Melyik részre utazol?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 47 48 49 ... 78 79 80   >
Üzenet
  Banya0 | #59357 Üzenet | 2008-05-05 18:48:46 |
Sajna nekem is van olyan ismerõsöm, akinek spanyolországi nyaralása "úszott el". (ez speciel az Eurotours miatt)
A Jorgos botrány is elég kemény volt, én voltam velük nyaralni pont abban az évben, de szerencsére június elején.
Én azért is szeretek nyár elején nyaralni menni, (egyrészt mert olcsóbb), másrészt általában a csõdöt nyár vége felé szokták bejelenteni.
Ezért parázok most egy kicsit az aug. 8-i indulás miatt, nem éppen a nyár eleje.... , nem kevés pénzünk úszna el.

Bocsika, a tavalyi buszos útnál fejenként egy kézitáskát vihettünk fel a buszra, a többi cuccot alulra kellett berakni, és útközben nem szerették ha valaki onnét akart valamit kivenni. Erre kell figyelni, hogy minden nálad legyen a kézitáskában , amire szükség lehet. De gondolom ezt elmondták az utazási irodában.
  Bocsika | #59361 Üzenet | 2008-05-05 19:01:50 | Válasz a #59351. hsz-ra Előzmény #59351
erici!
Meg követlek,nekem sem lehet mindenrõl ponto infóm de tudom,hogy volt olyan akiért taxival mentek Stavrosból Paráliára és úgy hozták haza Stavrosból.Úgy gondolom,hogy az elkövetkezendõbe senkinek ne legyen semmilyen rossz élménye egyik utazási irodával sem.Legyen az a legkisebb avagy a legnagyobb.
  Bocsika | #59362 Üzenet | 2008-05-05 19:09:13 |
Banya0!
Ezekkel azért tisztában vagyok de két az két hét nem mehetünk el gyerekel egy fürdõrucival.Bár úgy állnék anyagilag.Minden félelmem ellenére már nagyon várom,hogy OTT legyünk.
  Banya0 | #59368 Üzenet | 2008-05-05 19:22:18 | Válasz a #59362. hsz-ra Előzmény #59362
Amúgy én is hajlamos vagyok bepakolni a fél házat, ez nálam is örök gond! Tavaly meg is szívtam, mert csak takarót vittem fel a buszra, de kispárnát nem, ami tök jól jött volna, mert legalább éjszaka az ablaknak neki tudtam volna dõlni. Igy esélyem se volt az alvásra... Ja, és elég durván nyomatták a légkondit a buszon, volt aki meg is fázott icon_cry.gif

Önellátóba mentek? mert gondolom akkor kaját is visztek.
  Bocsika | #59370 Üzenet | 2008-05-05 19:54:27 |
Igen önellátóba megyünk.A kaja becsomagolásától nem tartok mert 1 hûtõtáskába belefér remélem,már kaja ügyben rutinosan pakolunk.Takaró,párna,már a listán van.Szoktam listát készíteni és évrõl évre csak elõ veszem,nagy segítség.
  Banya0 | #59578 Üzenet | 2008-05-07 07:39:03 | Válasz a #59370. hsz-ra Előzmény #59370
Általában mi is önellátósba megyünk. Zacskós kaját szoktunk vinni itthonról, valamint kint gyrost szoktunk kajálni. Tavaly 1,50 Eur volt a gyros Tolo-ban, és én bõven jóllaktam vele. Idén is önellátóba megyünk, de csak minimális kaját viszünk. Majd sokat gyros-ozunk, meg néha 1-1 éttermet kipróbálunk.
  Josza2 | #59677 Üzenet | 2008-05-07 18:10:20 | Re:
bocsika írta:
erici!
Meg követlek,nekem sem lehet mindenrõl ponto infóm de tudom,hogy volt olyan akiért taxival mentek Stavrosból Paráliára és úgy hozták haza Stavrosból.

Sziasztok!
Annak idején nem a Jorgos travel bukott meg, a közhiedelemmel ellentétben, hanem az történt, hogy a Jorgos sajnos kiadta az utazásszervezést alvállalkozásba egy magyar kft-nek, amelyik több cégnek / Viva Espana,Tan Túra stb./ is végezte az utazásszervezést. Ez a cég egyszerûen lenyúlta az utasok által befizetett pénzt, ügyvezetõje megpattant. Az utaztató cégeket nem fizették ki /légitársaságok, és több busszállítást végzõ cég/. A Jorgos Travelnek mintegy 300 000 000 forintos kárt okozott, de miattuk megpadlózott a többi általa képviselt, egyébként nagyon tisztességes és jól menõ utazási cég.
Azóta Jorgos rendszeresen itt van Pesten és felügyeli a saját kezelésében mûködö utazásszevezést. A cég azóta Dias Zeus néven mûködik és nagyon korrekt, tõkeerõs és megbízható. Sokat utaztam velük csak jót tudok róluk mondani. Mindenknek csak ajánlani tudom.
Üdv: Josza
  Bocsika | #59679 Üzenet | 2008-05-07 18:38:05 |
Josza!
Látom tényleg Jorgosz függõ vagy.Én is ezt a verziót tudom,csak,hogy a Jorgos Travel volt a legnagyobb név azt hozták ki a médiában.Kár,hogy személyesen nem ismerjük egymást biztosan jól elbeszélgetnénk.
üdv:bocsika
  Banya0 | #59680 Üzenet | 2008-05-07 18:45:23 |
A Jorgos "utódja" nem a Apollón travel? Én tökre ebben a hitben voltam. Legalább most kiokosodtam. icon_surprised.gif
  Josza2 | #59681 Üzenet | 2008-05-07 18:46:39 |
bocsika írta:
Josza!
Látom tényleg Jorgosz függõ vagy.Én is ezt a verziót tudom,csak,hogy a Jorgos Travel volt a legnagyobb név azt hozták ki a médiában.Kár,hogy személyesen nem ismerjük egymást biztosan jól elbeszélgetnénk.
üdv:bocsika

