01.45-kor a Film+-on Corelli kapitány mandolinja lesz Imádom ezt a filmet,tavaly Kefaloniára utazásunk előtt néztük meg először,nagy élmény volt utána ott járni,ahol forgatták Mindenkinek szívből ajánlom,aki még nem látta!
De jó! Már nagyon vártam ezt a filmet. (Június közepén már játszották kint Görögországban - ahogy láttam Thesszalonikiben egy moziműsorban amikor kint jártunk)
Látta már valaki a "Mielőtt éjfélt üt az óra" c. filmet? Érdemes moziba menni érte?
Más:
Aug. 30-án ismét vetíti az M1 a Mikonosz királyai-t 20:15-kor.
Aki még nem látta, nem tudta megszerezni vagy csak "görög fun" lehet ismét szórakozni egy jót
Szia!
Én nagy reményekkel ültem le a filmet megnézni, hátha a nyaralás előtt átjár még egy kis görög feeling, de nekem hatalmas csalódás volt. Görögországból nem sokat mutat, rengeteg benne a (sztem) felesleges párbeszéd, és a végén nekem tök olyan volt, mintha nem is szólna semmiről, alig vártam, hogy vége legyen. Ha nem vársz sokat tőle, akkor nem fogsz csalódni, bár ízlések és pofonok, lehet neked tetszeni fog, de én tuti kitéptem volna a hajam, ha ezt moziban néztem volna meg, és pénzt adtam volna érte.
Barbi
a mai mozi árak mellett sztem nem éri meg, ráadásul szinkronos is ott, azt meg én nem szeretem, de ez az egyéni szoc. problémám.
aki látta az első két részt (és főleg az elsőt) annak sztem tetszeni fog, hiszen érdekli a két 'régi ismerős' sorsa. plusz háttérként (de valóban csak háttérként, a lényeg a két főszereplő kettőse, beszélgetése) ott van görögország.