Infó: Nidri étterem, ahol a legtöbbet ettük, nagyon finom a kaja és Kati a magyar felszolgáló is itt dolgozott (reméljük dolgozik), ami megkönnyítette a dolgunkat.
Szia Árpi!
Természetesen szóban és nem írásban beszélgettünk
,de már olyan régen volt...Kefaloniára mikor jöttök mááááááááááááárrrrrrrrrrrrr????
Minden nap 30 fok körül van de a reggeleink és estéink nyirkosak még.
Jó nyaralást nektek! Majd mesélsz
Üdv,Pajának..
Néhány napja próbálkoztam én is a Pefanisnál és azt a választ kaptam,hogy június hónapra már nincs szabad autójuk
Tudna esetleg valaki ajánlani másik megbízható kölcsönzőt ajánlani,ahol előre le lehet foglalni az autót?
Nem fogtok csalódni Kefaloniában ,hidd el sokkal többet rejt magában mint amit képzelnek róla az emberek és bízom benne hogy én is segítem a nyaralás színvonalát mindenkinek!
Szeretettel várlak majd benneteket:)
üdv
Marcsi
Azt meg csak este vettem észre, hogy még zene is van az album alatt:) (előtte melóhelyen nézegettem, ott nem szólt:D)
Esti program volt párommal, hogy leültünk, és a Te képeidet nézegettük
A kislányotok meg csudi aranyos:)
Egészen jó írás, ügyesen összeszedte a dolgokat, ráadásul azon ritka cikkek egyike, amiknél nem kellett fogjam a fejem két kézzel. (kivéve a Myrtos fehér homokjánál, amiről egyszer már kioktattak hogy létezik, mégha a víztől x méterre, vhol középen egy kis területen is.. az ugye lényegtelen hogy egyébként a strand 95%-a kavicsos )
Ugyanis sokszor olyan blődli cikkek születnek főleg szigetes témáknál utazási magazinok oldalain, hogy aki volt már ott, annak azonnal lejön hogy a cikk írója viszont még csak véletlenül sem járt a helyszínen.
Szerintem is, arra, amire készült, pont alkalmas ez a cikk. Az is látszik, hogy írókám utána keresett ennek, annak, de nem járt még a szigeten.
De, az én figyelmemet felkeltené, és ha éppen nyaralási célpontot keresnék, akkor már volna mi alapján nézelődni, kutatni.
És erre a szigetre meg ráfér egy kis promo, sokan nem is hallottak még róla. Pedig, van mit nézni....