Azért bízzunk benne, hogy sikerül valahogy összehozni...
A kalóztanyás buli jól sikerült, elég sokan összejöttünk Még Arnoldék is ott voltak Nikivel. Volt Mavrodaphne, cipouro, halva és rengeteg emlék, amit olyan jó volt felidézni. A fórumosok közül is voltunk páran
Megbeszéltük, hogy tartunk még ilyen talit, de akkor olyan udvari, szalonnasütős partit szervezünk
Sziasztok, mi is aggódva nézzük a híreket, rákérdeztem én is Zolinál -lehet már elege van a sok érdeklődőből-, de még nem írt vissza.
Olyan kevésnek tűnik ez a létszám, ami még kellene és mégis milyen sok!
Sajnos az anyagiak biztos sokaknál közbeszólnak, de azért még ne adjuk fel, reménykedjünk!!!
Visszaolvastam... a szilvesztert az alábbi kedves fórumtársak támogatták:
Sancho.dl
Saturn
zso84
vanda
dian77
Ízisz84
Gimoth
busaianiko
GyuriEncsi
Bb62
Vadevezős
Encica
közülük páran jelezték ugyan, hogy nem tudnak menni, de ettől még szerintem nem marad el. A "100 főt" amúgy honnan vettétek/számoltátok össze?
Pedig volt és nagyon jól éreztük magunkat. Valóban ahogy elmúlt a nyár a fórum és a kalózos chat is eléggé lelassult. Na de azért mindig vagyunk páran akik ébren tartják azt a pici lángot, hogy ne álljon le teljesen a dolog. Ha megint lesz chat-es tali, akkor majd szólok.
Itt a vége... Sajnos nem jött össze a létszám, így elmarad a Sarti szilveszter
Hihetetlenül csalódott vagyok. Én és szerintem még egy páran nagyon készültünk erre az útra. Mindenesetre fura, hogy amikor megemlítettem, hogy Stavrosba lehetne menni szilveszterezni, mindenki letorkolt, hogy ugyan miért Stavros? Miért nem Sarti? Hát ezért...
Nagyon-nagyon sajnálom ! Remélem azért Stavrosba még lesz hely és görög honban ér az új év...! Sajnos engem még hosszú hónapok választanak el, hogy lássam Sartit...! De nyáron visszatérek!!!!!!!
Sajnos mi is csalódottan vettük tudomásul, hogy nem utazunk Sartiba szilveszterezni! Sajnos Stavrosba már nem akarunk menni erre a programra, mert nagyon jól éreztük magunkat, de most valami mást szerettünk volna!
Így most ennyi pénzből úgy döntöttünk, hogy teljesen más országba megyünk, igaz nem szilveszterkor, hanem karácsony előtt, de mégis kimozdulunk.
Azért jobb lett volna Görögországban lenni újra!!!
Nagyon szomorú vagyok....
Szívből sajnálom hogy végül így alakult,de ismerve téged biztos megtalálod ami kárpótolni fog ezért ,hisz vannak még további lehetőségek is.
Ha többet is kell rá várnod de akkor is megmarad neked Sarti,csak kicsit később,mert azért lesz ám újra nyár.
Mi is nagyon csalódottak vagyunk! Azt hittük, hogy napok alatt összejön a szükséges létszám... Úgy látszik kevesen vagyunk fanatikus Sarti-rajongók. Vagy "szájhagyomány" útján nem terjedt el széles körben ez a lehetőség. Talán ha hirdetve lett volna... Brada Zolitól kérdeztem, hogy jövőre újra megpróbálja-e, de érthető csalódottsága miatt egyelőre nemet mondott. Azért mi nem adjuk fel, jövőre biztosan kimegyünk szilveszterezni vagy szervezetten vagy pedig magán úton.
Amikor megtudtam hogy beindult a Sartis-szilveszter tervezés én is nagyon belelkesedtem, nem csak Sarti miatt, hanem maga a gondolat hogy külföldön érjen az új év. Kicsit jobban átgondolva az anyagiakat (plusz azt, hogy a társaságomban nem mindenki tud pikk-pakk ennyi pénzt kiadni és szabadságot kivenni a munkahelyen) a kezdeti lelkesedés csillapodott. Sajnos. Teljesen rá voltam zsongva az ötletre, és mondhatni én is Sarti-rajongó vagyok, de a körülmények azt hiszem sokkal jobban befolyásolják az embert. És hiába szeretnék elmenni, ha egyszer nem engedhetem most meg. Igaz, nem is írtam a fórumra semmi pozitívat ezzel kapcsolatban. Mindenesetre engem is elszomorít, hogy aki nagyon szerette volna, úgy néz ki nem jön össze.
Sziasztok!
Sajnos én is ismerem ezt az érzést, mikor az ember beleéli magát valamibe, amit nagyon szeretne. Fut vele sok-sok kört és a legjobb akarata és másokkal való törödése ellenére kudarcba fullad a terv. Együtt érzek Veletek és nagyon sajnálom, hogy így jártatok. Azt azonban nehezen értem meg, hogy valaki jelentkezés előtt miért nem tudja felmérni saját anyagi, vagy munkaköri helyzetét. Persze ezek után is közbejöhet bármi, ami keresztbe tesz, de ez esetben szinte senki sem nemvárt balesetre, vagy bármi előre nem látható dolog miatt lépett vissza.
Nagyon sajnálom az elvesztegetett munkát és tervezgetést. Sancho, Anikó és Zoli, meg a többiek füstbe ment tervét. Nem tisztem pálcát törni senki felett sem, meg nem is akarok, de több felelősséggel kell ilyen döntéseket hozni, főleg akkor, amikor mások sorsát is befolyásolja döntésem.
Üdv: Josza
Nagyon szépen köszönöm az együttérzéseteket! Nem tudom mi lesz szilveszterkor, ha más nem, majd nyáron kijutunk, de azért ez egy különleges dolog lett volna. Még megbeszélés tárgyát képezi, hogy esetleg Stavrosba kimegyünk, de ez majd kiderül. Ha más nem a chatesekkel szervezünk egy szilveszteri bulit.
Anikó!
Sajnálom, hogy így alakult, mert én nagyon szívesen szilvesztereztem volna Veletek, lévén nagyon kedvesek és szimpik vagytok. Remélem azért még találunk rá lehetőséget, hogy le tudjunk ülni egy pohár retsinára és mavrodaphne-ra...
Kívánom Nektek, hogy az általatok eltervezett út összejöjjön!