A Kalandozás travel is jó árai vannak de ez már túlon túl- olcsó és a hegyeken túl vannak a szálláshelyek meg kilóméterekre min 3- 4 kmre vannak a srandoktól - Aki nem akar gyalógolni naponta min 6 km annak nem ajánlanám! lehet ezért olcsó de, ez miatt már mi nem velük fogunk utazni az már biztos!
Hegyeken túl? Te milyen térképet néztél?A kalandozás travel két szállása van szerintem a legközelebb a városi strandhoz és a Piso Krioneri-hez
Mondom ezt úgy, hogy tavaly a walterrel voltam a Mimisben, 2007.-ben pedig az Aeolus-al a Zachariasban.
vpiko!
Még reklám célból sem illik dezinformálni kedves érdeklődőt. Se a hegyeken, de még a városon túl sincsenek az említett helyek. Theiának és Vionak teljesen igaza van.
Köszi,konyú,hogy irtad,és mindenki másnak is-mert többen megirták...ezért is szégyen,de tény,hogy a saját bénaságom miatt nem sikerült...ugyanis a hálózati telefonunkon hivtam,és utána már csak a hivásismétlőt nyomtam meg,Igy többször elmondta nekem,hogy nem jó a szám...Nem lehet,-gondoltam-hogy mindenki fel tudja hivni,csdak én nem...és megnéztem a hivott számot.Ezt kellett volna már rögtön....ugyanis a 06 56 helyett 00 56-ot ütöttem.Mikor erre rájöttem,már rögtön tudtam beszélni velük!
Sziasztok!
Hátha tudja valaki,aki már járt ott:
Az Apollon Travel-es Margarita apartmanokban melyik szinten vannak a háromágyas szobák? Földszinten vagy az emeleten is?
Olvastam több helyen,hogy elég gyenge a konyha felszereltsége. Mi szeretnénk egyszer-kétszer főzni is,de a fél konyhát nem akarjuk magunkkal cipelni....
Úgy rémlik,tavaly amikor arra sétáltunk,hogy valamilyen bolt,vagy motorkölcsönző működik az épület aljában ?!?
Mennyire zajos az apartman környéke?
Köszi annak,aki válaszol.
Mi a Bakasban voltunk, igaz májusban, de akkor csendes volt az a környék.
A 2 apartman nagyon közel van egymáshoz.
Úgy emlékszem, hogy az apartmannál semmilyen üzlet vagy kölcsönző nem volt. A Margarita aprt.hoz adtak kapu kulcsot is, mert zárt udvarban van.
A sokat emlegetett "Coop" ület van majdnem szemben vele és valóban van a közelben 1 autó/motor kölcsönző.
Köszi Asteri!
A Coop volt az egyik kedvenc boltom tavaly....
Volt olyan ( pl. joghurt ) amit féláron vettem meg ott a Dallas szupermarket áraihoz képest.....
Érdemes szétnézni a boltokban,mert nagy árkülönbségek lehetnek.....
A Coopal szemben volt egy kis étterem,lugasos-kockás terítős,szerintem családi vállalkozás lehetett.
Nem tudod esetleg a nevét,mert isteni finom ételeik és kedvező árfekvésük volt ?!?
Bakas hoz elég messze van szerintem a fizetös.
Én Margaritában voltam és attól nem volt messze, de inkáb a Bakas feletti Kempig elött levö parkirózóba tettem a kocsit az nem fizetös.
Nem emlékszem a nevére sajnos, de hátha Katika ( Boka ) tudja, majd rákérdezek.
A Coop valóban nagyon jó üzlet, de mi a Dallasban is sokszor vásároltunk.