Kedves Bocsika!
Elõbb tessék szépen elmenni Moraitikára. icon_biggrin.gif icon_exclaim.gif Mire visszajössz akkor én megyek Santorinire és utána összejöhetünk. icon_lol.gif icon_wink.gif
  Busaianiko | #59683 Üzenet | 2008-05-07 19:29:33 | Válasz a #59677. hsz-ra Előzmény #59677
Igaza van teljesen Joszának. Sajnos mi is a póruljárt utasok között voltunk, épp a korfui indulásunk elõtt két nappal jelentették be a csõdöt.
Azóta sincs semmi fejlemény az ügyben.
Volt szó akkor róla a TV-ben, hogy a HTC Utazásszervezõ Iroda bukott meg, illetve õk voltak a ludasok, csak szerintem mindenkinek a Jorgos Travel volt ismerõsebb és azért emlékeznek arra jóval többen.

A szomorú az benne, hogy utána kaptunk egy levelet, hogy átadták a nyomozást egy másik rendõrkapitányságnak, aztán egy-két év múlva kaptunk egy újabb levelet, hogy ismeretlen tettes hiányában beszüntették a nyomozást.
Azóta sem értem, hogy lehet ismeretlen valaki, aki még a TV-ben is nyilatkozott?!
Ráadásul kb. félévvel az eset után még volt szó róla, hogy újabb céget alapított az illetõ! Azóta mondjuk nem hallottam róla név szerint, de ez rajtunk már nem segít az említett ügyben.

Azóta most foglaltunk elõször a Dias-Zeusnál, de ez nem szándékos, így jött ki a lépés. Persze a félsz azóta is bennünk van minden indulás elõtt, dehát a remény hal meg utoljára!!! Én azért bízok, hogy nem lesz semmi baj!!! icon_lol.gif icon_lol.gif
  Josza2 | #59688 Üzenet | 2008-05-07 19:50:13 | Re:
busaianiko írta:

...mindenkinek a Jorgos Travel volt ismerõsebb és azért emlékeznek arra jóval többen.
... utána kaptunk egy levelet, hogy átadták a nyomozást egy másik rendõrkapitányságnak, aztán egy-két év múlva kaptunk egy újabb levelet, hogy ismeretlen tettes hiányában beszüntették a nyomozást.
Azóta sem értem, hogy lehet ismeretlen valaki, aki még a TV-ben is nyilatkozott?!
.. Én azért bízok, hogy nem lesz semmi baj!!! icon_lol.gif icon_lol.gif

Szia Anikó!
Rég találkoztunk.
Hát igen mindenki Jorgosékon verte el a port, holott õk is károsultak voltak. A történet jellegzetes, korunkra jellemzõ kórtörténet. Valószínûleg vagy jó rokon, vagy jó pártkatona volt, vagy csak valakirõl kínosan sokat tudott az illetõ.
Biztos, hogy nem lesz semmi baj.
  Juhi | #59697 Üzenet | 2008-05-07 21:10:09 |
Szia Anikó!
Ahogy Josza is írta, szerintem sem lesz semmi gond. Az elsõ utam Görögországba, 1993-ban, a Jorgos Travellal volt, és mondhatom, hogy az óta is velük utazok, csak a nevük változott. Az elsõ utunkon, már találkoztunk Jorgossal is személyesen, és volt szerencsénk az óta is találkozni vele. Csal jót tudok mondani róla, és az irodáról is.
  Busaianiko | #59729 Üzenet | 2008-05-07 22:38:37 |
Sziasztok! Én még nem utaztam velük, most is csak szállást foglaltunk náluk, mert autóval megyünk, de velük szemben nem volt soha egy percig sem rossz érzésem, hisz már akkor kiderült, hogy mi volt a pontos helyzet.
Most is rendesek voltak velünk eddig, mert módosítottuk a szállásfoglalásunkat, és rögtön segítõkészen álltak hozzánk, nem volt semmi gond!

Remélem a helyszinen is ezt tapasztaljuk majd!? Olvasva titeket, és az egész stavrosi fórumot én teljesen optimista vagyok. Csak ez a fránya 117 nap még, ami hátravan.... icon_sad.gif
Ez még eléggé nyomaszt engem.
  Rózsavirág | #59792 Üzenet | 2008-05-08 11:35:32 | Válasz a #59683. hsz-ra Előzmény #59683
Szia Anikó!
Mi is a Jorgos annak idején pórul járt utasai között voltunk.
Jorgos Nanakos a Dias Zeus tulajdonosa felajánlotta, hogy kétszeri utazásnál csak a busz költségeit kell fizetni, ha elállunk a feljelentéstõl,- igy kárpótol az elmaradt, de kifizetett nyaralásért. Igy voltunk egyszer Tassoson és Toloban. Rendszeresen látogatja a nyaralóhelyeket és kikéri a véleményt, hiogy az utasok mennyire vannak megelégedve,-ill. amennyiben valakinek problémája van, közösen keresik a probléma megoldását.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 47 48 49 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu