentünk. Plusz még volt esti hajókázás Nafplioba. Nappal is tetszett, de éjszaka különösen hangulatos volt.
Kis családom nagyon rámozdult Pargára, reméljük összejön jövőre. Úgy tűnik, nem leszünk egyedül icon_smile.gif.
  Fekikecske | #210496 Üzenet | 2013-10-01 18:53:06 |
Nekem Epidavrosz és Mukene maradt ki. Athen, Hydra és Napflio fért bele, és
rengeteg strandolas. Hydra nagyon szép és érdekes hely. 3 óra a hajóval, ha szerencse van delfinek is jonnek, mi láttunk. Hydran lehet strandolni, tehát nem strandmentes nap, ráadásul nyílt tengerben ami nagyon klassz. Nagyon hullamzik ha elmegy egy hajó és igen nagy forgalmat bonyolítanak, mert se auto se busz, csak gyalog vagy oszverrel lehet kozlekedni. Nagyon tetszett, hogy a házak elott nem autok, hanem oszverek parkoltak. Kb 3 orank volt Hydran, utana mentunk Spetsesre, ott nem nagyon néztunk korul, mert nem annyira szép mint Hydra, ott is strandoltunk. Este fél 8 utan értunk vissza és még aznap este mentunk az éjszakai Napflio hajokazasra.
  Fszeva | #210499 Üzenet | 2013-10-01 22:24:40 |
Nekünk is Epidavrosz és Mukene maradt ki, de jövőre mindenképp megnézzük. Úgy tervezem, hogy 2 hétre fogunk menni.
Láttátok az időjárás előre jelzést? A héten már nem lesz strandidő. Omega most van kint ha jól emlékszem, kíváncsi vagyok mit fog mesélni.
  Fekikecske | #210500 Üzenet | 2013-10-02 05:57:08 |
Nagyon jó képet tettél fel Hydrarol, megint átéltem az egészet. Bár mi is rengeteget fotoztunk.
Remelem azert Omeganak lesz jó ideje is, mert én azt tapasztaltam itt a forumon, hogy mindenkinek kicsit jobb ideje volt mint amit elorejelzes írt.
A mi idonkben szeptember elejen 35 fokot írtak és volt 40-43 is.
Encikénél is rosszabbat írt és 30 fokban voltak ott.
Én mondjuk szeptember 15-ig szeretem a görög nyaralasokat, utana már bármi johet, esos idoszak is.
  Encike06 | #210504 Üzenet | 2013-10-02 10:02:18 |
Teljesen véletlenül sikerült Omegáékkal találkoznom! Szombat délután négy óra körül még 32 fokot mutatott a hőmérő....éppen akkor indultak strandolni! icon_smile.gif (Mi meg sajnos haza! )
Remélem, ha már itthon lesznek, jön egy kis beszámolóval az időjárást illetően.
Azt azonban észre vettem, hogy legalább 4-5 fokkal kevesebbet mutatott az előrejelzés, mint ami valójában volt ott....az eső azonban sajnos bejött! icon_sad.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 465 466 467 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu