A lakóautó, az a III. kategória sajnos drágább., mivel 1,3-nál magasabb
a kapuk ahogy következnek:
dínár: 990 710 2190 570 =4460
eur: 10,63 7,63 23,52 6,12=38,90
szóval brutális, hallottam olyat, hogy az autópálya melletti úton mentek , s nm fizettek
a magyar autóklub oldalon megnézhető, www.utikalauz.hu s ezen belül a baloldalon szerbia s bejön egy táblázat s sok egyéb info
van a szerb autóklub oldal:www.putevi-srbije.rs/pdf/putarina eng.pdf.
vagy egyszerűen csak beírod a kersőbe, hogy szerb autópályadíjak 2010
Június 18-kiutaztunk, Sartira s 25.-én vissza, 4.-dik alkalommal jártunk Sartin, s előtte egyszer Stavros. Szerbia-Macedóni-Görög.o.
Kártyán jó ha van pénz vész esetére, s elfogadják, csak az a baj, hogy előfordult már, hogy a terminál megszakadt s akkor ott várakoztat. Kellemetlen.
Minden országban, mindent euróval fizettünk, tehát tankolás, útdíj, -
semmi értelme a pénzváltogatásnak. A kutaknál a benzin euróban is megadva, s az útdíj is a kapuknál szintén kiírva euróban is.
Nem vágnak át, visszaadnak, mindenhol, még élelmiszer boltban is.
Tanács: Macedóniában előre kikészítünk 1 eurót, s odaadjuk és elveszik, s kész.-bevált gyakorlat. Minden fizetőkapunál.
Tankolni érdemes Macedóniában kifelé,még a Görög határ előtt, s visszafele is ott.Macedóniában sokkal olcsóbb. A Görögök is átjárnak. Jó a benzin.
Ezen a héten, szerdától azaz 7.-11-ig török áradat, mennek haza, Törökországba biztos dugó lesz, aki teheti Tompa, Tiszasziget, utóbbi csak 18.-ig van nyitva
Tudom, hogy egyszer már valaki beszúrt egy linket valamikor a meghatalmazásról, ami céges autó használatakor kell... de sajnos sehol nem találom! Tudnátok segíteni abban, hogy esetleg hol találom meg?
Elég sürgős lenne, jövő pénteken utazunk Sartira!
Előre is köszi!
A következő héten utazunk Zakynthosra autóval.
Egyik ismerősünktől kértük kölcsön az autót. Már sok helyen utána olvastam azzal kapcsolatban, hogy milyen nyomtatványt (kölcsönadási) kell kitölteni, de ha valaki már volt így külföldön akkor tudna nekem segíteni ebben?
sziasztok,azt szeretném megkérdezni, írtátok, hogy a makedónoknál érdemes tankolni. Lehet euróval fizetni a kutakon? Kp-vel, nem bankkártyával?
Holnapután utazunk...
-törölt nick 12762 | #142940 | 2010-07-07 10:43:02 | Válasz a #142934. hsz-ra
Kölcsönadási doksi -->ITT<--
Ha valaki esetleg kételkedik, a MAK -->ITT<-- elérhető.