renault
Ezt az infót cáfolnám mer én tankolni ill bevásárolni éveken keresztül a kártyámmal teszem / OTP VISA / és még idáig mindig mindenhol elfogadták és középárfolyamon számolták.
Tranzakció után jön az sms és könyedén ki lehet számolni.
renault
Ezt az infót cáfolnám mer én tankolni ill bevásárolni éveken keresztül a kártyámmal teszem / OTP VISA / és még idáig mindig mindenhol elfogadták és középárfolyamon számolták.
Tranzakció után jön az sms és könyedén ki lehet számolni.
Szia
A tranzakcióról megjön az SMS, de Te azt nem tudod, hogy 2-3 nap múlva milyen árfolyamon fogják lekönyvelni a vásárlásodat. Az majd csak később derül ki, és a könyvelési napon érvényes eladási árfolyammal fognak számolni.
Ezt a Raiffeisen banknál ma mondták.
Szerintem kérdezz rá Te is a kártyádra, mert mi is másképp tudtuk.
Szia
A havonta jövő számlakivonaton is középárfolyamon számolta, sőt mikor erröl kérdeztem az otp-ben a csajt akkor mondta, hogy a vásárlásaim azok ingyenesek középárfolyamon számolva de ha pénzt veszek fel autómatából az sokba kerül mivel a felvett összeg 35% a kezelési és tranzakciós dij.
Pénzt felvenni nem szabad csak ha nagyon muszáj de vásárolni nyugodtan lehet.
De mint írtzam az OTP-s számla. A többit nem ismerem.
Renault | #142801 | 2010-07-06 18:40:40 | Válasz a #142800. hsz-ra
Szia
Ahány Bank annyi féle nekünk azt mondta pénz felvételnél Fix: 7 Eu számolfel
Mi is több helyen érdeklődtünk már a macedón dénár beszerezhetősége felöl, de eddig sikertelenül jártunk. Azt tanácsolták többen, hogy a határnál váltsunk, de csak akkor, ha nagyon szükséges, mert az autópályán az útdíjat euróban is fizethetjük.